header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektrische scooters en batterijen bereikt USD 11,05 miljard, met een CAGR van 17,96 tussen 2023 en 2032

Jun 16, 2023 2:45 PM ET

Elektrische scooter en batterij marktoverzicht:

“Electric Scooter and Battery Market Research Report Information By Type, By Product, By Voltage And By Region -Market Forecast Till 2032”, De Elektrische scooter en batterij markt kan anticiperen op een stijging van USD 2,95 miljard in 2023 tot USD 11,05 miljard in 2032, met een CAGR van 17,96 etween 2023 and 2032.95 miljard dollar in 2023 tot 11,05 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 17,96 tussen 2023 en 2032.

De wereldwijde markt voor elektrische scooters en accu’s vermenigvuldigt zich vanwege de toenemende populariteit van elektrische fietsen, vitale aandrijvingen door belangrijke onderdelen en interesse in elektrische fietsen onder reizigers. Niettemin kan de ontwikkeling van de wereldwijde markt worden gefrustreerd door de buitensporige kosten van elektrische fietsen en accu’s, onvolwassen opladen kader, en slechte reseller uitwisseling administraties.

Request a Sample of Report:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8115

Azië-Pacific wordt verondersteld het dominante gebied te zijn in de markt voor elektrische fietsen en accu’s vanwege de toename van het aantal winkels en stalletjes voor het verhuren van elektrische fietsen. Bijvoorbeeld, OjO Electric, LLC, een Amerikaans licht elektrisch voertuig (LEV) veelzijdigheid regelingen organisatie, meldde haar regelingen te presenteren een andere line-up van elektrische fiets rideshare in Singapore in 2019, toe te schrijven aan de status van het land voor snelle mechanische vooruitgang.

Electric Scooter and Battery Market Key Players

  • Wuxi YADEA Export-Import Co. LTD. (China)
  • Jiangsu Xinri E-Vehicle Co. Ltd (SUNRA) (China)
  • BMW AG (Duitsland)
  • Honda Motor Co. Ltd. (Japan)
  • Mahindra & Mahindra Ltd (India)
  • Terra Motors Corporation (Japan)
  • Yamaha Motor Co. Ltd. (VS)
  • BOXX Corp. (VS)
  • Gogoro Inc. (Taiwan)
  • Greenwit Technologies (Canada)
  • Vmoto Limited (Australië)
  • GOVECS AG (Duitsland)
  • TAIZHOU UGBEST EV CO. LTD (China)
  • PIAGGIO & C.SPA (Italië)
  • ZNEN MOTOR (China)

Vraag maatwerk aan:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8115

Elektrische scooter en batterij marktsegmentatie:

De wereldwijde elektrische scooter en batterij markt zijn onderverdeeld in het licht van type, item, spanning en reisbereik. Op basis van het type is de wereldwijde elektrische fiets markt onderverdeeld in module en batterij-gebaseerd. Op basis van het item is de wereldwijde elektrische fiets markt in dit rapport onderverdeeld in retro, zelfinstellend en inklapbaar. Op basis van spanning is de wereldwijde elektrische fiets markt in dit rapport onderverdeeld in 24V, 36V, 48V en meer dan 48V. Op basis van de actieradius is de wereldwijde elektrische fiets markt in dit rapport onderverdeeld in 20 km, 20 km-40 km, en meer dan 40 km.

Op basis van type, in 2018, had de batterij-gebaseerde elektrische fiets sectie het grootste stuk van de taart toe te schrijven aan de stijgende deals van elektrische fietsen. Het bijhouden van de wereldwijde marktsituatie tijdens de prognoseperiode is normaal.

Op basis van het item vertegenwoordigde het retrogedeelte het grootste deel van de taart, omdat retro elektrische fietsen klanten een langer rijbereik geven. Een zelfaanpassende elektrische fiets is een tweewielige fiets die gepland en gemaakt is voor privé- en zakelijke toepassingen. Zowel jongeren als ouderen kunnen staande/zelfinstellende fietsen gebruiken. Bijgevolg zal een zelfinstellende elektrische fiets zich naar verwachting ontwikkelen met de meest opmerkelijke CAGR tijdens het verwachte tijdsbestek.

Op basis van spanning, in 2018, had het meer dan 48V-gedeelte het grootste deel van de taart in handen, af te leiden uit de expansie die populair is voor een hoger rijbereik met kortere oplaadperioden en een hogere gewichtslimiet voor vervoer. De 48V-batterij wordt gebruikt in retro- en zelfaanpassende elektrische fietsen. De interesse in elektrische fietsen met hoge snelheid neemt toe door de ontwikkeling van de acculimiet en een verminderde belasting van de accu’s.

Lees rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-scooter-battery-market-8115

Op basis van de actieradius had het segment van meer dan 40 km in 2018 het grootste marktaandeel, wat te danken is aan de populariteitstoename voor een groter rijbereik met minder opladen en de groeiende belangstelling voor elektrische fietsen van het retro-type. Het gedeelte van meer dan 40 km (meer dan 25 mijl) wordt voornamelijk gebruikt voor retro elektrische fietsen. Deze elektrische fietsen worden over het algemeen gebruikt in langdurige buitentoepassingen, bijvoorbeeld in de binnenstad en op het werk.

Elektrische Scooter en Batterij Markt Regionale Analyse:

De ontwikkeling van de elektrische fiets markt in Noord-Amerika wordt beoordeeld om een enorme ontwikkeling waar te nemen, met name als gevolg van de overheid in de richting van de ontvangst van volledig elektrische voertuigen voor veelzijdigheid. Zoals aangegeven door de echte hotspot voor kilometerstanden van de Amerikaanse overheid, heeft de overheid een richtlijn gepresenteerd die een bureaucratische persoonlijke belastingvermindering biedt aan de eigenaars van elektrische voertuigen die na 2010 zijn gekocht, in het licht van de limiet van de batterij die wordt gebruikt om het voertuig aan te drijven. Daarnaast is de aanwezigheid van verschillende premium en opkomende fabrikanten van elektrische fietsen, zoals BOXX Corp, ZEV, en Unagi Scooters, in de plaats wordt beoordeeld om de creatie en productmogelijkheden van het district uit te breiden tijdens het geschatte tijdsbestek.

Koop Premium Onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8115

Elektrische scooter en batterij industrie nieuws:

In oktober 2021 werkte Ford samen met het nieuwe lab om elektrische voertuig innovatie naar het veelzijdigheid ontwikkelingsprogramma te dragen.

In november 2021 stuurde Helbiz nieuwe staande elektrische fietsen op pad om een andere flitsende vereniging op te bouwen.

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Scooter and Battery,Electric Scooter and Battery Market,Electric Scooter and Battery Market Share,Electric Scooter and Battery Market Research Report,Electric Scooter and Battery Market Size,Electric Scooter and Battery Market Trends