header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grafietmarkt voor Prominente CAGR 2032, Groeimogelijkheden, Concurrentielandschap en Inzicht in Opbrengsten

Jun 15, 2023 6:00 PM ET

Graphite Market – Overview

Graphite Market zal naar verwachting 35,54 miljard dollar waard zijn in 2032, met een CAGR van 9,35 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De wereldwijde grafietmarkt groeit in een snel tempo door de toename van de lucht- en ruimtevaartindustrie. De civiele sector zal groeien als gevolg van het groeiende aantal reizen in zich ontwikkelende markteconomieën en de defensiesector als gevolg van het toegenomen belang van militaire uitgaven om wereldwijd terrorisme tegen te gaan. Daarom zal het gebruik van grafiet-gebaseerde koolstofvezelversterkte polymeercomposieten voor de bouw van ruimtevaartonderdelen naar verwachting toenemen. Volgens een recent onderzoeksrapport, gepubliceerd door Market Research Future, is de wereldwijde grafietmarkt booming en zal deze naar verwachting aan belang winnen tijdens de prognoseperiode. Er wordt voorspeld dat de markt tegen 2032 een verbluffende groei zal laten zien, waarbij de vorige groeirecords in termen van waarde zullen worden overtroffen met een opvallende CAGR tijdens de geschatte periode (2023 – 2032).

Globaal wordt de markt voor grafiet gedreven door de regio Azië-Pacific, vanwege de stijging in de productie van het gebruik van vlamboogovens voor de productie van staal om bouwprojecten te ondersteunen, wat resulteert in een toenemende vraag naar onder andere de staalindustrie. Grafiet is een essentieel materiaal in elektrische ovens om koolstofelektroden voor de oven te maken. China verbruikt ongeveer 50% van de wereldwijde staalproductie tijdens de prognoseperiode en zal de grafietmarkt naar verwachting stimuleren. Hoge thermische weerstand, lage wrijving en zelfsmering, hoge elektrische geleidbaarheid en thermische geleidbaarheid.

Get Free Sample PDF Brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/853

De stijgende bevolking bepaalt de groei van de textielindustrie. Bovendien geven groeiende industrieën zoals cosmetische & persoonlijke verzorging, huishoudelijke industrie en levensmiddelenadditieven een impuls aan de groei van de grafietmarkt.

Aan de andere kant beperkt de negatieve impact van bleekchemicaliën op het milieu de toepassing ervan, wat de groei van de markt voor bleekchemicaliën verder belemmert.

Graphite zijn chemicaliën met een hoge toegevoegde waarde en een laag productievolume en kunnen ook prestatiechemicaliën worden genoemd. Het zijn producten met een hoge toegevoegde waarde die worden gebruikt als koolstofvezels versterkte polymeercomposieten in een breed scala aan toepassingen. Grafiet wordt gebruikt bij de productie van lichtgewicht en adamant composieten voor de auto- en luchtvaartindustrie.

Grafiet wordt het meest gebruikt bij de productie van koolstofelektroden voor elektrische ovens, daarna is de productie van koolstofcomposieten voor de luchtvaartindustrie het populairst.

Graphite Market – Competitive Analysis

De grafietmarkt lijkt minder concurrerend te zijn met de aanwezigheid van slechts enkele grote mondiale fabrikanten van chemicaliën en materialen die actief zijn op de grafietmarkt. De aanwezigheid van enkele belangrijke spelers zal leiden tot een monopoliesituatie en ook het concurrentievoordeel op het gebied van innovatie en technologie zal naar verwachting gering zijn. Aangezien deze materialen op de huidige markten tegen hogere kosten worden geprijsd en de toenemende vraag naar koude-isolatiematerialen in de lucht- en ruimtevaart en de staalindustrie, zal dit de eindproducten van deze industrieën beïnvloeden. De grafietmarkt vertoont een hoog groeipotentieel omdat de vraag naar deze materialen toeneemt. Andere belangrijke spelers zullen waarschijnlijk investeren in het openen van nieuwe productiecapaciteiten om met betere oplossingen aan de wereldwijde vraag te voldoen.

Triton Minerals Limited (Australië), Hexagon Resources Limited (Australië), Mason Graphite Corp (Canada), Focus Graphite Inc. (Canada), NextSource Materials Inc. (Canada), SGL Group (Duitsland), MERSEN (Frankrijk), GrafTech International (VS), Graphite India Ltd. (India), Nippon Carbon Co. (India), Nippon Carbon Co. (Japan) en Toyo Tanso Co. (Japan) zijn enkele van de prominente spelers die worden geprofileerd in MRFR Analyse en die voorop lopen in de concurrentie op de wereldwijde grafietmarkt.

BUY NOW Report @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=853

Industrie/Innovatie/ Aanverwant nieuws:

januari 2017 – Triton Minerals (Australië), is een van de wereldwijde fabrikanten van grafiet die aanwezig is in Mozambique, heeft het bedrijf aangekondigd van plan te zijn een meerderheidsbelang van 80% te verwerven in de holding Grafex Limitada, heeft een belang in drie zeer prospectieve grafietprojecten in Mozambique. De belangrijkste focus van de onderneming is het Ancuabe-project vanwege de hoge kwaliteit van het product, de nabijheid van belangrijke infrastructuur en het uitstekende potentieel voor verdere groei van de hulpbronnen.

augustus 2017 – Hexagon Resources Ltd (Australië), een van de belangrijkste fabrikanten van grafiet, heeft aangekondigd dat de onderneming het potentieel heeft om de toeleveringsketen voor grafietconcentraat voor gebruik in lithium-ionbatterijen te helpen, na de onthulling van positieve resultaten van zijn McIntosh-flake grafietproject, dat volledig in eigendom is. De voorlopige resultaten worden als zeer bemoedigend beschouwd, aangezien het monstermateriaal aan alle belangrijke voorlopige beoordelingscriteria voldeed. Het testwerk toont aan dat het McIntosh-vlokgrafietconcentraat zeer geschikt is voor lithium-ionbatterijen. Dit zal naar verwachting de grafietmarkt verbreden als gevolg van de integratie van grafiettechnologie in verschillende toepassingen en de marktgroei tijdens de prognoseperiode doen toenemen.

oktober 2017 – Focus Graphite Inc. (Canada) is een van de belangrijkste fabrikanten van grafiet en heeft aangekondigd dat het bedrijf verheugd is te kunnen melden dat lopende onafhankelijke tests van zijn nieuwe ultrafijne kwaliteiten vlokgrafiet en geëxpandeerd, natuurlijk vlokgrafiet van zijn Lac Knife, Québec Project tot 10 keer de elektrische geleidbaarheid aantonen ten opzichte van standaardkwaliteiten synthetisch en natuurlijk grafiet die worden gebruikt in kathodetoepassingen voor Li-Ion- en alkalinebatterijen.

Access Report Deatails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/graphite-market-853

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het MRFR-team heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Graphite Market,Graphite Market Share,Graphite Market Trends,Graphite Market Demands,Graphite Market Forecast