header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de 5G IoT-markt zal 9,12 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 8,10 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 19, 2023 7:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde 5G IoT-markt naar verwachting een CAGR van 8,10 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 9,12 miljard in 2030.

De wereldwijde 5G IoT-markt (internet der dingen) verwijst naar de combinatie van draadloze technologie van de vijfde generatie (5G) en het internet der dingen.12 miljard in 2030.

De wereldwijde 5G IoT-markt (Internet of Things) verwijst naar de combinatie van de vijfde generatie (5G) draadloze technologie en het internet der dingen, waarbij verschillende apparaten en objecten via het internet met elkaar worden verbonden en bestuurd. De integratie van 5G met IoT maakt snellere gegevensoverdracht, lage latentie en verbeterde connectiviteit mogelijk, wat aanzienlijke voordelen biedt voor verschillende industrieën en toepassingen. De COVID-19 pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor de wereldwijde 5G IoT-markt. Aan de positieve kant heeft de pandemie de adoptie en implementatie van digitale technologieën en oplossingen voor connectiviteit op afstand versneld. Industrieën zoals gezondheidszorg, productie, logistiek en slimme steden hebben een grotere vraag naar 5G IoT-oplossingen gezien om monitoring op afstand, automatisering en efficiënt beheer van hulpbronnen mogelijk te maken.

Klik hier voor het Premium-rapport

Key Players:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson (Zweden)
  • Nokia (Finland)
  • Huawei Technologies Co. Ltd. (China)
  • AT & T (VS)
  • Verizon (VS)
  • T-Mobile (VS)
  • INC (VS)
  • Telefónica S.A (Spanje)
  • BT (VK)
  • Vodafone Limited (VK)
  • Telstra Group (Australië)
  • Etisalat (VAE)
  • Qualcomm Technologies Inc. (VS)
  • Sierra Wireless (Canada)
  • Bell Canada (Canada)
  • Singtel (Singapore)
  • Rogers Communications Inc. (Canada)

Scope of the Report – 5G IoT Market:

Report Metrics

Details

Marktomvang in 2030

USD 9.12 Miljard

CAGR gedurende 2022-2030

8.10%

Basisjaar

2021

Voorspelling

2022-2030


Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie

De Wereldwijde 5G IoT-markt is gesegmenteerd in Service, Technologie, Type en Vertical.

Gebaseerd op Service: Enhanced Mobile Broadband [EMBB], Ultra-Reliable Low Latency Communications [URLLC], Massive Machine Type Communications [MMTC]

Gebaseerd op Technologie: 5G New Radio [NR] Standalone Architectuur en 5G New Radio [NR] Non-Standalone Architectuur

Gebaseerd op Type: IoT-apparaten met kort bereik, IoT-apparaten met groot bereik

Gebaseerd op Verticaal: Consumer Electronics, Automotive, Railway, Mining, Utilities, Healthcare, Agriculture and Manufacturing

Browse In-depth Market Research Report (100 Pages, Charts, Tables, Figures) 5G IoT Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-iot-market-10367

Regionale analyse

Deze regio is een van de early adopters van 5G IoT-technologie. De aanwezigheid van grote technologiebedrijven en de toenemende vraag naar slimme toepassingen stimuleren de groei van de markt in deze regio. Industrieën zoals gezondheidszorg, transport en productie leveren de belangrijkste bijdragen. Europese landen investeren actief in de ontwikkeling van 5G-infrastructuur en IoT-implementatie. De regio is sterk gericht op industriële automatisering, slimme steden en verbonden voertuigen, wat de groei van de markt stimuleert.

Deze regio is getuige van een snelle groei in de 5G IoT-markt, voornamelijk gedreven door landen als China, Japan en Zuid-Korea. Het grote aantal inwoners, overheidsinitiatieven en de toenemende industriële digitalisering zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan de expansie van de markt. Slimme productie-, landbouw- en retailsectoren zijn prominente gebruikers. De 5G IoT-markt in Latijns-Amerika ontwikkelt zich geleidelijk, met landen als Brazilië en Mexico als koplopers. In deze regio wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van 5G-infrastructuur en IoT-toepassingen. De marktgroei wordt gedreven door de toenemende penetratie van smartphones, digitale transformatie-initiatieven en de behoefte aan geavanceerde connectiviteitsoplossingen in sectoren zoals olie en gas, transport en nutsbedrijven.

Related Articles:

HMI Software Market Research Report – Global Forecast till 2030

Real-Time Location System (RTLS) Market Research Report – Global Forecast to 2030

Accounting Software Market Onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030


Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global 5G IoT Market,5G IoT Market Growth,5G IoT Market Demand,5G IoT Market Share,5G IoT Market Size,5G IoT Market