header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer, de vraag en de omvang van de sector zullen tegen 2030 met USD 7.100 miljoen groeien

Jun 16, 2023 12:00 PM ET

Grootte, trends en inzichten in de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer per type (vroege alzheimer, late alzheimer, familiaire alzheimer), diagnostische test (genetische tests, neurologisch onderzoek, minimale mentale toestand (MMSE), beeldvorming van de hersenen), Eindgebruikers (klinieken, ziekenhuizen, diagnostische centra) – Prognose tot 2030

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor diagnostische tests voor de ziekte van Alzheimer van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~ 8,90% registreren en zal de markt voor diagnostische tests voor de ziekte van Alzheimer van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~ 8,90% vertonen.90% van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 7.100 miljoen in 2030.

De Alzheimer’s disease diagnostic market wordt gedreven door de toenemende prevalentie van de ziekte van Alzheimer, een onomkeerbare neurodegeneratieve aandoening die vooral oudere volwassenen treft en progressief geheugenverlies en cognitieve achteruitgang veroorzaakt. Een vroege en nauwkeurige diagnose is cruciaal voor het beheer van de ziekte en het bieden van de juiste zorg aan patiënten. De markt omvat verschillende diagnostische methoden, waaronder klinische evaluatie, cognitieve tests, neurobeeldvormingstechnieken (zoals MRI, PET en CT-scans) en analyse van het hersenvocht (CSF). Deze methoden helpen bij het beoordelen van de cognitieve functie, het detecteren van biomarkers en het identificeren van structurele en functionele veranderingen in de hersenen die verband houden met de ziekte van Alzheimer.

Get Free Sample PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2149

Segmentatie

De diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer is onderverdeeld in type, diagnostische test en eindgebruiker.

Per Type : Alzheimer met vroege aanvang, Alzheimer met late aanvang, Familiaire ziekte van Alzheimer,

Diagnostische test : Genetische test, Neurologisch onderzoek, Minimaal mentaal toestandsonderzoek, Hersenbeeldvorming

Eindgebruikers : Klinieken , Ziekenhuizen , Diagnostische centra

Key Players

Eli Lilly and Company (UK) , TauRx (Republiek Singapore) , Alector LLC (US) , Accera Inc. (VS) , Treventis Corporation (VS) , Neuro-Bio Ltd (VK) , Cognition Therapeutics Inc. (VS)

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor diagnostica voor de ziekte van Alzheimer, gedreven door factoren zoals een grote vergrijzende bevolking, geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en een hoog bewustzijn over de ziekte van Alzheimer. De Verenigde Staten en Canada leveren de belangrijkste bijdragen aan de markt in deze regio. Onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, technologische vooruitgang en samenwerkingsverbanden tussen academische instellingen, farmaceutische bedrijven en fabrikanten van diagnostica hebben de groei van de markt in Noord-Amerika verder gestimuleerd.

Europa heeft ook een aanzienlijk aandeel in de markt voor diagnostica voor de ziekte van Alzheimer. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje hebben een aanzienlijke invloed op de groei van de markt. Europa profiteert van gevestigde gezondheidszorgsystemen, sterke onderzoekscapaciteiten en meer financiering voor onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. Daarnaast ondersteunen initiatieven van organisaties zoals het European Alzheimer’s Disease Consortium (EADC) en het European Medical Agency (EMA) de ontwikkeling en goedkeuring van nieuwe diagnostische hulpmiddelen.

Browse In-depth Market Research Report (90 Pages) on Alzheimer’s Disease Diagnostic : https://www.marketresearchfuture.com/reports/alzheimers-disease-diagnostic-market-2149

De regio Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de diagnostische markt voor de ziekte van Alzheimer als gevolg van factoren zoals een grote geriatrische bevolking, verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur en een groeiend bewustzijn over neurologische aandoeningen. Landen als Japan, China, India, Zuid-Korea en Australië leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt. Toenemende overheidsinitiatieven, onderzoekssamenwerkingen en partnerschappen met internationale organisaties hebben de marktexpansie in deze regio verder gestimuleerd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Gezondheidszorg by Market Research Future:

Chronic Disease Management Market Onderzoeksrapport Informatie per Oplossing (Educatieve Oplossing, Implementatie Oplossing, Consulting Oplossing en anderen), Leveringswijze (Cloud-Based, On-Premises en Web-Based), Toepassing (Artritis, Hart- en Vaatziekten, Kanker, Diabetes en anderen), Eindgebruiker (Aanbieders, Betalers), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Chronic obstructive pulmonary disease (COPD) Market Onderzoeksrapport Informatie Per CPOD Type (Emfyseem, Chronische Bronchitis), Per Behandelingstype (Geneesmiddelen, Ontstekingsremmers, Chirurgie, Zuurstoftherapie), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Thuiszorginstellingen en Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030.

Autoimmune Disease Diagnostics Market Research Report Information by Disease Type (Systemische auto-immuunziekte en andere), Localized Autoimmune Disease (Dot Blot, en Line Blot), End-User (Hospitals, Diagnostics Centers and Others )- Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landniveau marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons : LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com