header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De recyclingmarkt voor zonnepanelen groeit met een CAGR van 32% tot 2030, als gevolg van stijgende investeringen in hernieuwbare energiebronnen wereldwijd

Jun 13, 2023 3:00 PM ET

Wereldwijde marktanalyse voor zonnepaneelrecycling:

De wereldwijde markt voor zonnepaneelrecycling wordt gedreven door de toenemende acceptatie van zonne-energie en de daaropvolgende groei van de zonne-energie-industrie met een gezonde CAGR van 32% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor zonnepaneelrecycling naar verwachting een CAGR van 32% registreren van 2022 tot 2030 en tegen 2030 een waarde van meer dan USD  0,698 miljard hebben. De wereldwijde markt voor zonnepaneelrecycling verwijst naar de industrie die zich richt op de inzameling, verwerking en terugwinning van waardevolle materialen uit afgedankte zonnepanelen. Naarmate de inzet van zonne-energiesystemen wereldwijd blijft toenemen, is er een groeiende behoefte om de verwijdering van ontmantelde of beschadigde zonnepanelen op een ecologisch duurzame manier te beheren. De markt voor het recyclen van zonnepanelen is gestaag gegroeid als gevolg van verschillende factoren. Ten eerste heeft de toenemende acceptatie van zonne-energiesystemen in residentiële, commerciële en industriële sectoren geleid tot een toename van het aantal ontmantelde zonnepanelen. Bovendien moedigen strenge regelgeving en milieubeleid goede verwijderings- en recyclingpraktijken aan, waardoor de marktgroei verder wordt gestimuleerd.

Download gratis voorbeeldrapport PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6701

Covid-19 Impact op zonnepaneel recycling markt:

De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, met gevolgen voor de productie van zonnepanelen. Dit had op zijn beurt invloed op de beschikbaarheid van nieuwe zonnepanelen, wat leidde tot een potentiële afname van het volume panelen dat het einde van de levensduur bereikte en vervolgens van invloed was op de recyclingmarkt.

De Covid-19-pandemie zorgde voor een vertraging in de installatie en vervanging van zonnepanelen. Lockdownmaatregelen, social distancing-protocollen en economische onzekerheden zorgden voor vertragingen en annuleringen van projecten. Als gevolg hiervan is het aantal zonnepanelen dat wordt ontmanteld en moet worden gerecycled, mogelijk afgenomen tijdens de pandemie.

Ondanks de tegenvallers op korte termijn als gevolg van de pandemie, blijven de groeivooruitzichten op lange termijn voor de markt voor zonnepaneelrecycling positief. Naarmate de wereld overgaat op hernieuwbare energiebronnen, zal het aantal ontmantelde zonnepanelen naar verwachting de komende jaren toenemen. Hierdoor ontstaat een grotere behoefte aan efficiënte en duurzame recyclingpraktijken.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor zonnepaneelrecycling is gesegmenteerd in producttype, besturingsplatforms.

Type Outlook: Silicium, Monokristallijn, Polykristallijn

Recyclageproces : Thermisch , Mechanisch , Laser

Ontvang een aangepast rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6701

Regionale analyse:

Noord-Amerika heeft een volwassen markt voor het recyclen van zonnepanelen. De Verenigde Staten en Canada hebben een gevestigde recyclinginfrastructuur en -regelgeving, die de veilige verwijdering en recycling van zonnepanelen garandeert. De regio heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieubeheer, waardoor de vraag naar recyclingdiensten voor zonnepanelen wordt gestimuleerd.

Europa is een toonaangevende markt voor de recycling van zonnepanelen. Landen als Duitsland, Frankrijk en Nederland hebben strenge regels ingevoerd voor de verwijdering en recycling van zonnepanelen. De richtlijn betreffende afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) van de Europese Unie verplicht de juiste verwerking en recycling van zonnepanelen. De aanwezigheid van gevestigde recyclingfaciliteiten en het toenemende bewustzijn over milieukwesties dragen bij aan de groei van de markt in Europa.

De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt voor het recyclen van zonnepanelen. Landen als China, Japan en India leveren een belangrijke bijdrage aan de markt. China, ‘s werelds grootste fabrikant van zonnepanelen, heeft het belang van recycling erkend en heeft beleid geïmplementeerd om de recycling van zonnepanelen te bevorderen. InJapan en India, de toenemende inzet van zonnepanelen heeft geleid tot een toename van de vraag naar recyclingdiensten.

Koop Premium Solar Panel Recycling Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6701

Belangrijkste spelers:

Yingli Energy Co, Silcontel, Reclaim P.V. Recycling, Zorlu Holding, First Solar, Canadian Solar Inc, Rinovasol Group, Reiling GmbH & Co,   ECS Refining LLC.

Industrie Nieuws:

De eerste recyclingfaciliteit voor zonnepanelen in Australië wordt geopend door Reclaim P.V. De oprichters van het bedrijf hebben een uitgebreid businessplan voor hun jonge bedrijf. Wanneer panelen onder garantie kapot gaan, werkt Reclaim P.V. samen met andere bedrijven, waaronder Canadian Solar, ReneSola, Q Cells, SunPower en Suntech, om ze te recyclen.

Blader door rapportdetails voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-panel-recycling-market-6701

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

 

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Solar Panel Recycling Market,Solar Panel Recycling Market Trends,Solar Panel Recycling Market Growth,Solar Panel Recycling Market Demand,Solar Panel Recycling Market Forecast