header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mountain Bike Market Size, Share zal groeien met een CAGR van 10% in de prognoseperiode van 2030

Jun 12, 2023 3:29 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde mountainbikemarkt naar verwachting een CAGR van ~ 10% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 16,9 miljard hebben in 2030.

De mountainbikemarkt verwijst naar het segment van de fietsindustrie dat zich richt op off-road fietsen die zijn ontworpen voor gebruik op ruig terrein, zoals bergpaden en onverharde paden. Deze fietsen worden meestal gekenmerkt door hun duurzame frames, bredere banden met knobbelige loopvlakken, ophangingssystemen en gespecialiseerde versnellingssystemen waarmee rijders steile hellingen en technisch terrein kunnen aanpakken. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de mountainbikemarkt, omdat meer mensen op zoek zijn naar buitenactiviteiten om aan deel te nemen met sociale afstand. Nu veel sportscholen en andere indoor fitnessfaciliteiten gesloten zijn, is fietsen een steeds populairdere vorm van bewegen en recreëren geworden. Dit heeft geleid tot een sterke toename van de vraag naar mountainbikes en aanverwante accessoires, waarbij veel retailers en fabrikanten moeite hebben om de vraag bij te houden.

Vraag een voorbeeld van een rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5165

Regionale analyse

Regionale analyse van de mountainbikemarkt toont aan dat Noord-Amerika de grootste markt voor mountainbikes is, goed voor een aanzienlijk deel van de wereldmarkt. Dit komt door de aanwezigheid van gevestigde spelers in de regio, evenals een grote en actieve populatie fietsers. Europa en Azië-Pacific zijn ook belangrijke markten voor mountainbikes, met een sterk groeipotentieel in ontwikkelingslanden in de regio.

Marktsegmentatie

De wereldwijde mountainbikemarkt is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van type: nieuwe energiemotor, diesel en benzine

Op basis van toepassing: personenauto’s en bedrijfswagens

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktomvang 2021

USD 7,9 miljard

Marktomvang 2022

USD 8,6 miljard

Marktgrootte 2030

USD 16,9 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

10 % (2022-2030)

Basisjaar

2021

Marktprognoseperiode

2022-2030

Gedekte segmenten

Type, toepassing en regio

Belangrijkste marktkansen

De snelle adoptie van groene goederen

Belangrijkste marktdynamiek

De vraag naar milieuvriendelijke auto’s en verschillende overheidsbeperkingen

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5165

Beperkingen op de mountainbikemarkt: uitdagingen overwinnen en groeimogelijkheden maximaliseren

Terughoudendheid 1: Intense competitie

Zoals met elke bloeiende industrie, wordt de mountainbikemarkt overspoeld met concurrenten die strijden om de aandacht van klanten. Om uw concurrenten op Google te overtreffen, is het cruciaal om een uitgebreide SEO-strategie te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op uw bedrijf. Voer grondig zoekwoordonderzoek uit om nichespecifieke termen te identificeren die aansluiten bij uw aanbod en optimaliseer uw website dienovereenkomstig. Het maken van boeiende en boeiende inhoud doordrenkt met relevante zoekwoorden zal niet alleen organisch verkeer genereren, maar ook de zichtbaarheid en autoriteit van uw website verbeteren.

Beperking 2: Evoluerende technologische vooruitgang

De mountainbike-industrie is geen onbekende voor technologische vooruitgang. Met constante innovaties en upgrades is het noodzakelijk om voorop te blijven lopen om een concurrentievoordeel te behouden. Het omarmen van opkomende technologieën zoals mountainbikes met elektrische ondersteuning, geavanceerde ophangingssystemen en lichtgewicht materialen kan uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Door trends in de branche nauwlettend in de gaten te houden en actief op te nemen in uw productaanbod, kunt u technisch onderlegde klanten aantrekken en een aanzienlijk voordeel behalen in de markt.

Nu kopen:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5165

Beperking 3: Milieuoverwegingen

Als outdoorliefhebbers zijn mountainbikers zich steeds meer bewust van hun impact op het milieu. Om deze zorg weg te nemen, moeten bedrijven in de industrie duurzame praktijken toepassen en milieuvriendelijke initiatieven bevorderen. Het produceren van fietsen met recyclebare materialen, het verminderen van koolstofemissies in de hele toeleveringsketen en het samenwerken met organisaties die zich richten op milieubehoud zijn effectieve strategieën om milieubewuste consumenten aan te trekken. Door uw toewijding aan duurzaamheid te laten zien, kunt u niet alleen klantenloyaliteit winnen, maar ook uw merk onderscheiden van concurrenten.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn BRP, Textron Inc, Yamaha Motor Co. Ltd, Honda Motor Co. Ltd, Polaris Industries Inc. Giant Bicycles, Cannondale, Pivot Cycles, TRINX, SCOTT Sports, Trek Bicycle Corporation, XDS BICYCLES, Xidesheng Bicycle Company, CUBE Bikes, Diamondback Bicycles, Beistegui Hermanos SA, Cycling Sports Group Inc., Derby Cycle Holding GmbH, Dorel Industries Inc. , Merida Industry Co. Ltd., GT Bicycles, Norco Bicycles en  Santa Cruz Bicycles LLC

Lees rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/mountain-bike-market-5165

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Mountain Bike,Mountain Bike Market,Mountain Bike Market Share,Mountain Bike Market Research Report,Mountain Bike Market Size,Mountain Bike Market Trends,electric mountain bike market,trek mountain bikes market,mtb cycle Market,mtb bike Market,trek e bike market