header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Home Healthcare Marktomvang, groeianalyse door, eindgebruikers, nieuwe technologieën, verschillende producttypen prognose tot 2030

Jun 12, 2023 4:00 PM ET

0000000000

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde thuiszorgmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 7,14% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 661,28 miljard hebben in 2030.

De Global Home Healthcare Market verwijst naar de industrie die een breed scala aan medische en niet-medische diensten biedt aan individuen in hun eigen huis. Het omvat verschillende gezondheidszorgdiensten en -producten die worden geleverd aan patiënten die hulp nodig hebben bij het beheren van hun gezondheidstoestand of herstelprocessen buiten traditionele zorginstellingen zoals ziekenhuizen of klinieken.

Het doel is om gepersonaliseerde zorg en ondersteuning te bieden in een vertrouwde en comfortabele omgeving, waardoor patiënten hun onafhankelijkheid kunnen behouden en hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

Vraag een gratis voorbeeldexemplaar aan bij:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2030

 

De wereldwijde thuiszorgmarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van verschillende factoren, waaronder een vergrijzende bevolking, de toenemende prevalentie van chronische ziekten, technologische vooruitgang, kosteneffectiviteit in vergelijking met ziekenhuisverblijven en de voorkeur voor gepersonaliseerde zorg thuis.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde thuiszorgmarkt. De pandemie leidde tot een sterke toename van de vraag naar thuiszorgdiensten, omdat patiënten ziekenhuizen en klinieken probeerden te vermijden om het risico op blootstelling aan het virus te minimaliseren. Personen met chronische aandoeningen of personen die postoperatieve of posthospitalisatiezorg nodig hebben, gaven de voorkeur aan het ontvangen van medische aandacht in de veiligheid van hun huizen.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde thuiszorgmarkt is Noord-Amerika. Noord-Amerika heeft een aanzienlijke vergrijzende bevolking, met een hoge prevalentie van chronische ziekten en een groeiend aantal personen die langdurige zorg nodig hebben. De voorkeur van ouderen voor thuiszorg heeft bijgedragen aan de groei van de thuiszorgsector.

Noord-Amerika is een hub voor technologische innovatie in de gezondheidszorg. De regio heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van telegezondheid, monitoring op afstand en digitale gezondheidsoplossingen, die de groei van thuiszorgdiensten verder hebben gestimuleerd.

Top van vorm

 

 

Top van vorm

Marktsegmentatie

De Global Home Healthcare Market is gesegmenteerd in product en indicatie.

Op basis van het product is de markt gesegmenteerd in bloeddrukmeters, pulsoximeters, piekstroommeters, hartslagmeters en foetale bewakingsapparatuur.

Op basis van de indicatie is de markt gesegmenteerd in diabetes, luchtwegaandoeningen, zwangerschap, mobiliteitsstoornissen, gehoorstoornissen en kanker.

Blader door gedetailleerde inhoudsopgave met COVID-19-impactanalyse op:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/home-healthcare-market-2030

 

 Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • A&D Bedrijf
  • Fresenius SE &; Co KGaA
  • Abbott
  • GE Gezondheidszorg
  • 3m
  • CVS Apotheek
  • Becton Dickinson Bedrijf
  • Omron Corporation
  • Medtronic NV
  • LG Elektronica
  • Kinnser-software
  • Appel

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR),Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Home Healthcare Market,Home Healthcare Market share,Home Healthcare Market trends,Home Healthcare Market Growth