header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geprefabriceerde gebouwen: een duurzame en innovatieve oplossing voor de moderne wereld

Jun 12, 2023 12:29 PM ET

Inzichten uit marktonderzoek toekomst 

In 2021 werd de marktomvang van geprefabriceerde gebouwen geschat op ongeveer USD 136,5 miljard. De markt voor geprefabriceerde gebouwen zal naar verwachting toenemen van USD 145,85 miljard in 2022 tot USD 231,91 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,85% over de prognoseperiode (2022 – 2030).

De groeiende stedelijke bevolking van de regio en de toenemende vraag naar conventionele methoden zijn de belangrijkste factoren die de marktgroei voor geprefabriceerde structuren stimuleren.

Vanwege de toegenomen industrialisatie en verstedelijking in ontwikkelingslanden zoals China, Vietnam en India, voorspelt de marktdynamiek dat stijgende infrastructuurinvesteringen de uitbreiding van de modulaire bouwsector zouden versnellen. Een gunstige omzetimpact op de geprefabriceerde bouwsector wordt ook voorspeld door toenemende investeringen in commercieel vastgoed. Zo steeg de verhuur van commercieel vastgoed in India in het eerste kwartaal van 2019 met 30%. De gehuurde faciliteit zal naar verwachting ongeveer 60 miljoen vierkante voet zijn, volgens secundaire bronnen.

Het gebruik van PVC-materialen (geprefabriceerde, voorgefabriceerde, volumetrische constructie) in verschillende projecten op openbaar eigendom wordt bijvoorbeeld beheerst door het Singaporese recht. Ook biedt de overheid bedrijven prikkels die helpen bij de standaardisatie van moderne bouwmethoden.

Op 15 maart 2021 zeiden de Canadese minister van Gezinnen en andere wetgevers dat het Surrey Center CAD 16,4 miljoen krijgt als onderdeel van het Quick Housing Plan om 44 nieuwe, betaalbare huizen te bouwen. De stijgende R&D-uitgaven voor geavanceerde bouwoplossingen zullen naar verwachting binnenkort een drijvende kracht zijn in de geprefabriceerde bouwsector.

Download een voorbeeldexemplaar van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5171 

In veel groeiende landen zijn tijd en geld twee aspecten van bouwactiviteiten die al lang worden gezien als belemmeringen voor de groei van de industrie.

Voor veel belangrijke bouwbedrijven “wereldwijd” is het overwinnen van deze beperking een van de grootste obstakels geweest. Een van de belangrijkste oplossingen voor deze problemen is het geprefabriceerde bouwsysteem. Volgens marktonderzoek kunnen geprefabriceerde bouwtechnologieën een alternatief bieden en bouwtijd besparen met 30 tot 50 procent in de huidige markt. De technologie is kosteneffectief omdat er minder “werknemers nodig zijn voor de on-site procedures. De verminderde activiteiten op locatie van het proces hebben een bijkomend onverwacht voordeel dat het aanzienlijk minder afval produceert. Als gevolg hiervan hebben deze factoren de markt-CAGR voor geprefabriceerde gebouwen onlangs verhoogd.

Maar naarmate mensen zich meer bewust worden van de schadelijke milieueffecten van bouwafval, groeit de populariteit van groene gebouwen, wat een andere reden is om het inkomen van de markt voor geprefabriceerde gebouwen te verhogen.

Regionale inzichten:

Inzicht in de geprefabriceerde bouwmarkten in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld worden gegeven in het onderzoek per regio.

De markt voor geprefabriceerde gebouwen in de regio Azië-Pacific, met een omzet van USD 57,2 miljard in 2021, zal naar verwachting aanzienlijk groeien (41,90% CAGR) gedurende de onderzoeksperiode. vanwege de sterke utiliteitsbouw in het gebied. China wil zijn focus verleggen van grootschalige infrastructuurprojecten naar meer bescheiden projecten.

Het 13e vijfjarenplan (FYP) stelt dat projecten zoals stedelijke metrosystemen, watervoorzienings- en behandelingsfaciliteiten, wegupgrades en openbare parken bedoeld zijn om verkeer en vervuiling te verminderen, vervallen woningen te herstellen en de uitbreiding van kleine en middelgrote steden aan te moedigen. De Japanse internationale luchthaven Kansai wil tot 2025 meer dan 100 miljard yen (5911 miljoen) investeren om de grotere terminal te reconstrueren om de capaciteit te vergroten bij de nummer 2 gateway van het land voor buitenlandse vluchten. Ook had de markt voor geprefabriceerde gebouwen in de regio Azië-Pacific in China het hoogste marktaandeel, terwijl de markt voor gefabriceerde structuren in India het snelste groeitempo had. Bovendien behoren de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea tot de belangrijke landen die zijn onderzocht in de marktanalyse voor geprefabriceerde structuren.

