header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zonnecollectoren Marktgroeiprognose en analyserapport van de belangrijkste spelers van 2023-2030

Jun 12, 2023 1:00 PM ET

Global Solar Thermal Collectors Marktoverzicht:

De markt voor zonnecollectoren wordt gedreven door de toenemende vraag naar hernieuwbare en duurzame energiebronnen met een gezonde CAGR van 8,15% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Marktonderzoek Toekomstinzichten:

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor zonnecollectoren naar verwachting een CAGR van 8,15% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 44,73 miljard hebben in 2030.

De markt voor zonnecollectoren verwijst naar de industrie die apparaten of systemen produceert en verkoopt die zonne-energie gebruiken om water of andere vloeistoffen te verwarmen. Deze collectoren bestaan meestal uit een reeks buizen of panelen die zonlicht absorberen en de warmte overbrengen naar een vloeistof, die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, zoals warmwaterverwarming voor huishoudelijk gebruik, ruimteverwarming of industriële processen. De COVID-19-pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor de markt voor zonnecollectoren. Aan de positieve kant heeft de toegenomen aandacht voor hernieuwbare energie en duurzaamheid tijdens de pandemie de interesse en investeringen in thermische zonne-energietechnologieën gestimuleerd. Overheden en organisaties hebben het belang van schone energiebronnen erkend en hebben ondersteunend beleid en stimulansen geïmplementeerd om de acceptatie van zonnecollectoren te bevorderen.

Voorbeeldrapport ophalen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6687

Covid-19 Impact op zonnecollectoren markt:

De Covid-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op verschillende industrieën wereldwijd, waaronder de markt voor zonnecollectoren. De markt voor thermische zonnecollectoren is sterk afhankelijk van wereldwijde toeleveringsketens voor grondstoffen en componenten. Met de pandemie die lockdowns, reisbeperkingen en tijdelijke sluitingen van productiefaciliteiten veroorzaakt, is de toeleveringsketen ernstig verstoord. Dit heeft geresulteerd in vertragingen in de productie, een tekort aan componenten en hogere kosten.

De economische neergang veroorzaakt door de pandemie heeft de vraag naar zonnecollectoren beïnvloed. Veel bouwprojecten werden opgeschort of vertraagd, waardoor de vraag naar thermische zonne-energiesystemen in residentiële, commerciële en industriële sectoren afnam. Onzekerheid over de toekomst en financiële beperkingen hebben geleid tot een afname van investeringen in hernieuwbare energieprojecten.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor zonnecollectoren is gesegmenteerd in toepassing.

  • Op basis van toepassing: concentreren en niet-concentreren
  • Op basis van toepassing: residentieel, industrieel en commercieel

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6687

Regionale analyse:

Europa is een toonaangevende markt voor zonnecollectoren, gedreven door ondersteunend beleid, stimulansen en hoge energieprijzen. Landen als Duitsland, Spanje en Oostenrijk zijn getuige geweest van een aanzienlijke adoptie van thermische zonne-energiesystemen voor huishoudelijke verwarming en warmwatertoepassingen.

De markt voor zonnecollectoren in Noord-Amerika wordt voornamelijk aangedreven door de Verenigde Staten. Overheidsstimulansen, doelstellingen voor hernieuwbare energie en de toenemende aandacht voor duurzame gebouwen hebben bijgedragen aan de groei van de markt.

De regio Azië-Pacific, met name China en India, heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in de markt voor zonnecollectoren. Beide landen hebben ambitieuze doelstellingen voor hernieuwbare energie geïmplementeerd en hebben een ondersteunend beleid om thermische zonnetechnologieën te bevorderen.

Het Midden-Oosten, met zijn overvloedige zonlicht en grote vraag naar waterverwarming, biedt aanzienlijke kansen voor thermische zonnecollectoren. Landen als de VAE, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika zijn getuige geweest van een toenemende acceptatie van deze systemen.

Landen als Brazilië, Mexico en Chili zijn opkomende markten voor zonnecollectoren in Latijns-Amerika. Groeiend milieubewustzijn, overheidsinitiatieven en deDe behoefte aan energiediversificatie stimuleert de marktgroei in de regio.

Koop dit Premium-rapport voor de nieuwste zakelijke inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6687

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Alternate Energy Technologies, LLC. (VS), TVP Solar (Zwitserland), Ouraset (Turkije), SunEarth (Californië), GREENONETEC SOLARINDUSTRIE GMBH (Oostenrijk), Absolicon Solar Collector AB (Zweden), Sunerg Solar s.r.l. (Italië), Solimpeks (Turkije), Heliodyne, Inc. (Californië) en HTP Comfort Solutions LLC. (VS).

Industrie Nieuws:

Inaventa Solar, een pionier in zonnecollectortechnologie, werkte samen met Solvay om de nieuwe BI70-zonnecollector te creëren. Het product vervangt metaal door Solvay’s Ryton PPS1, wat verschillende voordelen biedt, waaronder meer ontwerpflexibiliteit, geautomatiseerde productie, gestroomlijnde handling, verbeterde integratie van esthetische faciliteiten en een kleinere koolstofvoetafdruk.

Blader door dit Premium-rapport voor Business Intelligence:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-thermal-collectors-market-6687

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Solar Thermal Collectors Market,Solar Thermal Collectors Market Demand,Solar Thermal Collectors Market Growth,Solar Thermal Collectors Market Forecast,Solar Thermal Collectors Market Trends