header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De ERP-softwaremarkt zal naar verwachting 110,3 miljard dollar bereiken met een AGR van 9,40 tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 16, 2023 8:00 PM ET

ERP Software Markt Overzicht:

De wereldwijde ERP Software Markt zal naar verwachting 110,3 miljard dollar groeien in 2030 met een CAGR van 9,40 van 2022 tot 2030. De toenemende toepassing van cloud-gebaseerde ERP-oplossingen, de groeiende behoefte aan real-time inzicht in gegevens en de stijgende vraag naar geïntegreerde bedrijfsprocessen zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Competitief landschap:

De wereldwijde ERP-softwaremarkt is zeer concurrerend en bestaat uit een groot aantal spelers. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • Microsoft Corporation
  • IBM Corporation
  • Epicor Software Corporation
  • Yonyou
  • Infor
  • Plex Systems Inc. (Verenigde Staten)
  • NetSuite Inc
  • Intuit Inc
  • TOTVS
  • Workday Inc
  • Kingdee International Software Group (HK) Ltd

Deze spelers richten zich op uitbreiding van hun productportfolio, het versterken van hun distributienetwerk en het overnemen van kleinere spelers om een voorsprong op de concurrentie te krijgen.

Klik hier voor het Premium rapport

Omvang van het rapport – ERP Software Markt :

Report Metrics

Details

Marktomvang in 2030

USD 110.3 Miljard

CAGR gedurende 2022-2030

9.40%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030


Koop Nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatieanalyse:

De wereldwijde ERP-softwaremarkt is gesegmenteerd naar inzet, functie, organisatiegrootte, verticale markt en regio.

Op inzet : De markt is gesegmenteerd in on-premises en cloud-gebaseerd. Het cloudgebaseerde segment zal naar verwachting sneller groeien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende adoptie van cloudgebaseerde oplossingen door bedrijven van alle groottes.

By function : De markt is onderverdeeld in boekhouding en financiën, supply chain management, customer relationship management, human resources en productie. Het segment boekhouding en financiën zal naar verwachting het grootste segment zijn tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende behoefte aan automatisering in boekhoudkundige en financiële processen.

Per organisatiegrootte : De markt is onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. Het segment grote ondernemingen zal naar verwachting het grootste segment zijn tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende vraag naar ERP-software door grote ondernemingen om hun efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

Per vertical : De markt is onderverdeeld in productie, detailhandel, gezondheidszorg, BFSI, en anderen. Het segment productie zal naar verwachting het grootste segment zijn tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende adoptie van ERP-software door productiebedrijven om hun productie en supply chain management te verbeteren.

Cloud-gebaseerde ERP-oplossingen: Cloud-gebaseerde ERP-oplossingen winnen aan populariteit in de markt als gevolg van hun verschillende voordelen, zoals eenvoudige implementatie, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit. Cloud-gebaseerde ERP-oplossingen kunnen eenvoudig worden ingezet en overal toegankelijk zijn, waardoor ze geschikt zijn voor bedrijven van elke omvang. Bovendien zijn cloud-gebaseerde ERP-oplossingen schaalbaar, wat betekent dat bedrijven gemakkelijk gebruikers kunnen toevoegen of verwijderen als dat nodig is. Dit kan bedrijven helpen kosten te besparen op IT-infrastructuur en onderhoud.

Real-time data inzichten : De toenemende vraag naar real-time data inzichten is een andere belangrijke factor die de groei van de ERP-software markt. Bedrijven moeten snel beslissingen nemen om de concurrentie voor te blijven. ERP-software kan bedrijven helpen verzamelen en analyseren van gegevens in real time, die hen kan helpen betere beslissingen te nemen.

Geïntegreerde bedrijfsprocessen: De stijgende vraag naar geïntegreerde bedrijfsprocessen is ook het stimuleren van de groei van de ERP-software markt. ERP-software kan bedrijven helpen om hun verschillende bedrijfsprocessen te integreren, zoals boekhouding, voorraadbeheer en klantenrelatiebeheer. Dit kan bedrijven helpen de efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

Bekijk diepgaand marktonderzoeksrapport (136 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) ERP Software Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/erp-software-market-1412

De toekomst van de ERP-softwaremarkt:
De wereldwijde ERP-softwaremarkt zal de komende jaren naar verwachting gestaag groeien. De toenemende toepassing van cloud-gebaseerde ERP-oplossingen, de groeiende behoefte aan real-time inzicht in gegevens en de stijgende vraag naar geïntegreerde bedrijfsprocessen zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Regionale analyse:
De wereldwijde ERP-softwaremarkt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste markt zijn tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende adoptie van ERP-software door bedrijven in de regio.

Related reports:

Wireless Data Communication Market Onderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Global Next Generation Wireless Communication Market Onderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Adaptive Optics Market Onderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  ERP Software Market,Global ERP Software Market,ERP Software Market Size,ERP Software Market Share,ERP Software Market Growth,ERP Software Market Demand,ERP Software Market Analysis,ERP Software Market Scope,ERP Software Market 2030