header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Excellentie behouden: De duurzame reis van metaalverpakkingen

Jun 16, 2023 7:22 PM ET

Metaalverpakkingsmarkt naar verwachting USD 1.21.787,59 miljoen in 2030

De wereldwijde metaalverpakkingsmarkt zal de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, volgens een nieuw rapport van Market Research Future (MRFR). Volgens het rapport zal de markt naar verwachting een waarde bereiken van USD 1.21.787,59 miljoen in 2030, met een groei van 3,50 CAGR tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toenemende vraag naar metalen verpakkingsoplossingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en de persoonlijke verzorgingssector. Bovendien zal de toenemende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame verpakkingsoplossingen naar verwachting ook de groei van de markt stimuleren.

Download gratis voorbeeldrapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1917

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor metalen verpakkingen is gesegmenteerd op basis van materiaal, producttype, eindgebruik en regio.

Op basis van materiaal is de markt onderverdeeld in aluminium, staal en overige. Het aluminiumsegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de grote vraag naar aluminium verpakkingsoplossingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Op basis van producttype is de markt onderverdeeld in blikjes, containers, doppen & en andere sluitingen. Het bliksegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode, vanwege de grote vraag naar ingeblikte voedingsmiddelen en dranken.

Op basis van eindgebruik is de markt onderverdeeld in voedingsmiddelen en dranken, farmaceutica, persoonlijke verzorging en overige. Verwacht wordt dat het segment voedingsmiddelen en dranken de markt tijdens de prognoseperiode zal domineren vanwege de grote vraag naar metalen verpakkingsoplossingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor metalen verpakkingen is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Europa zal de markt tijdens de prognoseperiode naar verwachting domineren vanwege de aanwezigheid van een groot aantal fabrikanten van metalen verpakkingen in de regio. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame verpakkingsoplossingen in de regio de groei van de markt zal stimuleren.

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende vraag naar metalen verpakkingsoplossingen in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en de persoonlijke verzorging. Bovendien wordt verwacht dat de groeiende middenklasse in de regio de groei van de markt zal stimuleren.

Trends in de sector:

De wereldwijde markt voor metalen verpakkingen is zeer concurrerend, met een groot aantal spelers die actief zijn op de markt. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Ardagh Group S.A., Ball Corporation, Crown Holdings, Inc., Tata Steel Packaging en Silgan Holdings Inc.

De markt is getuige van de toetreding van nieuwe spelers, als gevolg van de toenemende vraag naar metalen verpakkingsoplossingen onder consumenten. Bovendien wordt verwacht dat de toenemende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame verpakkingsoplossingen de groei van de markt in de komende jaren zal stimuleren.

Koop snel – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1917

Key Players:

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor metalen verpakkingen zijn Ardagh Group S.A., Ball Corporation, Crown Holdings, Inc., Tata Steel Packaging en Silgan Holdings Inc.

Ardagh Group S.A. is een toonaangevende leverancier van metalen verpakkingsoplossingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en de persoonlijke verzorging. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd op de Europese markt en richt zich op uitbreiding van zijn activiteiten in andere regio’s.

Wantstats Research and Media Private Limited99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS)

Contactgegevens:

Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
Keywords:  Metal Packaging Market,Metal Packaging Market Size,Metal Packaging Market share