header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor marinepistoolsystemen wordt gedreven door de stijgende maritieme defensie-uitgaven met een gezonde CAGR van 4 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jun 15, 2023 7:00 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de Naval Gun System Market naar verwachting een CAGR van 4 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,02 miljard in 2030.

De markt voor marinegeschutssystemen verwijst naar de markt voor marinegeschut en aanverwante technologieën die door zeemachten worden gebruikt voor defensie- en gevechtsdoeleinden. Marinegeweersystemen zijn kanonnen van groot kaliber die gemonteerd zijn op marineschepen en gebruikt worden voor het aanvallen van doelen zoals vliegtuigen, raketten, andere schepen en doelen op de wal. De markt omvat ook de verkoop van bijbehorende munitie, sensoren en richtsystemen, evenals de opleiding en ondersteunende diensten voor operators en onderhoudspersoneel.

Marine Gun System Market

De COVID-19 pandemie had een gemengd effect op de markt voor marinepistolen. De pandemie heeft geleid tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketens, wat de productie en levering van marinegeschutsystemen heeft beïnvloed. Veel landen hebben problemen ondervonden bij het verkrijgen van de benodigde materialen en componenten die nodig zijn voor de productie van deze systemen als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketen door grenssluitingen, transportbeperkingen en personeelsbeperkingen.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3572

Regionale analyse

De grootste regio van de markt voor marinegeschutssystemen is Azië-Pacific. Deze landen hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in moderniseringsprogramma’s voor de marine, wat heeft geleid tot een toename van de vraag naar geavanceerde marinegeschutssystemen.

China in het bijzonder heeft zijn marinecapaciteiten snel uitgebreid en heeft veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van geavanceerde marinegeschutssystemen. De marine van het land heeft nieuwe schepen en onderzeeërs aan haar vloot toegevoegd en het moderniseringsprogramma van de marine zal naar verwachting de komende jaren doorgaan.

India is ook een belangrijke markt voor marinegeschutssystemen, omdat de marine van het land een moderniseringsprogramma doormaakt dat de aanschaf van nieuwe oorlogsschepen en onderzeeërs omvat. Andere landen in de regio, zoals Japan en Zuid-Korea, hebben ook hun zeemacht verbeterd en zullen naar verwachting blijven investeren in geavanceerde kanonsystemen voor de marine.

Bekijk rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/naval-gun-system-market-3572

Marktsegmentatie

De markt voor marinegeschut is onderverdeeld in producttype en artillerietype.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in marinegeschut, onderzeebootgeschut en kustgeschut.

Op basis van het artillerietype is de markt onderverdeeld in houwitser, luchtafweer, motor en raket.

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • BAE Systems plc
  • Lockheed Martin Corporation
  • Raytheon Company
  • Saab AB
  • Thales Group
  • General Dynamics Corporation
  • Kratos Defense & Security Solutions, Inc.
  • Israel Military Industries
  • L-3 Technologies, Inc.
  • Northrop Grumman Corporation
  • Bohemia Interactive Simulations

Ontdek meer onderzoeksrapporten op Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Aerospace Fasteners Market Innovations Driving Efficiency and Safety in Aviation

Military Simulation and Virtual Training Market, Future Technology for Building a Stronger Defense

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Naval Gun System Market,Naval Gun System Market Forecast,Naval Gun System Market Growth,Naval Gun System Market Trends,Naval Gun System Market Size,Naval Gun System Market Segments