header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor suikervrije chocolade navigeert door zoete lekkernijen, zonder schuldgevoel met een stijgende CAGR van ~ 5,4 tijdens de voorspellingsperiode 2032.

Jun 19, 2023 10:00 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor Suikervrije Chocolade naar verwachting een CAGR van ~ 5,4 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van ongeveer USD 2,086 miljard in 2032.

De sugar-free-chocolademarkt verwijst naar het segment van de chocolade-industrie dat zich richt op de productie en verkoop van chocoladeproducten zonder toegevoegde suikers of met minder suiker dan traditionele chocoladeproducten. Suikervrije chocolade is gericht op personen die hun suikerinname willen beperken vanwege dieetbeperkingen, gezondheidsproblemen of persoonlijke voorkeuren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1700

Suikervrije chocolade wordt meestal gezoet met alternatieve zoetstoffen zoals stevia, erythritol, xylitol of monkvruchtextract. Deze zoetstoffen zorgen voor zoetheid zonder veel calorieën toe te voegen of de bloedsuikerspiegel te verhogen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met diabetes, mensen die een koolhydraatarm dieet of een keto-dieet volgen, of mensen die op zoek zijn naar gezondere alternatieven voor conventionele chocolade.

Keisers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Hershey (V.S.), Godiva Chocolatier (V.S.), Lindt Keisers.), Lindt & Sprüngli (Frankrijk), Russell Stover (VS), Ghirardelli Chocolate Company (VS), Thin (VS.), Guilin (België)

Marktsegmentatie

De markt voor suikervrije chocolade is onderverdeeld in categorieën, hoofdingrediënten en soorten

Per categorie: suikervrij, zonder toegevoegde suikers

Per ingrediënten: Cacaobonen, Cacaoboter, suikervervanger, vet & olie, Cacaolikeur

Per soort: melk, puur, wit

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de belangrijkste markten voor suikervrije chocolade. De regio heeft een gevestigde gezondheidsbewuste consumentenbasis die actief op zoek is naar gezondere voedingsopties. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio. De toenemende prevalentie van diabetes en obesitas heeft de vraag naar suikervrije producten, waaronder chocolade, verder gestimuleerd. Daarnaast heeft de beschikbaarheid van een breed scala aan suikervrije chocoladeproducten in supermarkten, buurtwinkels en online platforms de marktgroei aangewakkerd.

Europa is een andere belangrijke markt voor suikervrije chocolade. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zwitserland hebben een grote vraag naar suikervrije en suikerarme producten vanwege het toenemende bewustzijn van gezondheid en welzijn. De regio heeft strenge regels voor de etikettering van voedingsmiddelen, wat fabrikanten heeft aangemoedigd om suikervrije alternatieven te ontwikkelen. De aanwezigheid van gerenommeerde chocoladefabrikanten en een sterke traditie van chocoladeconsumptie dragen bij aan de groei van de markt voor suikervrije chocolade in Europa.

Koop dit rapport (156 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1700

In de regio Azië-Pacific groeit de vraag naar suikervrije chocolade door het toenemende gezondheidsbewustzijn van consumenten. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en Australië leveren een grote bijdrage aan de markt in deze regio. Het stijgende besteedbare inkomen, de verstedelijking en de verschuiving naar een gezondere levensstijl hebben de vraag naar suikervrije chocolade gestimuleerd. De aanwezigheid van een grote diabetespopulatie en toenemende gevallen van obesitas hebben ook de marktgroei beïnvloed

Related reports:

North American Industrial Chocolate Market Research Report Information by Type (Dark, Milk and White), by Application (Chocolate Bars and Flavoring Ingredients) and by Country – Forecast to 2030

Organic Chocolate Market Onderzoeksrapport Informatie per type (puur, wit, melk en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat meer te zien, meer te leren en meer te doen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Sugar-Free Chocolate Market Size,Sugar-Free Chocolate Market Share,Sugar-Free Chocolate Market Trends,Sugar-Free Chocolate Market Demand,Sugar-Free Chocolate Market Analysis,Sugar-Free Chocolate Market Growth,Sugar-Free Chocolate Market Research,Sugar-Free Chocolate Market By Main Ingredients