header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geothermische energie groeimotoren en toekomstperspectieven, belangrijkste spelers en inkomstenprognose tot 2030

Jun 15, 2023 5:00 PM ET

Global Geothermal Power Market Overview:

Global Geothermal Power Market wordt gedreven door de toenemende focus op hernieuwbare energiebronnen met een gezonde CAGR van 5.26 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor geothermische energie van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 5,26% bereiken en een groei van 5,9% vertonen.26van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 6,17 miljard in 2030. Geothermische energie verwijst naar de opwekking van elektriciteit door gebruik te maken van de warmte van de aarde onder het oppervlak. Het is een hernieuwbare energiebron die steeds meer aandacht krijgt vanwege zijn potentieel als duurzaam en koolstofarm alternatief voor conventionele energiebronnen. Hier volgen enkele belangrijke punten over de wereldwijde geothermische energiemarkt. De wereldwijde geothermische energiemarkt heeft de afgelopen tien jaar een gestage groei doorgemaakt. De markt is gedreven door toenemende bezorgdheid over klimaatverandering, de behoefte aan schone en hernieuwbare energiebronnen en overheidssteun door middel van gunstig beleid en stimuleringsmaatregelen.

Get Free Sample Report PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8731

Covid-19 Impact on Geothermal Power Industry:

  1. uitgestelde of opgeschorte projecten: Veel geothermische energieprojecten over de hele wereld liepen vertraging op of werden tijdelijk opgeschort vanwege de pandemie. De reisbeperkingen, personeelsbeperkingen en verstoringen van de toeleveringsketen belemmerden de bouwactiviteiten en projecttijdlijnen.
  2. Verlaagde vraag en elektriciteitsverbruik: De door de pandemie veroorzaakte economische vertraging leidde tot een daling van de totale vraag naar elektriciteit. Dit had op zijn beurt weer gevolgen voor de geothermische energiesector, omdat nutsbedrijven en industrieën hun activiteiten terugschroefden, wat leidde tot een lager elektriciteitsverbruik en minder vraag naar nieuwe geothermische energie-installaties.
  3. Uitdagingen op het gebied van financiering: De economische onzekerheid als gevolg van de pandemie maakte het moeilijk voor geothermische energieprojecten om financiering te krijgen. Investeerders en kredietverstrekkers werden voorzichtiger, wat leidde tot een vertraging in de financiering van nieuwe projecten.
  4. Onrust in de toeleveringsketen: De geothermische energie-industrie is afhankelijk van apparatuur en materialen die wereldwijd uit verschillende regio’s worden betrokken. De pandemie verstoorde de toeleveringsketens, waardoor vertragingen ontstonden in de levering van kritieke onderdelen zoals turbines, generatoren en boorapparatuur.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor geothermische energie is gesegmenteerd in Type energiecentrale, Vermogen, Eindgebruik

Type : Flash-stoomcentrales , droge-stoomcentrales , binaire-cycluscentrales ,

Per vermogen : Tot 5 MW , Boven 5 MW

Per eindgebruik : Residentieel , Commercieel , Industrieel

Krijg rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8731

Regionale analyse:

De Verenigde Staten zijn de grootste producent van geothermische energie in Noord-Amerika, met een aanzienlijk aantal operationele geothermische centrales voornamelijk in Californië, Nevada en Hawaï. Canada heeft ook een aantal geothermische projecten in ontwikkeling, met name in British Columbia en Alberta.

Mexico is een prominente speler in de regio, met verschillende geothermische centrales in bedrijf, voornamelijk op het schiereiland Baja California. Andere landen met geothermisch potentieel zijn onder andere Chili, Costa Rica, El Salvador, Guatemala en Nicaragua.

IJsland is een wereldleider op het gebied van geothermische energieopwekking en gebruikt zijn overvloedige geothermische bronnen voor elektriciteit en verwarming. Andere Europese landen met geothermische energiecentrales zijn Italië, Turkije, Duitsland, Hongarije en Nederland. De European Geothermal Energy Council (EGEC) stimuleert actief de ontwikkeling van geothermische energie op het hele continent.

Koop Premium Rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8731

Key Players:

  • Enel Spa (Roma)
  • General Electric (VS)
  • Ansaldo Energia (Italië)
  • Supreme Energy (Indonesië)
  • Macquarie Group Limited (Australië)
  • Sumitomo Corporation (Japan), en anderen

<p style="text-align: Internieuws:

Peninsula Clean Energy en Ormat Technologies hebben een 15-jarige stroomafnameovereenkomst gesloten. De stad Los Banos en San Mateo County ontvangen meer dan 3.500 gigawattuur elektriciteit via deze Community Choice Aggregator. De Community Choice Aggregation (CCA) zal 26 MW energie afnemen van Ormat’s Heber 2 faciliteit vanaf 1 januari 2023, voor de duur van het contract.

Browse Report Details For More Information:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/geothermal-power-market-8731

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Geothermal Power Market,Geothermal Power Market Trends,Geothermal Power Market Demand,Geothermal Power Market Growth,Geothermal Power Market Forecast