header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automatic Number Plate Recognition Market Size, Aandeel zal groeien met 4,90% van CAGR door 2032

Jun 13, 2023 2:00 PM ET

Automatische nummerplaatherkenning Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor automatische nummerplaatherkenning naar verwachting een CAGR van 4,90% registreren van 2023 tot 2032 en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 6,3 miljard hebben.

De markt voor automatische nummerplaatherkenning (ANPR) verwijst naar de industrie die betrekking heeft op de ontwikkeling, implementatie en het gebruik van technologieën en systemen die zijn ontworpen om automatisch kentekenplaten van voertuigen vast te leggen en te herkennen.

Deze systemen worden veel gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder wetshandhaving, verkeersbeheer, parkeerbeheer, tolheffing, grenscontrole en voertuigtracering.

De markt voor automatische nummerplaatherkenning is een snel groeiende sector die wordt aangedreven door de behoefte aan effectief verkeersbeheer, verbeterde beveiliging en verbeterde wetshandhaving. Het biedt kansen voor technologische innovatie en de ontwikkeling van nieuwe toepassingen om te voldoen aan de veranderende behoeften van verschillende industrieën en belanghebbenden.

De COVID-19-pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt voor automatische nummerplaatherkenning (ANPR). De pandemie veroorzaakte een aanzienlijke daling van het autoverkeer en de mobiliteit als gevolg van lockdowns, reisbeperkingen en regelingen voor werken op afstand. Als gevolg hiervan nam de vraag naar ANPR-systemen in toepassingen zoals verkeersbeheer, tolheffing en parkeerbeheer tijdelijk af.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7763

Automatische nummerplaatherkenning Markt Key Players

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Kasich TrafficCom AG
  • Waakzame oplossingen
  • Siemens AG
  • Leonardo Bedrijf
  • Tattile SRL
  • Neology Inc
  • Jenoptik Groep
  • Genetec Inc
  • Conduent Inc
  • Bosch Groep

Ontvang het volledige rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automatic-number-plate-recognition-market-7763

Automatische nummerplaatherkenning markt regionale analyse

De grootste regio in de ANPR-markt (Automatic Number Plate Recognition) kan variëren op basis van factoren zoals marktvolwassenheid, acceptatiepercentages en regionale voorkeuren. Historisch gezien zijn Noord-Amerika en Europa echter prominente regio’s in de ANPR-markt. Deze regio’s zijn getuige geweest van een aanzienlijke adoptie van ANPR-systemen en hebben een gevestigde infrastructuur voor verkeersbeheer, wetshandhaving en beveiligingstoepassingen.

Evenzo is Europa een belangrijke markt voor ANPR-systemen geweest, gedreven door de invoering van intelligente transportsystemen, de behoefte aan effectief verkeersbeheer en veiligheidsmaatregelen. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië hebben ANPR-technologie geïmplementeerd in verschillende toepassingen, waaronder congestieheffing, parkeerhandhaving, snelheidscontrole en misdaadpreventie.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7763

 

Automatische nummerplaatherkenning Marktsegmentatie

De markt voor automatische nummerplaatherkenning is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in Mobiele ANPR-systemen, draagbare ANPR-systemen en vaste ANPR-systemen.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in wetshandhaving, elektronische tolheffing, verkeersbeheer, toegangscontrole en parkeerbeheer.

Lees meer artikelen-

Optical Sorter Market zal naar verwachting USD 4,17 miljard bereiken bij een CAGR van 9,12% in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)      

De markt voor digitale badges zal naar verwachting USD 80 miljard bereiken bij een CAGR van 19% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)      

Emission Monitoring System Market Size to Hit USD 5.21 billion at a CAGR of 6.30% by 2030- Report by Market Research Future (MRFR)      

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Automatic Number Plate Recognition Market,Automatic Number Plate Recognition Market Size,Automatic Number Plate Recognition Market Share