header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groeiende vraag naar tunnelboormachines marktanalyse en toekomstperspectief

Jun 15, 2023 2:04 PM ET

Marktoverzicht :

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Tunnelboormachinemarkt naar verwachting een CAGR van ~ 5,60 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 9,43 miljard in 2030. De wereldwijde markt voor tunnelboormachines (TBM) is een segment van de bouwmaterieelindustrie dat zich specialiseert in de productie en levering van tunnelboormachines.

Deze machines worden gebruikt voor het graven van tunnels in verschillende toepassingen zoals transport (spoorwegen, wegen en metro’s), mijnbouw, olie en gas en nutsvoorzieningen. De markt voor tunnelboormachines is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid door de toenemende vraag naar efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor het boren van tunnels. De omvang van de markt wordt beïnvloed door factoren als verstedelijking, de behoefte aan betere transportinfrastructuur en de uitbreiding van de mijnbouw en olie- en gassector.

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10218

De belangrijkste bedrijven op de markt voor tunnelboormachines zijn.

– China Railway Group Limited (CRGL)
– IHI Corporation
– Kawasaki Heavy Industries Ltd
– Hitachi Zosen Corporation
– Bosch Rexroth AG, onder andere

Regionale analyse

De Noord-Amerikaanse regio, met name de Verenigde Staten en Canada, heeft een goed ontwikkelde infrastructuursector, waaronder transport- en ondergrondse bouwprojecten. De vraag naar TBM’s in Noord-Amerika wordt gestimuleerd door de uitbreiding van metrosystemen, weg- en spoortunnels en de behoefte aan ondergrondse nutsnetwerken. Grote steden als New York, Los Angeles, Toronto en Vancouver hebben grootschalige tunnelbouwprojecten lopen of gepland staan, waardoor een aanzienlijke markt voor TBM’s is ontstaan.

Europa heeft een volwassen tunnelbouw- en ondergrondse constructiemarkt, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk als de belangrijkste spelers. Verstedelijking, de behoefte aan betere transportinfrastructuur en de renovatie van bestaande tunnels stimuleren de vraag naar TBM’s in de regio. Europese landen richten zich sterk op technologische vooruitgang in TBM’s, waardoor de ontwikkeling van innovatieve oplossingen wordt gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific is getuige van een aanzienlijke groei in de tunnelbouwsector als gevolg van de snelle verstedelijking, toenemende investeringen in infrastructuur en de uitbreiding van transportnetwerken. China is een belangrijke markt voor TBM’s, gedreven door de uitgebreide aanleg van het hogesnelheidsspoorwegnet, stedelijke metrosystemen en waterverleggingsprojecten in het land.

Marktsegmentatie

Tunnelboormachine Marktsegmentatie:

Tunnelboormachine Onderdeel Vooruitzichten

  • Videogeneratoren
  • Projectoren/Projectie-eenheden
  • Display-units
  • Software


Tunnelboormachine Product Type Outlook

  • Windshield HUD
  • Combiner HUD


Tunnelboormachine Technologie Vooruitzichten

  • Augmented Reality (AR)
  • Conventioneel


Tunnelboormachine Type brandstof Vooruitzichten

  • ICE
  • Elektrisch


TABLE OF CONTENTS

1 Executive Summary

2 Market Introduction

2.1 Definitie

2.2 Reikwijdte van het onderzoek

2.3 Marktstructuur

2.4 Belangrijkste aankoopcriteria

3 Onderzoeksmethodologie

3.1 Onderzoeksproces

3.2 Primair onderzoek

3.3 Secundair Onderzoek

3.4 Inschatting van de marktomvang

3.5 Top-Down en Bottom-Up benadering

3.6 Prognosemodel

3.7 Lijst met aannames

4 Marktdynamiek

4.1 Inleiding

4.2 Drijfveren

4.2.1 Toenemende investeringen in stedelijk vervoer

4.2.2 Toenemend gebruik van tunnelboormachines in de mijnbouw en de bouw

4.2.3 Drivers Impact Analysis ……

Browse In-depth Market Research Report @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/tunnel-boring-machine-market-10218

Bekijk meer rapporten.

Automotive Starter Motor Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-starter-motor-market-5626

Hydraulic Gear Pump Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydraulic-gear-pump-market-6768

Automotive Ignition Coil Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-ignition-coil-aftermarket-7712

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future99 Hudson Street,5Th Floor.New York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaWebsite: https://www.marketresearchfuture.comSales: 1 (855) 661-4441, 44 1720 412 167Mail: [email protected]


Keywords:  Tunnel Boring Machines Market,Tunnel Boring Machines Market size,Tunnel Boring Machines Market share,Tunnel Boring Machines Market growth,Tunnel Boring Machines Market trend,Tunnel Boring Machines Market report,Tunnel Boring Machines Market insights