header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktgrootte en het marktaandeel van Wi-Fi-chipsets zullen tegen 2030 groeien met een CAGR van 6,02%.

Jun 15, 2023 2:00 PM ET

Wi-Fi Chipset Market Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Wi-Fi Chipset markt naar verwachting een CAGR van 6,02 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 35,91 miljard in 2030. e wereldwijde Wi-Fi chipsetmarkt verwijst naar de markt voor geïntegreerde schakelingen (IC’s) of chipsets die draadloze communicatie mogelijk maken met behulp van Wi-Fi-technologie. Wi-Fi-chipsets worden gebruikt in verschillende apparaten zoals smartphones, tablets, laptops, smart home-apparaten en IoT-apparaten om draadloze internetconnectiviteit te bieden. De markt voor Wi-Fi-chipsets is aanzienlijk gegroeid door de toenemende vraag naar snelle internetverbindingen, de toename van het aantal smartphones en andere draadloze apparaten en de toenemende toepassing van IoT-apparaten. Hier zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden Het groeiende aantal draadloze apparaten, zoals smartphones, tablets en laptops, is een belangrijke drijfveer voor de Wi-Fi chipsetmarkt. Door de toenemende behoefte aan naadloze internetconnectiviteit zijn Wi-Fi-chipsets een essentieel onderdeel geworden van deze apparaten.

Verzamel een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2733

Wi-Fi Chipset Market Key Players

  • Mediatek Inc (Taiwan),
  • Qualcomm Technologies Inc (VS),
  • STMicroelectronics NV (Zwitserland),
  • Intel Corporation (VS),
  • Cypress Semiconductor Corporation (VS),
  • Global Foundries (VS),
  • Broadcom Inc (VS),
  • Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. Ltd (Taiwan),
  • Quantenna Communications Inc (VS),
  • Marvell Technology Group Ltd (Bermuda),
  • Peraso Technologies Inc (Canada),
  • Samsung Electronics Co Ltd (Zuid-Korea),
  • Texas Instruments Inc (VS),
  • United Microelectronics Corporation (Taiwan)

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor Wi-Fi-chipsets vanwege de wijdverspreide toepassing van draadloze technologieën en de aanwezigheid van grote technologiebedrijven. Vooral de Verenigde Staten hebben een sterke markt voor Wi-Fi chipsets, gedreven door de toenemende vraag naar geavanceerde draadloze connectiviteit in verschillende sectoren zoals consumentenelektronica, auto’s en gezondheidszorg.

Europa is een andere prominente Wi-Fi chipmarkt gedreven door de groeiende vraag naar snelle en betrouwbare draadloze connectiviteit in verschillende industrieën. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk hebben een sterke aanwezigheid van halfgeleiderfabrikanten en zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van geavanceerde Wi-Fi-technologieën.

De regio Azië-Pacific is een van de snelst groeiende markten voor Wi-Fi-chipsets. Landen als China, Japan en Zuid-Korea leveren de grootste bijdrage aan de markt vanwege de aanwezigheid van grote fabrikanten van elektronische apparaten en de groeiende populariteit van smartphones, tablets en andere verbonden apparaten. De grote bevolking in de regio en het stijgende besteedbare inkomen stimuleren de vraag naar Wi-Fi-apparaten, waardoor de marktgroei wordt gestimuleerd.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/wi-fi-chipset-market-2733

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor Wi-Fi chipsets is onderverdeeld in type, fabricagetechnologie, matrijsgrootte en toepassing.

Type: Wi-Fi, Industriële Wi-Fi

Fabricagetechnologie: FinFET, Fdsoi Cmos, Silicon on Insulator (SOI), Sige

Diegrootte: 28nm, 20nm, 14nm, 10nm

Toepassing: Smartphones, Tablets, PC

Lees meer artikelen-

Touch Sensor Market zal naar verwachting USD 31,1 miljard bereiken met een groei van 12,20 procent.1 miljard dollar bij een AGR van 12,20 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Optical Sensing Market zal naar verwachting 6,7 miljard dollar bereiken bij een CAGR van 14.67 y 2030- Report by Market Research Future (MRFR)

Flexible Printed Circuit Board Market to Expand at a CAGR of 10.1% om in 2030 een waarde van 52,9 miljard USD te bereiken – Report by Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als voornaamste doel het leveren van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Wi-Fi Chipset Market,Wi-Fi Chipset Market Size,Wi-Fi Chipset Market Share