header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Digital Cockpit Market: Belangrijkste spelers, trends en prognoses 2023 tot 2030

Jun 16, 2023 3:28 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de Automotive Digital Cockpit Market naar verwachting een CAGR van 9,50 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan 363,2 miljard dollar in 2032.

De Automotive Digital Cockpit Market verwijst naar het marktsegment binnen de auto-industrie dat zich richt op de ontwikkeling en integratie van geavanceerde digitale technologie en functies in de cockpit of het interieur van het voertuig.

Vraag een voorbeeld van het rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7755

De belangrijkste drijfveren achter de groei van de Automotive Digital Cockpit Market zijn onder andere de technologische vooruitgang, de toenemende vraag van consumenten naar verbonden en gepersonaliseerde rijervaringen, de stijgende populariteit van elektrische en autonome voertuigen en de integratie van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS). Bovendien wordt verwacht dat de ontwikkeling van 5G-connectiviteit, kunstmatige intelligentie (AI) en Internet of Things (IoT)-oplossingen de groei van de markt verder zullen stimuleren.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de Automotive Digital Cockpit Market. De pandemie veroorzaakte verstoringen in wereldwijde toeleveringsketens, waardoor de beschikbaarheid van elektronische componenten en halfgeleiders die nodig zijn voor digitale cockpitsystemen werd aangetast. Het tekort aan deze componenten leidde tot productievertragingen en verminderde de totale productiecapaciteit van voertuigen die zijn uitgerust met geavanceerde digitale cockpit-technologie.

Vraag maatwerk aan:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7755

Regionale analyse

De grootste regio in termen van de Automotive Digital Cockpit Market is Noord-Amerika. Noord-Amerika, bestaande uit de Verenigde Staten en Canada, heeft een sterke aanwezigheid van gevestigde autofabrikanten en toonaangevende technologiebedrijven die actief investeren in de ontwikkeling en integratie van geavanceerde digitale cockpitoplossingen.

De regio heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in de toepassing van digitale cockpittechnologieën, gedreven door factoren zoals de toenemende vraag van consumenten naar verbonden en gepersonaliseerde rijervaringen, de aanwezigheid van een technisch onderlegde bevolking en de nadruk op geavanceerde veiligheids- en bestuurdersassistentievoorzieningen.

Marktsegmentatie

De Automotive Digital Cockpit Market is onderverdeeld in voertuigtype en uitrusting.

Op basis van het voertuigtype is de markt onderverdeeld in lichte bedrijfsvoertuigen, personenauto’s en zware bedrijfsvoertuigen

Op basis van de apparatuur is de markt onderverdeeld in digitale instrument cluster display type, geavanceerde hoofdeenheid, head-up display (HUD), en camera-gebaseerde bestuurder monitoringsysteem.

Lees rapport overzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-digital-cockpit-market-7755

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Faurecia (Frankrijk)
  • Aptiv (Ierland)
  • Continental (Duitsland)
  • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
  • Panasonic Corporation (Japan)
  • Denso Corporation (Japan)
  • HARMAN International (VS)
  • Visteon Corporation (VS),
  • Pioneer Corporation (Japan)
  • Nippon Seiki Co.Ltd (Japan)

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Digital Cockpit,Automotive Digital Cockpit Market,Automotive Digital Cockpit Market Share,Automotive Digital Cockpit Market Research Report,Automotive Digital Cockpit Market Size,Automotive Digital Cockpit Market Trends