header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omvang van de autoverhuurmarkt, vraag, uitdagingen voor groei, sectoranalyse en vooruitzichten tot 2030

Jun 16, 2023 3:12 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de autoverhuurmarkt naar verwachting een CAGR van 3,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 10.111,01 miljoen in 2030.

De autoverhuurmarkt verwijst naar de industrie die voertuigen te huur aanbiedt voor korte periodes, meestal variërend van een paar uur tot een paar weken. Het is een sector van de transportsector waar klanten auto’s kunnen huren voor persoonlijk of zakelijk gebruik, voor lokale of langeafstandsreizen. Autoverhuurbedrijven brengen klanten meestal kosten in rekening op basis van de duur van de huurperiode, het aantal afgelegde kilometers en het gekozen type voertuig. De huurtarieven kunnen ook variëren op basis van factoren zoals locatie, seizoensgebonden vraag en aanvullende diensten zoals verzekeringsdekking, GPS-navigatie of kinderzitjes.

Vraag een voorbeeld van rapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6409

Eén van de belangrijkste gevolgen van de pandemie voor de autoverhuurbranche was een scherpe daling van de vraag naar verhuurdiensten, omdat reisbeperkingen en lockdown-maatregelen de mobiliteit en het reizen ernstig beperkten. Doordat veel zakenreizigers en vakantiegangers hun reis annuleerden of uitstelden, ondervonden autoverhuurbedrijven een aanzienlijke daling in de vraag naar hun diensten, wat resulteerde in lagere inkomsten en winsten.

Regionale analyse

Noord-Amerika en Europa worden beschouwd als de grootste regio’s in termen van marktomvang en inkomsten in de autoverhuursector.

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft van oudsher een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde autoverhuurmarkt. De regio profiteert van een grote bevolking, een uitgebreide wegeninfrastructuur en een hoge mate van autobezit. Grote autoverhuurbedrijven zijn sterk vertegenwoordigd in Noord-Amerika en de markt is zeer concurrerend en bedient zowel binnenlandse als internationale reizigers.

Ask for Customization:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6409

Europa is een prominente regio in de autoverhuurmarkt. Europese landen hebben goed ontwikkelde transportnetwerken en het continent trekt een groot aantal internationale toeristen. Populaire toeristische bestemmingen zoals Frankrijk, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk dragen bij aan de vraag naar autoverhuurdiensten in Europa.

Marktsegmentatie

De autoverhuurmarkt is gesegmenteerd in voertuigtype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het voertuigtype is de markt onderverdeeld in luxe, executive, economy, suv’s en andere

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in toerisme en zakelijk.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in zelfrijdend en met chauffeur.

Lees rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/car-rental-market-6409

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Avis Budget Group
  • Europecar
  • Enterprise Holdings Inc.
  • The Hertz Corporation
  • Toyota Rent-a-Car
  • Sixt SE
  • Alamo Rent-a-Car LLC
  • Carzonrent India Pvt Ltd
  • Localiza
  • ANI Technologies Pvt. Ltd

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Car Rental,Car Rental Market,Car Rental Market Share,Car Rental Market Research Report,Car Rental Market Size,Car Rental Market Trends