header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Customer Journey Analytics-marktomvang zal USD 44,87 miljard bereiken, met een AGR van 18,70 tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 15, 2023 7:00 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal Customer Journey Analytics-markt naar verwachting een CAGR van 18,70 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 44,87 miljard in 2030. Customer journey analytics verwijst naar de praktijk van het verzamelen, analyseren en interpreteren van klantgegevens op verschillende touchpoints tijdens hun reis met een bedrijf of merk. Het gaat om het volgen en begrijpen van de interacties en ervaringen die klanten hebben als ze zich bezighouden met verschillende kanalen en touchpoints, zoals websites, mobiele apps, sociale media, klantenservice-interacties en meer.

Key Players

  • Oracle(VS)
  • Adobe(VS)
  • NICE(VS)
  • SAP(Duitsland)
  • Microsoft (VS)
  • Google (VS)
  • Thunderhead (UK)
  • NGDATA (België)

Klik hier voor een voorbeeldrapport

Omvang van het rapport – Customer Journey Analytics Market:

Report Metrics

Details

Marktomvang in 2030

USD 44.87 Miljard

CAGR in 2022-2030

18,70%

Basisjaar

2021

Voorspelling

2022-2030


Marktsegmentatie

Customer Journey Analytics markt is gesegmenteerd naar type, Organisatiegrootte, toepassing en eindgebruiker.

Type: Web, Sociale media, Mobiel

Organisatiegrootte: MKB en Grote ondernemingen

Toepassing: Customer Journey Mapping en Visualisatie, Analyse klantgedrag , Productmanagement

Eindgebruikers: BFSI , Retail , Gezondheidszorg , Telecommunicatie

Koop nu Premium onderzoeksrapport – Verkrijg Uitgebreide marktinzichten.

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher een toonaangevende markt voor customer journey analytics. De regio is de thuisbasis van verschillende gevestigde analytics-leveranciers en een aanzienlijk aantal early adopters van geavanceerde customer experience-technologieën. Vooral de Verenigde Staten zijn een belangrijke aanjager van de groei in deze markt. De aanwezigheid van grote ondernemingen, een robuuste technologische infrastructuur en een focus op het verbeteren van klantervaringen hebben bijgedragen aan de adoptie van customer journey analytics-oplossingen in de regio.

Europa heeft ook een aanzienlijke groei laten zien in de customer journey analytics-markt. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland hebben voorop gelopen bij het invoeren van deze technologieën. De Europese markt wordt gedreven door factoren zoals strenge regelgeving op het gebied van gegevensprivacy (bijv. GDPR) die de noodzaak voor bedrijven benadrukt om een uitgebreid inzicht te hebben in de gegevens en voorkeuren van hun klanten. Daarnaast heeft de toenemende nadruk op het leveren van gepersonaliseerde ervaringen en het verbeteren van de klanttevredenheid de toepassing van Customer Journey Analytics-oplossingen in deze regio verder versneld.

Browse In-depth Market Research Report (100 Pages, Charts, Tables, Figures) Customer Journey Analytics Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/customer-journey-analytics-market-4536

De regio Azië-Pacific vertegenwoordigt een aanzienlijke groeikans voor Customer Journey Analytics. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India hebben een snelle toename gezien in digitale transformatie-initiatieven en de toepassing van geavanceerde analysetechnologieën. De toenemende internetpenetratie, de opkomst van e-commerce en de opkomst van technisch onderlegde consumenten hebben een gunstige omgeving gecreëerd voor customer journey analytics-oplossingen. Bovendien bieden de grote bevolking van de regio en de aanwezigheid van diverse markten enorme mogelijkheden voor bedrijven om waardevolle inzichten te krijgen in het gedrag en de voorkeuren van klanten.

Gerelateerde artikelen:

Digital Payment in Healthcare Market Zal naar verwachting USD 35,64 Miljard bereiken in 2030

Threat Intelligence Platform Market Zal USD 14,6 Miljard bereiken bij een AGR van 15,70 in 2030

Threat Intelligence Platform Market Zal USD 14,6 Miljard bereiken bij een AGR van 15,70 in 2030.70 AGR in 2030

Cloud Services Brokerage Market Share Estimated to Garner USD 19.6 miljard in 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  customer journey analytics market,Global customer journey analytics market,customer journey analytics market 2030,customer journey analytics market Scope,customer journey analytics market size,customer journey analytics market share,customer journey analytics market growth