header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Van prototypes tot producten: een diepe duik in de diverse markt voor 3D-printmaterialen

Jun 13, 2023 10:00 PM ET

Marktinzichten

Market Research Future heeft vastgesteld dat de wereldwijde markt voor 3D-printmateriaal naar schatting een marktwaarde van ongeveer USD 15,4 miljard genereert. Deze en verschillende andere essentiële berekeningen zijn gemaakt in het rapport van MRFR over de wereldmarkt. De wereldwijde markt voor 3D-printmateriaal zal naar verwachting groeien met een CAGR van 20,45% tijdens de prognoseperiode die eindigt in 2032.

3D-printen is een opkomende productiemethode die sneller is en een enorm potentieel heeft in een groot aantal eindgebruiksindustrieën en bij de productie van lichtgewicht componenten in een industriële capaciteit. De stijgende vraag naar brandstofefficiëntie in de auto-industrie heeft geresulteerd in een toenemende acceptatie van 3D-printen voor de productie van lichtgewicht componenten zoals motoren en dergelijke voor de automobielindustrie.  Een aantal materialen is ontwikkeld voor gebruik in 3D-printen en de 3D-printtechnologie is snel vooruitgegaan om metalen, polymeren en zelfs voedsel op te nemen. De snelle adoptie van 3D-printen en de populariteit ervan heeft de vraag naar 3D-printmaterialen sterk doen toenemen. Bovendien is de markt zeer concurrerend geworden, wat leidt tot betaalbare prijzen voor 3D-printmaterialen. Toepassingen voor 3D-printen breiden zich gestaag uit, wat resulteert in een snelle groei van de markt voor 3D-printmaterialen. De adoptie van 3D-printen in snelgroeiende industrieën zoals de auto-industrie, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart en consumentengoederen is een belangrijke aanjager van de markt.

De voortdurende innovatie van de ontluikende technologie die 3D-printen is, zal naar verwachting resulteren in een aantal kansen voor de groei van de markt in de komende jaren. Bovendien wordt verwacht dat slim gebruik van nieuwe soorten materialen zoals suiker om innovatief zoetgoed te produceren of verpulverd papier de uitbreiding van de markt zal ondersteunen.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1912

Marktsegmentatie

MRFR’s beoordeling van de wereldwijde markt voor 3D-printmaterialen segmenteert het op basis van materiaal, toepassing en regio. Materialen die vaak worden gebruikt bij 3D-printen zijn gesegmenteerd in kunststoffen, metalen, keramiek en andere. Toepassingen van 3D-printmaterialen zijn grotendeels gesegmenteerd in lucht- en ruimtevaart en defensie, gezondheidszorg, automotive, consumentengoederen en andere.

Wereldwijde verdeling per geografie segmenteerde de markt in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Regionale analyse

Europa heeft zich gevestigd als de leider van de wereldwijde markt voor 3D-printmaterialen. De aanwezigheid van verschillende toonaangevende marktspelers speelt een belangrijke rol bij het veroveren van het marktaandeel van de regionale markt. Bovendien zal de ontwikkeling en uitbreiding van de industriële sector in de regio leiden tot een grotere vraag naar 3D-printen en 3D-printmateriaal. Lopende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, toenemende investeringen in nieuwe technologie en de aanwezigheid van bloeiende lucht- en ruimtevaart- en automobielsectoren zullen naar verwachting bijdragen aan de groei van de Europese markt voor 3D-printmaterialen. Ondertussen zal de Regio Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode de snelste groei zien bij de hoogste CAGR. De regio heeft naam gemaakt als productiehub en opkomende economieën zoals India en China zullen naar verwachting de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode stimuleren. De aanwezigheid van een belangrijke automobielsector en andere eindgebruikersindustrieën die floreren, zullen naar verwachting geavanceerde 3D-printtechnologieën gaan gebruiken en daarmee een verscheidenheid aan 3D-printmaterialen accepteren, wat resulteert in een snelle groei voor de APAC-markt.

Snel kopen – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1912

Belangrijkste spelers

MRFR heeft verschillende toonaangevende marktspelers op de wereldwijde markt voor 3D-printmaterialen geprofileerd, waaronder Stratasys Ltd. Inc., Royal DSM N.V., Arkema S.A. Inc., ExOne GmbH Inc., 3D Systems Corporation, EOS GmbH, Sandvik AB, Arcam AB Inc., Solvay S.A. en Höganäs AB.

Laatste nieuws uit de industrie

  • Koninklijke DSM heeft vier nieuwe additive manufacturing-kwaliteiten geïntroduceerd voor haar 3D-printoplossingen.
  • Het in Boston gevestigde Rize Inc. heeft twee nieuwe materialen toegevoegd aan zijn snel groeiende portfolio naast andere 3D-printoplossingen.

Wantstats Onderzoek en Media Private Limited
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)

Contactgegevens:

Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  3D printing material,3D printing material size,3D printing material market