header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen Toekomstperspectieven voor bedrijven die actief zijn in de sector tegen 2030

Jun 15, 2023 2:53 PM ET

Market Outlook:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~29,90 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 54,29 miljard vertegenwoordigen. De markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen verwijst naar het segment van de auto-industrie dat voertuigen produceert en verkoopt die worden aangedreven door elektriciteit, zoals bestelwagens, bussen, vrachtwagens en andere bedrijfsvoertuigen. De markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt door de toenemende vraag naar duurzame transportoplossingen en door overheidsbeleid en regelgeving die het gebruik van elektrische voertuigen stimuleert om de uitstoot te verminderen en klimaatverandering tegen te gaan.

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de elektrische bedrijfsvoertuigenmarkt, met verstoringen van wereldwijde toeleveringsketens en een vertraging in de productie- en verkoopactiviteiten. De pandemie heeft echter ook de behoefte aan duurzamere en veerkrachtigere transportsystemen benadrukt, wat de vraag naar elektrische bedrijfsvoertuigen in de toekomst zou kunnen stimuleren.

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6921

Regionale analyse

Regionaal gezien zal de markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen naar verwachting snel groeien in landen en regio’s met een sterke beleidsondersteuning en infrastructuur voor elektrische mobiliteit, zoals China, Europa en Noord-Amerika. Deze regio’s zijn ook de thuisbasis van grote spelers in de elektrische voertuigindustrie, zoals Tesla, BYD, Daimler en Volkswagen, die zwaar investeren in onderzoek en ontwikkeling en hun productiecapaciteit uitbreiden om aan de groeiende vraag te voldoen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor elektrische bedrijfsvoertuigen is onderverdeeld in voertuigtype, component en aandrijving.

Gebaseerd op voertuigtype: Bus, Vrachtwagen en Andere

Gebaseerd op Component: Elektrische motor, elektrische voertuigbatterij, waterstofbrandstofcel en andere

Gebaseerd op aandrijving: BEV, HEV, PHEV en FCEV

Key Players

Sommige van de belangrijkste spelers op de markt zijn Tesla (VS), Nissan (Japan), BYD (China), Daimler (Duitsland), Proterra (VS), LG Chem (Zuid-Korea), Zhong tong Bus Holding Co Ltd (China), Panasonic (Japan). Delphi (VS), ABB (Zwitserland), Continental (Duitsland), Siemens (Duitsland), Mitsubishi Electric (Japan), Toshiba (Japan) en Ballard Power Systems (Canada)

Table Of Contents

1 Samenvatting

1.1 Aantrekkelijkheidsanalyse van de markt

1.1.1 Wereldwijde markt voor elektrische bedrijfswagens, per technologie

1.1.2 Wereldwijde markt voor elektrische bedrijfswagens, per voertuigtype

1.1.3 Wereldwijde markt voor elektrische bedrijfswagens, per regio

2 Marktintroductie

2.1 Definitie

2.2 Reikwijdte van de studie

2.3 Marktstructuur

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces

3.2 Primair onderzoek

3.3 Secundair onderzoek

3.4 Inschatting van de marktgrootte

3.5 Top-Down en Bottom-Up benadering

3.6 Prognosemodel

3.7 Lijst met aannames

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Drijfveren

4.2.1 Overheidsinitiatieven om het gebruik van elektrische bedrijfsvoertuigen aan te moedigen

4.2 .2 Lage operationele kosten

4.2.3 Drivers Impact Analysis….

Browse In-depth Market Research Report @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-commercial-vehicle-market-6921

Bekijk meer rapporten

Automotive Windshield Washer Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-windshield-washer-market-10172

Automotive Smart Antenna Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-smart-antenna-market-7303

Embedded System for Electric Vehicle Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/embedded-system-electric-vehicle-market-5414

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future99 Hudson Street,5Th Floor.New York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaWebsite: https://www.marketresearchfuture.comSales: 1 (855) 661-4441, 44 1720 412 167Mail: [email protected]


Keywords:  Electric commercial vehicle Market,Electric commercial vehicle Market size,Electric commercial vehicle Market share,Electric commercial vehicle Market growth,Electric commercial vehicle Market report,Electric commercial vehicle Market insights,Electric commercial vehicle Market overvew