header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor maritieme elektronica wordt gedreven door een toename van de vraag vanuit de defensiesector met een gezonde CAGR van 5,00 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030

Jun 16, 2023 10:00 AM ET

Marine Electronics Market Insights

Volgens MRFR-analyse wordt verwacht dat de wereldwijde Marine Electronics Market van 2022 tot 2030 een CAGR van 5,00% zal registreren en in 2030 een waarde van meer dan USD 7,7390 miljard zal vertegenwoordigen.7390 miljard dollar in 2030.

Marine Electronics Market

De wereldwijde markt voor maritieme elektronica verwijst naar de industrie die elektronische apparaten en systemen produceert die specifiek zijn ontworpen voor gebruik in maritieme toepassingen. Deze elektronische apparaten en systemen worden gebruikt voor communicatie, navigatie, bewaking en entertainment op verschillende soorten schepen, waaronder commerciële schepen, marineschepen en pleziervaartuigen. De maritieme elektronicamarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door factoren zoals toenemende maritieme handelsactiviteiten, de toename van het aantal pleziervaartuigen en cruises, en de behoefte aan verbeterde veiligheids- en beveiligingsmaatregelen op zee. Technologische vooruitgang en de ontwikkeling van innovatieve producten hebben ook bijgedragen aan de expansie van de markt.

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6881

Regionale Analyse

Noord-Amerika is een van de prominente markten voor maritieme elektronica. De regio heeft een aanzienlijke aanwezigheid van belangrijke marktspelers en een sterke maritieme industrie. Landen als de Verenigde Staten en Canada hebben een gevestigde scheepvaart- en visserijsector, wat de vraag naar maritieme elektronica stimuleert. De toenemende toepassing van geavanceerde navigatiesystemen, communicatieapparatuur en viszoeksystemen draagt bij aan de groei van de markt voor maritieme elektronica in deze regio.

Latijns-Amerika is een opkomende markt voor maritieme elektronica. Landen als Brazilië, Mexico en Chili hebben uitgestrekte kusten en een actieve visserijsector. De groeiende maritieme handel en de behoefte aan efficiënte navigatie- en communicatiesystemen stimuleren de toepassing van maritieme elektronica in deze regio. Economische en politieke factoren kunnen de marktgroei in sommige landen echter beïnvloeden.

Het Midden-Oosten en Afrika hebben een aanzienlijk potentieel voor de markt van maritieme elektronica. Landen als de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika hebben bloeiende havens en maritieme activiteiten. De groeiende olie- en gasindustrie, offshore exploratie en productie en de ontwikkeling van maritieme infrastructuur dragen bij aan de vraag naar maritieme elektronica in de regio.

Lees meer over de rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/marine-electronics-market-6881

Marktsegmentatie

De wereldwijde maritieme elektronicamarkt is onderverdeeld in componententype, scheepstype, toepassing

Componenttype: Hardware, Software

Vaartuigtype: Koopvaardijschepen, Vissersschepen, Vaartuigen, Recreatieboten

Toepassing: Navigatie, Communicatie, Automatisering

Key Players

FLIR Systems Inc., Garmin Ltd., Transas,Icom Inc.,Furuno Electric Co.Ltd.,Kongsberg Maritime,SRT Marine Systems plc,Navico,Northrop Grumman Sperry Marine B.V.,Japan Radio Co.Ltd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense , by Market Research Future:

Aerospace Fasteners Market Innovations Driving Efficiency and Safety in Aviation

Military Simulation and Virtual Training Market, Future Technology for Building a Stronger Defense

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Marine Electronics Market,Marine Electronics Market Trends,Marine Electronics Market Size,Marine Electronics Market Segments,Marine Electronics Market Growth,Amphibious Landing Craft Industry