header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van lijmen en afdichtingsmiddelen zal naar verwachting profiteren van de overvloed aan positieve groei-aanwijzingen in de industrie

Jun 15, 2023 5:00 PM ET

Adhesives and Sealants Market – Overview

De markt voor Adhesives and Sealants Market werd in 2022 gewaardeerd op 58,9 miljard dollar. De markt voor lijmen en afdichtingsmiddelen zal naar verwachting groeien van 63,02 miljard USD in 2023 tot 108,28 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,00 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De groei in lijmen en afdichtingsmiddelen is voornamelijk te danken aan de diversificatie van het aantal toepassingen en het aantal eindgebruikers. De productontwikkeling en O&O-praktijken van de industrie hebben bijgedragen aan de vooruitgang van de markt. Hun toepassingen in auto’s en de waterdichtingsmarkt zijn de belangrijkste sectoren die de groei van de markt stimuleren. Toenemend gebruik van lijmen in de medische sector heeft nieuwe groeivooruitzichten van de industrie toegevoegd.

Get Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/792

Industry Segments

De industrie voor lijmen & afdichtingsmiddelen wereldwijd is in eerste instantie onderverdeeld op soorten, waaronder acrylaatlijmen, cyanoacrylaatlijmen, anaerobe acrylaatlijmen, acrylaatkitten, polyurethanen en siliconen. De segmentatie van de markt op toepassing omvat onder andere bouw, verpakking, drukgevoelige tapes, luchtvaartuigen, auto’s en transport. De technologiecategorie van de kleefstoffenmarkt bestaat uit hotmelt, oplosmiddelgedragen en watergedragen.

Detailed Regional Analysis

De kleefstoffen- en afdichtingsmiddelenmarkt over de hele wereld omvat regio’s zoals Europa, APAC, Noord-Amerika en de rest van de wereld. De Noord-Amerikaanse markt is de belangrijkste regio voor lijmen & afdichtingsmiddelen. De markt in Noord-Amerika voor de industrie zal naar verwachting groeien met een onvergelijkbare CAGR en zal naar verwachting tegen 2023 een omzet van tweecijferig US$ miljoen bereiken. In termen van deze industrie wordt verwacht dat Europa de op een na grootste markt zal zijn, die eveneens zal groeien met een stijgende CAGR.

BUY NOW Report @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=792

Global Competitive Analysis

De spelers in het segment streven een aanzienlijk deel van de markt na door effectieve toepassing van hun belangrijkste middelen om langdurige groeiveranderingen te starten. Dit heeft trends in gang gezet die te maken hebben met groei die aanzienlijk wordt gedreven door volume. Dit heeft geleid tot een toename van verschillende productvormen. De aanzienlijke transformatie van de sector heeft het groeitempo verhoogd, wat heeft geleid tot experimenten met talrijke voordelen. De langetermijnontwikkeling van de sector kan worden gekapitaliseerd door voortdurende procesverbeteringen en het behouden van financiële flexibiliteit om te investeren in de optimale strategieën wanneer deze worden besloten.

  • 3M

  • Henkel AG Co. KGaA

  • Tangent Industries

  • Evonik Industries AG

  • Novachem Corporation

  • H.B. Fuller

  • Dow Corning Corporation

Bekijk alle details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/kleefstoffen-kitten-markt-792

Industry Updates:

Jan 2018 APF, een in Phoenix gevestigde fabrikant van systemen voor betoncoating in commerciële, industriële en residentiële toepassingen, samen met een productlijn voor vloeren, is gekocht door de ICP Group die wordt gesteund door Audax Private Equity, De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. Verwacht wordt dat deze stap de bestaande activiteiten van ICP Construction op het gebied van vloercoatings zal uitbreiden en de groep een productiefaciliteit aan de westkust zal bieden. De overname van APF is de 8e transactie van de groep onder het eigendom van Audax.

Oct 2017 HB Fuller heeft bevestigd dat het Royal Adhesives & Sealants heeft overgenomen van de vennoten van American Securities voor een bedrag van $1,575 miljard. HB Fuller, een in de VS gevestigde producent van kleefstoffen, zegt dat de deal tot stand is gekomen nadat de partijen in september een overeenkomst hadden bereikt en geformaliseerd. HB Fuller zal door deze overeenkomst meer expertise krijgen in speciale en hoogwaardige toepassingen. Bovendien zal de vereniging van deze twee entiteiten de uitbreiding van hun productassortiment in bouwlijmen, engineering en duurzame assemblage mogelijk maken.

Related Reports:

Graphite Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/graphite-market-853

UV Curable Resins and Formulated Products Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/uv-curable-resins-formulated-products-market-863

Pyridines Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/pyridines-market-1145

Levulinezuur markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/levulinezuur-markt-1639

Elastomere markt voor coatings https://www.marketresearchfuture.com/reports/elastomeric-coating-market-1699

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn leden-onderzoeksanalisten.

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Adhesives and Sealants Market,Adhesives and Sealants Market Share,Adhesives and Sealants Market Growth,Adhesives and Sealants Market Analysis,Adhesives and Sealants Market Forecast,Adhesives and Sealants Market Size