header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Display Market to Grow at a CAGR of ~7.48 uring the forecast period of 2023 to 2030, Rising demand for in-vehicle safety and comfort to drive the market

Jun 16, 2023 4:08 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor autodisplays naar verwachting een CAGR van ~7,48 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 16,2 miljard in 2030.

De markt voor autodisplays verwijst naar de markt voor displays die worden gebruikt in voertuigen, waaronder personenauto’s, commerciële voertuigen en terreinvoertuigen. Deze beeldschermen worden voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals het weergeven van voertuiginformatie, navigatie, infotainment en rijhulpsystemen. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de auto-industrie, waaronder de markt voor autodisplays.

Vraag een voorbeeld van het rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6954

De pandemie verstoorde wereldwijde toeleveringsketens, wat leidde tot tekorten aan materialen en onderdelen die nodig zijn voor de productie van displays. De pandemie veroorzaakte ook een daling van de vraag naar voertuigen, waardoor de vraag naar beeldschermen voor auto’s afnam. Nu de pandemie echter langzaam onder controle wordt gebracht, wordt verwacht dat de auto-industrie zich zal herstellen, wat zal leiden tot een opleving van de vraag naar autodisplays.

Regionale analyse

De markt voor autodisplays is onderverdeeld in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Azië-Pacific is de grootste markt voor autodisplays en neemt het grootste deel van het wereldwijde marktaandeel voor zijn rekening. Dit komt door de toenemende vraag naar voertuigen in de regio, met name in China en India.

Ask for Customization:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6954

De groeiende middenklasse in deze landen stimuleert de vraag naar voertuigen die zijn uitgerust met geavanceerde functies, waaronder displays. Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor autodisplays, door de aanwezigheid van grote autofabrikanten en een grote vraag van consumenten naar geavanceerde voertuigfuncties. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn kleinere markten voor autodisplays, maar er wordt verwacht dat ze de komende jaren een aanzienlijke groei zullen doormaken naarmate het autobezit in deze regio’s toeneemt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor autodisplays is onderverdeeld in type, toepassing en beeldschermgrootte.

Op basis van toepassing: Telematica, Navigatie en Infotainment

Gebaseerd op Type: TFT LCD, PMOLED en AMOLED

Gebaseerd op schermgrootte: 3″-5″, 6″-10″, groter dan 10

Lees rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-display-market-6954

Key Players

  • LG Display Co. Ltd
  • Panasonic Corporation
  • Delphi Technologies
  • Robert Bosch GmbH
  • Visteon Corporation
  • Continental AG
  • 3M Company
  • Nippon Seiki Co. Ltd
  • Magneti Marelli S.p.A
  • Qualcomm Technologies Inc onder andere

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Display,Automotive Display Market,Automotive Display Market Share,Automotive Display Market Research Report,Automotive Display Market Size,Automotive Display Market Trends