header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Maximaliseer de efficiëntie van de lijmverlijming met hoogwaardige hechtingsbevorderaars

Jun 13, 2023 4:53 PM ET

Adhesion Promoter Marktoverzicht

De marktomvang van adhesiepromotors werd geschat op USD 3,40 miljard en zou naar verwachting usd 3,87 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 6,40% van 2021-2030.

Adhesiebevorderaars worden gebruikt om de kleefkracht van energieproducten met een laag oppervlak te verbeteren. Ze worden veel gebruikt in kunststof, rubber, automotive, verpakkingen, lucht- en ruimtevaartindustrie voor het verbeteren van de hechtingsprestaties van substraten. Hechtingsbevorderaars worden aangebracht in een dunne film tussen het substraat en de coatings. Enkele van de meest gebruikte adhesiebevorderaars zijn silaan, maleïnezuuranhydride, gechloreerde polyolefinen en titanaat en zirkonaat.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5921

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor adhesiebevorderaars is gesegmenteerd op basis van vorm, type, toepassing, eindgebruiksindustrie en regio.

Op basis van het type is de wereldwijde adhesiebevorderaarsmarkt gesegmenteerd in silaan, maleïnezuuranhydride, gechloreerde polyolefinen, titanaat en zirkonaat, en anderen. Silaan zal naar verwachting de wereldwijde hechtingsbevorderaars voor kunststoffen onder typecategorie leiden vanwege de groeiende toepassing in verven en coatings, rubber en kunststof en composieten. Maleïnezuuranhydride zal naar verwachting echter ook een stijgende vraag laten zien tijdens de prognoseperiode 2021-2030.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde adhesiebevorderaarsmarkt gesegmenteerd in kunststof & composiet, verven & coatings, inkt, rubber, metalen, glas en andere. Kunststof en composieten zullen naar verwachting de wereldwijde markt voor adhesiebevorderaars onder toepassingscategorie aandrijven vanwege het groeiende gebruik in de bouwsector.

Op basis van de vorm is de wereldwijde adhesiebevorderaarsmarkt gesegmenteerd in vloeibare vorm en spuitvorm. Spuitvormen van hechtingsbevorderaars zullen naar verwachting een stijgende vraag vertonen in de automobiel-, bouw- en lucht- en ruimtevaartindustrie vanwege het gebruiksgemak gedurende de prognoseperiode.

Op basis van de eindgebruikersindustrie is de wereldwijde markt voor adhesiebevorderaars gesegmenteerd in de bouw, automotive, lucht- en ruimtevaart, verven en coating, verpakkingen en andere. De bouwsector zal naar verwachting de belangrijkste eindtoepassing van adhesiebevorderaars hebben en zal naar verwachting de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Koop dit rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5921

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor adhesiebevorderaars is verspreid over vijf regio’s, namelijk Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Azië-Pacific zal naar verwachting de belangrijkste markt zijn voor een adhesiebevorderaar, gevolgd door Europa vanwege de groeiende vraag vanuit de bouw- en auto-industrie. Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een stijgende vraag naar adhesiebevorderaars laten zien als gevolg van de groeiende bouwsector. Noord-Amerika zal naar verwachting de gestage vraag naar adhesiebevorderaars gedurende de prognoseperiode laten zien. Latijns-Amerika zal naar verwachting een gematigde groei laten zien als gevolg van de lopende bouwactiviteiten in Brazilië en Mexico.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/adhesion-promoter-market-5921

Concurrentieanalyse

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor adhesiepromotors zijn De belangrijkste spelers op de markt voor adhesiepromotors op basis van silaan zijn Momentive, Evonik, Dow en Shin Etsu. In de organometaalverbindingen, gechloreerde polyolefinen en andere op polymeren gebaseerde adhesiebevorderaars vervaagt de dominantie van deze chemische bedrijven echter en nieuwe groepen wereldspelers zoals Eastman Chemical Company, Nagase &; Co., Nippon Paper Group en BASF SE.

Blader door gerelateerd rapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyester-fiber-market-7295

https://www.marketresearchfuture.com/reports/phosgene-market-1184

https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyurethane-coatings-market-2976

Over Market Research Future:

Bij Market ResearchFuture (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5e verdieping,

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071

E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Adhesion Promoter Market,Adhesion Promoter Market size,Adhesion Promoter Market share,Adhesion Promoter Market trends