header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cloudcomputing zal naar verwachting groeien met USD 2082,2 miljard tegen een CAGR van 18,53 in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 15, 2023 8:00 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal Cloud Computing-markt naar verwachting een CAGR van 18,53 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde hebben van meer dan USD 2082,2 miljard in 2032. De cloudcomputingmarkt verwijst naar de industrie die de levering van verschillende computerservices, zoals servers, opslag, databases, software en netwerken, via het internet omvat. Bij cloudcomputing worden deze resources niet op lokale servers of pc’s gehost en beheerd, maar hebben gebruikers via internet toegang tot en gebruik van deze resources op afstand. Cloud computing biedt verschillende voordelen, waaronder schaalbaarheid, flexibiliteit, kostenefficiëntie en toegankelijkheid. Organisaties kunnen cloudservices gebruiken om grote hoeveelheden gegevens op te slaan en te verwerken, toepassingen uit te voeren en infrastructuur te implementeren zonder dat er vooraf grote investeringen in hardware of software nodig zijn.

Key Players

Amazon.com Inc

Microsoft Corporation.

Alphabet Inc

Oracle Corporation com Inc.

VMware Inc.

IBM Corporation

Alibaba Group Holding Ltd.

Dell EMC Corp.

Rackspace Inc.

Adobe Systems Inc.

SAS Institute Inc

TIBCO Software Inc.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium rapport te ontvangen

Omvang van het rapport – Cloud Computing Market:

Report Metrics

Details

Marktomvang in 2032

USD 2082,2 Miljard

CAGR in 2023-2032

18.53%

Basisjaar

2022

Vooruitzicht

2023-2032


Marktsegmentatie

De markt voor cloud computing is gesegmenteerd op basis van service, implementatie, organisatiegrootte en vertical .

Op basis van servicemodel: Software as a Service (SaaS) , Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS)

Perployment Model: Private, Publieke, Hybride Cloud

Per organisatiegrootte: Kleine en Middelgrote Ondernemingen, Grote Ondernemingen

Per Vertical: Banken, Financiële Diensten en Verzekeringen (BFSI),IT en Telecommunicatie

Overheid en Publieke Sector, Detailhandel en Consumentengoederen, Productie

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Verkrijg uitgebreide marktinzichten

Regionale analyse

Noord-Amerika is een toonaangevende regio in de cloud computing-markt. De aanwezigheid van grote cloudserviceproviders, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure en Google Cloud, heeft bijgedragen aan de groei van de markt in deze regio. Vooral de Verenigde Staten kennen een sterke adoptie van clouddiensten in verschillende sectoren, waaronder technologie, financiën, gezondheidszorg en detailhandel.

Europa is een andere belangrijke regio in de cloud computing-markt. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland hebben een aanzienlijke groei in cloudadoptie gezien. Europese ondernemingen maken steeds meer gebruik van cloudtechnologieën voor schaalbaarheid, kostenefficiëntie en digitale transformatie-initiatieven. De General Data Protection Regulation (GDPR) van de Europese Unie heeft ook invloed gehad op het gebruik van cloudservices, omdat deze de nadruk legt op gegevensbescherming en privacy.

Browse In-depth Market Research Report (141 Pages, Charts, Tables, Figures) Cloud Computing Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-computing-market-1013

De regio Azië-Pacific heeft een snelle groei in de cloud computing-markt laten zien. Landen als China, India, Japan en Australië hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan deze groei. De toenemende digitalisering, de groeiende internetconnectiviteit en de toepassing van opkomende technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI) en het internet der dingen (IoT), hebben de vraag naar clouddiensten in deze regio gestimuleerd. Lokale cloudaanbieders, zoals Alibaba Cloud in China, hebben ook een belangrijke rol gespeeld bij het stimuleren van de markt.

Related Articles:

Cloud Migration Services Market
zal naar verwachting groeien met USD 1.912,2 miljard tegen een CAGR van 17,79 y 2030

Video Surveillance Storage Market zal naar verwachting 123,82 miljard USD bereiken met een AGR van 19,54 in 2030.54 AGR in 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Computing Market,Global Cloud Computing Market,Cloud Computing Market 2030,Cloud Computing Market Size,Cloud Computing Market Share,Cloud Computing Market Growth,Cloud Computing Market Demand,Cloud Computing Market Scope