header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor procesautomatisering en -instrumentatie zal naar verwachting 5,9 miljard dollar bereiken in 2030, met een CAGR van 6,5 tijdens de voorspellingsperiode 2023-2030.

Jun 15, 2023 4:00 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Procesautomatiserings- en instrumentatiemarkt van 2023 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 6.5van 2023 tot 2030 en zal in 2030 een waarde van meer dan USD 5,9 miljard vertegenwoordigen.

De wereldwijde procesautomatiserings- en instrumentatiemarkt verwijst naar het gebruik van technologie en apparaten om industriële processen te automatiseren en te besturen, evenals het meten en bewaken van verschillende procesparameters zoals temperatuur, druk, flow en niveau. Het doel van procesautomatisering en -instrumentatie is het verbeteren van de efficiëntie, het verhogen van de productiviteit, het verlagen van de operationele kosten en het verbeteren van de veiligheid in verschillende industrieën, waaronder olie en gas, chemie, farmaceutica, voedsel en dranken, en water- en afvalwaterbehandeling.

De pandemie heeft ook de behoefte aan automatisering en digitalisering in de industrie benadrukt, wat naar verwachting op de lange termijn de toepassing van procesautomatisering en -instrumentatie zal stimuleren. Er is bijvoorbeeld een toename in de vraag naar systemen voor bewaking en besturing op afstand, die toegang op afstand en beheer van industriële processen mogelijk maken.

Process Automation and Instrumentation Market Key Players

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • ABB Ltd (Zwitserland)
  • General Electric Co. (VS)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • Rockwell Automation Inc. (VS)
  • Emerson Electric Co.S)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Yokogawa Electric Corporation (Japan)
  • Metso Corporation (Finland)
  • Schnieder Electric SE (Frankrijk)

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5511

Process Automation and Instrumentation Market Regional Analysis

De grootste regio van de wereldwijde procesautomatiserings- en instrumentatiemarkt is momenteel Noord-Amerika. Deze regio heeft een goed ontwikkelde industriële sector, waaronder grote industrieën zoals olie en gas, chemie en productie, die al in een vroeg stadium procesautomatiserings- en instrumentatieoplossingen hebben toegepast.

Noord-Amerika heeft bovendien een hoogontwikkelde technologische infrastructuur, waaronder geavanceerde communicatienetwerken, die de toepassing en integratie van automatiserings- en instrumentatietechnologieën ondersteunen. De regio is ook de thuisbasis van enkele van de grootste spelers op de markt voor procesautomatisering en -instrumentatie, zoals Honeywell International, Siemens AG en Emerson Electric Co.

Koop nu een premium onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5511

Process Automation and Instrumentation Market Segmentation

De wereldwijde markt voor procesautomatisering en -instrumentatie is onderverdeeld in instrumenten en eindgebruikers.

Op basis van het instrument is de markt onderverdeeld in veldinstrumenten en regelkleppen en analyzers.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in Chemie, Energie & Energie en Voedingsmiddelen & Dranken.

Kortingen @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-5511

Related Reports:

Wireless Display Market Research Report – Global Forecast To 2030

NFC Chip Market Research Report Global Forecast till 2027

Wireless Charging Market Onderzoeksrapport- Global Forecast 2027

Precision Farming Market Research Report – Forecast to 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als voornaamste doel het leveren van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Process Automation and Instrumentation Market,Process Automation and Instrumentation Market Scope,Process Automation and Instrumentation Market Growth