header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aquaponics marktgrootte geavanceerde technologieën & groeikansen in de wereldwijde industrie door de belangrijkste spelers

Jun 19, 2023 2:43 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Aquaponics-markt naar verwachting een CAGR van 13,4 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 2.464,29 miljoen in 2030.

Aquaponics is een duurzaam kweeksysteem dat aquacultuur (het kweken van vis) combineert met hydrocultuur (het kweken van planten in water). Het is een gesloten kringloopsysteem waarbij visafval voedingsstoffen levert voor de planten en de planten het water filteren voor de vissen. De wereldwijde aquaponicsmarkt verwijst naar de markt voor producten en diensten met betrekking tot de installatie, het onderhoud en de werking van aquaponics-systemen. De COVID-19 pandemie heeft een gemengd effect gehad op de aquaponicsmarkt. Enerzijds heeft de pandemie de belangstelling voor duurzame voedselsystemen en lokale voedselproductie doen toenemen, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar aquaponics-systemen. Aan de andere kant heeft de pandemie de toeleveringsketens verstoord en logistieke problemen veroorzaakt voor aquaponicsleveranciers en -boeren.

Vraag een voorbeeld van een PDF-brochure aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2257

Aquaponics Market (1)

Key Players

Sommige van de belangrijkste spelers op de markt zijn Japan Aquaponics (Japan), Pentair Aquatic Eco-systems Inc. (VS), NutraPonics Canada Corporation (Canada), Lucky Clays Fresh (VS), Hapa Farms (VS), My Aquaponics (Zuid-Afrika), ECF Farmsystems GmbH (Duitsland), Red Ewald Inc. (VS), Aponic Ltd (UK), Ichthys Aquaponics (Zuid-Afrika), Nelson & Pade Inc. (VS), Urban Farms AG (Zwitserland), Greenlife Aquaponics (VS), Colorado Aquaponics (VS) en Backyard Aquaponics Pty Ltd (Australië)

Marktsegmentatie

De Wereldwijde Aquaponics markt is gesegmenteerd in Product, Apparatuur, Component en toepassing.

Op basis van de producten: groenten en fruit, vis, en anderen.

Op basis van de apparatuur: beluchtingssystemen, vis purgeersystemen, testen van de waterkwaliteit, boilers, groeilampen, pompen en kleppen, en anderen.

Gebaseerd op de Component: opvangbakken, biofilters, bezinkbassins, kweekbassins, en anderen.

Gebaseerd op de Toepassing: toepassing voor thuisvoedselproducten, commerciële toepassing, en anderen.

Bekijk alle details van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/aquaponics-market-2257

Regionale analyse

Noord-Amerika is de grootste markt voor aquaponics, gevolgd door Europa. De Verenigde Staten is de grootste markt in Noord-Amerika en de verwachting is dat de markt zal groeien door de toenemende vraag naar lokaal geteelde en duurzame voedselproducten.

Europa is de op één na grootste markt voor aquaponics en de verwachting is dat de markt zal groeien door de toegenomen investeringen in duurzame landbouw en de ontwikkeling van innovatieve aquaponics-systemen.

Azië-Pacific is een opkomende markt voor aquaponics en de verwachting is dat de markt zal groeien door de toenemende vraag naar verse producten en duurzame voedselproductie.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn relatief kleine markten voor aquaponics, maar ze hebben een aanzienlijk groeipotentieel als gevolg van gunstige klimatologische omstandigheden en de toenemende vraag naar duurzame voedselproductie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouwindustrie , door Market Research Future:

Drip Irrigation Market Onderzoeksrapport Informatie Per Emitter Type (Inline Emitters, Online Emitters), Per Applicatie Techniek (Oppervlakte, Sub-Surface),per eindgebruiker (akkerbouwgewassen, boomkwekerijgewassen, plantages, landschapsbeplanting, andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Sprinkler Irrigation Systems Market Onderzoeksrapport Informatie per Type (Center Pivot, Lateral Move, Solid Set en anderen), Gewastype (Granen, (granen, oliehoudende zaden en peulvruchten, groenten en fruit en andere), mobiliteit (stationair en verplaatsbaar) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

NOTE: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]


Keywords:  Aquaponics Market,Aquaponics Market Size,Aquaponics Market Share,Aquaponics Market Demand,Aquaponics Market Trends,Aquaponics Market Growth,Aquaponics Industry,Aquaponics Market Analysis,Aquaponics Market Statistics,Aquaponics Market Forecast