header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Powersports marktomvang bereikt USD 30,02 miljard, met een CAGR van 6,65% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 12, 2023 4:01 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde Powersports-markt naar verwachting een CAGR van ~ 6,65% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 30,2 miljard hebben in 2030. De wereldwijde powersports-industrie verwijst naar de industrie die verschillende recreatieve en gebruiksvoertuigen omvat die zijn ontworpen voor buitenactiviteiten en off-road gebruik.

Powersportvoertuigen zijn meestal gemotoriseerd en omvatten motorfietsen, terreinvoertuigen (ATV’s), zij-aan-zijvoertuigen (SxS), sneeuwscooters, waterscooters (PWC) en andere soortgelijke voertuigen. De powersportsmarkt wordt gedreven door de vraag naar avontuur, recreatie en outdoor-ervaringen. Deze voertuigen zijn populair onder liefhebbers die genieten van activiteiten zoals off-road rijden, trail riding, watersporten en sneeuwsporten. Powersports-voertuigen bieden een combinatie van prestaties, wendbaarheid en opwinding en zijn aantrekkelijk voor een breed scala aan consumenten.

Vraag een voorbeeld van een rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/877

Marktsegmentatie

De wereldwijde Powersports-markt is gesegmenteerd in type en toepassing

Type Outlook: Nieuwe Energie Motor, Diesel, Benzine

Toepassing: Personenauto’s, Bedrijfswagens

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

Marktomvang 2021

USD 18,1 miljard

Marktomvang 2022

USD 19,3 miljard

Marktgrootte 2030

USD 30,2 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

6.65% (2022-2030)

Basisjaar

2021

Marktprognoseperiode

2022-2030

Gedekte segmenten

Type en toepassing

Belangrijkste marktkansen

Innovaties in powersports producten

Belangrijkste marktdynamiek

Toename van de populariteit van terreinwagens en ervaringszones Toename van het gebruik van powersports om avontuurlijk toerisme te stimuleren

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/877

Regionale analyse

Noord-Amerika, bestaande uit de Verenigde Staten en Canada, is een belangrijke markt voor powersports-voertuigen. De regio heeft een groot aantal outdoorliefhebbers en een sterke motorsportcultuur. De markt wordt gedreven door factoren zoals recreatieve activiteiten, motorsportevenementen en een robuuste infrastructuur voor powersports. Belangrijke fabrikanten en merken in Noord-Amerika zijn Polaris Industries, Arctic Cat en BRP (Bombardier Recreational Products).

Europa is een andere belangrijke markt voor powersportvoertuigen, met landen als Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk als belangrijke bijdragers. De Europese markt wordt gekenmerkt door een breed scala aan powersports-voertuigen, waaronder motorfietsen, ATV’s en PWC’s. De markt wordt beïnvloed door factoren zoals vrijetijdsactiviteiten, toerisme en motorsportevenementen. Grote fabrikanten in Europa zijn BMW Motorrad, KTM en Yamaha Motor Europe.

De regio Azië-Pacific, inclusief landen als Japan, China, India en Australië, is getuige geweest van een snelle groei in de powersports-markt. Factoren zoals stijgende besteedbare inkomens, toenemende verstedelijking en de groeiende populariteit van recreatieve activiteiten in de buitenlucht hebben bijgedragen aan de uitbreiding van de markt. De regio staat bekend om zijn grote motorfietsmarkt, met merken als Honda, Yamaha en Suzuki die de markt domineren.

Nu kopen

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=877

Beperkingen van de powersportsmarkt

Economische factoren: Economische omstandigheden spelen een belangrijke rol in de Powersports-markt. Tijdens perioden van economische neergang of onzekerheid hebben consumenten de neiging om discretionaire uitgaven te verminderen, wat van invloed kan zijn op de vraag naar Powersports-voertuigen. Hoge werkloosheidscijfers, een verminderd consumentenvertrouwen en een krappere beschikbaarheid van krediet kunnen de groei van de markt afremmen.

Eigendomskosten: Het bezitten en onderhouden van Powersports-voertuigen kan duur zijn. De eerste aankoopPrijs, verzekeringskosten, onderhoud en brandstofkosten kunnen potentiële kopers afschrikken. Hoge eigendomskosten kunnen de markt beperken tot een nichegroep van consumenten die zich de lopende kosten in verband met deze voertuigen kunnen veroorloven.

Seizoensgebonden vraag: Powersportvoertuigen hebben vaak seizoensgebonden vraagpatronen, vooral in regio’s met strenge winters of beperkte toegang tot recreatieve waterlichamen. Sneeuwscooters en waterscooters worden bijvoorbeeld voornamelijk gebruikt tijdens specifieke seizoenen, wat kan leiden tot schommelingen in de verkoop en beperkte marktpenetratie.

Belangrijkste spelers

Yamaha Motor Co. Ltd, Polaris Industries, Honda Motor Co. Ltd en Textron Inc.

Lees rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/powersports-market-877

 

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

E-mail: [email protected]

Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Powersports Market,Powersports Market Share,Powersports Market Research Report,Powersports Market Size,Powersports Market Trends,power motorsports market,tucker powersports Market,Power Sports Market