header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onshore windenergie marktfactoren, segmentinzichten, belangrijkste spelers en regionaal analyserapport, 2030

Jun 12, 2023 2:00 PM ET

Global Onshore Wind Energy Market Overview:

De onshore windenergiemarkt wordt gedreven door de toenemende vraag naar hernieuwbare en schone energiebronnen om de klimaatverandering aan te pakken en de koolstofemissies te verminderen met een gezonde CAGR van 4,90% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde onshore windenergiemarkt naar verwachting een CAGR van 4,90% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 71,11 miljard in 2030.

Onshore windenergie verwijst naar de opwekking van elektriciteit met behulp van windturbines die zich op het land bevinden, in tegenstelling tot offshore windturbines die zich in waterlichamen zoals oceanen of meren bevinden. Windenergie op land is een steeds populairdere bron van hernieuwbare energie geworden vanwege de lage kosten en het feit dat het geen broeikasgasemissies veroorzaakt. De COVID-19-pandemie heeft een gemengde impact gehad op de markt voor windenergie op land. Aan de ene kant heeft de pandemie verstoringen veroorzaakt in de wereldwijde toeleveringsketen, wat heeft geleid tot vertragingen bij de bouw van nieuwe windparken. Bovendien heeft de economische neergang als gevolg van de pandemie geleid tot een daling van de vraag naar elektriciteit, waardoor de vraag naar nieuwe windenergieprojecten is afgenomen.

Voorbeeldrapport ophalen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5996

Regionale analyse

De onshore windenergiemarkt wordt gedomineerd door een paar belangrijke regio’s, waaronder Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific.

Europa is de grootste markt voor windenergie op land, met landen als Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk als koplopers op het gebied van geïnstalleerde capaciteit. De Europese Unie heeft zich ten doel gesteld om tegen 2030 60% hernieuwbare energie te bereiken

De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor onshore windenergie in Noord-Amerika, met staten als Texas, Iowa en Oklahoma met een aanzienlijke geïnstalleerde capaciteit. De regering-Biden heeft zich ten doel gesteld om tegen 2035 100% schone elektriciteit te bereiken, wat naar verwachting de vraag naar windenergie op land in de komende jaren zal stimuleren.

China is de grootste markt voor onshore windenergie in de regio Azië-Pacific, terwijl andere landen zoals India, Japan en Australië ook een aanzienlijke groei in de sector zien.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5996

Marktsegmentatie:

De wereldwijde onshore windenergiemarkt is gesegmenteerd in eindgebruik, toepassing, stroomcapaciteit,  windcapaciteit en netconnectiviteit.         

  • Gebaseerd op eindgebruik: nutsbedrijven, commercieel en industrieel en hybride vermogen
  • Op basis van toepassing: piekvermogensbeheer, energieopslag, vraagrespons, frequentierespons en systeemstabiliteit
  • Gebaseerd op vermogen: minder dan 500 kW, 500 kW tot 2 MW en meer dan 2 MW
  • Op basis van windcapaciteit: hoge windsnelheid, gemiddelde windsnelheid en lage windsnelheid
  • Gebaseerd op netconnectiviteit: off-grid en on-grid

Belangrijkste bevindingen van de wereldwijde onshore windenergiemarkt:

  1. Snelle groei: De wereldwijde onshore windenergiemarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar schone en hernieuwbare energiebronnen. Overheden en organisaties over de hele wereld hebben de ontwikkeling van windparken op land actief bevorderd, wat heeft geleid tot aanzienlijke investeringen in deze sector.
  2. Capaciteitsuitbreiding: De geïnstalleerde capaciteit van windenergie op land is gestaag toegenomen. Veel landen hebben ambitieuze doelen gesteld voor de opwekking van hernieuwbare energie en wind op land speelt een cruciale rol bij het bereiken van deze doelen. Technologische vooruitgang, zoals grotere en efficiëntere turbines, hebben een hogere stroomopwekking van windparken op land mogelijk gemaakt.
  3. Kostenconcurrentievermogen: Windenergie op land is steeds kostenconcurrerender geworden in vergelijking met conventionele energiebronnen, zoals fossiele brandstoffen. De dalende kosten van windturbines

Productie, installatie en onderhoud, in combinatie met gunstig overheidsbeleid en subsidies, hebben bijgedragen aan de betaalbaarheid en aantrekkelijkheid van windenergie op land.

  • Milieuvoordelen: Windenergie op land biedt tal van milieuvoordelen, waaronder een verminderde uitstoot van broeikasgassen, een verminderde afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en een betere luchtkwaliteit. Naarmate de zorgen over klimaatverandering en ecologische duurzaamheid toenemen, wordt windenergie op land erkend als een essentieel onderdeel van de energietransitie naar een schonere en groenere toekomst.
  • Koop dit Premium-rapport voor de nieuwste zakelijke inzichten:

    https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5996

    Belangrijkste spelers:

    Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Siemens AG (Duitsland), Envision energy (China), General Electric Wind Energy (VS), Suzlon (India), Vestas Wind System A/S (Denemarken), Enercon GmbH (Duitsland), Mitsubishi Power Systems (Japan), Nordex S.E. (Duitsland), Repower (Zwitserland), Gazelle Wind Turbines (VK) en Clipper Wind Power (VK).

    Industrie Nieuws:

    SSE Renewables heeft de overname afgerond van het huidige Europese platform van Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) voor de ontwikkeling van hernieuwbare energie. Tal van onshore windontwikkelingsprojecten zijn opgenomen in het SGRE-portfolio.

    Blader door dit Premium-rapport voor Business Intelligence:

    https://www.marketresearchfuture.com/reports/onshore-wind-energy-market-5996

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

     

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mailadres: [email protected]


    Keywords:  Onshore Wind Energy Market,Onshore Wind Energy Market Trends,Onshore Wind Energy Market Growth,Onshore Wind Energy Market Demand,Onshore Wind Energy Market Forecast