Het op een na grootste marktaandeel voor geprefabriceerde structuren is in handen van Europa, waar er meer migranten dan ooit zijn die de bouw van zowel tijdelijke als permanente woningen noodzakelijk maken. Bovendien had de Britse markt voor geprefabriceerde gebouwen de snelstegroeitempo in het Europese gebied, terwijl de Duitse markt voor geprefabriceerde gebouwen het grootste marktaandeel had.

De markt voor geprefabriceerde structuren in Noord-Amerika zal zich naar verwachting tussen 2022 en 2030 het snelst ontwikkelen. Het gebruik van modulair bouwen wordt gevoed door toenemende “milieuzorgen en een toename van verontreinigende stoffen; Er is een groeiende behoefte aan duurzaam bouwen.

Nu dit rapport kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5171 

Marktsegmentatie:

Afhankelijk van het product is de markt voor geprefabriceerde gebouwen onderverdeeld in skelet-, paneel-, cellulaire en gecombineerde systeemsegmenten. Het segment combinatiesystemen had het grootste aandeel in 2021, goed voor ruim 34 procent van de omzet van de industrie. De belangrijkste reden hiervoor is de groeiende behoefte aan een paneelsysteem. De markt voor paneelsystemen stijgt in zowel de residentiële als de niet-residentiële sector als gevolg van de betere kwaliteit die wordt geboden, zoals korte productietijden, eenvoudige diensten van transport en installatie, adaptieve ontwerpen, eenvoudige verplaatsing, kan in dergelijke situaties worden gebruikt, en meer. Badkamerpods, kitchenettes en andere items zijn opgenomen in de marktsegmentatie voor geprefabriceerde structuren op basis van het soort module.

Badkamerpods waren de grootste categorie van de markt in 2021 en zullen naar verwachting het snelst groeien van 2022 tot 2030. Dit komt omdat de module snel kan worden geleverd als een kant-en-klare oplossing en kan worden aangepast aan het gebouw dat al op zijn plaats is. Bovendien is het gebruik van kamerpodimplantaten veel goedkoper dan het gebruik van kitchenettes. De toenemende toepassingen van implantaten van badkamerpods voor geprefabriceerde gebouwen hebben dus een gunstig effect op de marktgroei.nCommerciële geprefabriceerde gebouwen hadden in 2021 het grootste segmentaandeel in de markt voor geprefabriceerde gebouwen vanwege het toegenomen gebruik van geprefabriceerde bouwoplossingen door het bedrijfsleven. De marktgegevens voor geprefabriceerde gebouwen zijn gesegmenteerd op basis van toepassing in industrieel, commercieel en residentieel.

Geprefabriceerde bouwtechnologieën worden vaak gebruikt in bouwprojecten, waaronder snelwegen, spoorwegen, mijnbouw, waterkracht, aardolie, toerisme en militaire faciliteiten zoals kantoren, woningen, kantines, recreatiegebieden en sportscholen. Omdat in bepaalde omstandigheden sneller actie ondernemen is dan traditioneel bouwen. Residentieel is de marktomzetsector voor geprefabriceerde structuren die het op één na snelst groeit. Modulair bouwen maakt het mogelijk om mooie, duurzame structuren te creëren. Het maakt het mogelijk om snel te bouwen, complexe ideeën te laten werken en onderscheidende huizen te bouwen met verplaatsbare elementen die voldoen aan de eisen van de gemeenschap.

Toegang tot volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/prefabricated-buildings-market-5171 

Belangrijkste leveranciers:

Belangrijke spelers zijn Kirby Building Systems LLC, Butler Manufacturing Company, Riz, Red Sea Housing Services, Astron Buildings, Champion House Builders, Lindal Cedar Homes Inc. en Craft Corporation.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R),Continuous-Feed Research (CFR) en marktonderzoeksadviesdiensten. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door Components, Application, Logistics en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071(VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected] 

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Prefabricated Buildings,Prefabricated Buildings Market,Prefabricated Buildings Industry,Prefabricated Buildings Market Size,Prefabricated Buildings Market Share,Prefabricated Buildings Market Growth,Prefabricated Buildings Market Trends