header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Data Protection & Recovery Solution Market zal naar verwachting USD 257,84 miljard bereiken bij een CAGR van 15,83% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 13, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor gegevensbeschermings- en hersteloplossingen naar verwachting een CAGR van ~ 15,83% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 257,84 miljoen hebben in 2030. De markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel is een snelgroeiende sector die zich richt op het leveren van uitgebreide oplossingen voor gegevensback-up, -opslag en -herstel voor bedrijven en organisaties. Met de toenemende afhankelijkheid van digitale gegevens en het groeiende risico op gegevensverlies of -inbreuken, investeren bedrijven in robuuste strategieën voor gegevensbescherming om hun kritieke informatie te beschermen.

De markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en herstel heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en zal naar verwachting blijven groeien. Verschillende factoren dragen bij aan de groei van deze markt, waaronder de toenemende hoeveelheid gegevens die door organisaties wordt gegenereerd, toenemende cyberbeveiligingsbedreigingen, strenge voorschriften voor gegevensbescherming en de behoefte aan ononderbroken bedrijfsactiviteiten.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6108

Data Protection & Recovery Solution Market Report Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 257,84 miljard
Groei: CAGR van 15,83% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Marktsegmentatie

De markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel is gesegmenteerd in component, implementatie, organisatiegrootte en verticaal

Per onderdeel: Oplossing en services

Per implementatie: on-premises en in de cloud

Op organisatiegrootte: klein en middelgroot en groot

Per branche: BFSI, gezondheidszorg, IT & telecommunicatie en detailhandel

Belangrijkste spelers

  • IBM (VS)
  • Oracle (VS)
  • Hewlett Packard (Verenigde Staten)
  • Veeam Software (VS)
  • Commvault (VS)
  • McAfee (VS)
  • Symantec (VS)
  • CA Technologies (VS)
  • Acronis International GmbH (Zwitserland)
  • NetApp (VS).

 

Buy Now Premium Research Report – Krijg uitgebreide marktinzichten.

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher een belangrijke markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel. De regio heeft een volwassen IT-infrastructuur en een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren, wat de vraag naar oplossingen voor gegevensbescherming stimuleert. Met name de Verenigde Staten hebben een gevestigde markt vanwege de aanwezigheid van grote technologiebedrijven en een focus op gegevensbeveiliging en privacyregelgeving.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over de markt voor gegevensbescherming en hersteloplossingen
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-protection-recovery-solution-market-6108

Europa is een andere prominente markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie is een belangrijke drijfveer geweest voor organisaties om te investeren in robuuste gegevensbeschermingsmaatregelen. Landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben een sterk marktpotentieel vanwege hun industriële basis en strenge voorschriften voor gegevensbescherming.

De regio Azië-Pacific is getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor oplossingen voor gegevensbescherming en -herstel. Snelle economische ontwikkeling, toenemende digitalisering en een groeiend aantal datacenters stimuleren de vraag naar oplossingen voor gegevensbescherming. Landen als China, India, Japan en Zuid-Korea leveren een belangrijke bijdrage aan de regionale markt, waarbij een groot aantal bedrijven maatregelen voor gegevensbescherming neemt.

AanverwantRapporten

Online geclassificeerde markt – Online geclassificeerde markt bereikt USD 381,4 miljard in 2030, met een CAGR van 24,80%

Natural Language Processing (NLP) Markt – Natural Language Processing (NLP) Markt ter waarde van USD 357,7 miljard in 2030, een CAGR van 27,6% – Market Research Future (MRFR):

Fantasy Sports Market – Fantasy Sports marktomvang te bereiken USD 84,9 miljard, met een CAGR van 14,50% in 2032:

Blader door meer onderzoeksrapporten over informatie- en communicatietechnologie.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Data Protection & Recovery Solution Market,Data Protection & Recovery Solution Market Size,Data Protection & Recovery Solution Market Share,Data Protection & Recovery Solution Market Growth,Data Protection & Recovery Solution Market Trends