header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Europa Hummus Marktonderzoek van het verkennen van nieuwe trends en kansen voor groei

Jun 19, 2023 2:43 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Europese hummusmarkt van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 9,20 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 0,8832 miljard vertegenwoordigen.

De Europese hummusmarkt verwijst naar de markt voor de populaire Midden-Oosterse dip gemaakt van kikkererwten, tahini, citroensap, knoflook en olijfolie. Hummus is de laatste jaren populairder geworden in Europa vanwege de gezondheidsvoordelen en veelzijdigheid als snack of voorgerecht. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de Europese hummusmarkt. De pandemie heeft geleid tot een grotere vraag naar verpakte voedingsmiddelen, waaronder hummus, als gevolg van de sluiting van restaurants en de toegenomen consumptie van snacks thuis. Bovendien zijn consumenten steeds meer op zoek naar gezonde snackopties, en hummus past daarbij vanwege zijn hoge eiwit- en vezelgehalte.

Vraag een voorbeeld van een PDF-brochure aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10337

Europe Hummus Market (1)

Key Players

Sommige van de belangrijkste spelers op de markt zijn Obela (Australië), Sabra Dipping Co. LLC (VS), Moorish (VK), Deldiche N.V. (België), MeToo! Foods (VK), Lazy Foods (Nederland), Labeyrie Fine Foods (Frankrijk), Beliès (België), Orexis Fresh Foods Ltd (VK), Zorba Delicacies Limited (VK)

Marktsegmentatie

De wereldwijde Europese hummusmarkt is onderverdeeld in producttype, verpakkingstype en distributiekanaal

Per producttype: Klassieke Hummus, Linzen Hummus, Edamame Hummus, Witte Bonen Hummus, Zwarte Bonen Hummus en Andere

Per verpakkingswijze: Kuipjes, Potjes & Flessen en Andere

Per Distributiekanaal: Store-Based, Supermarkten & Hypermarkten, Convenience Stores, Overige en Non-Store-Based

Bekijk alle details van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/europe-hummus-market-10337

Regionale analyse

De Europese hummusmarkt kan worden onderverdeeld per regio, met als belangrijkste markten het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en de rest van Europa. Het Verenigd Koninkrijk is de grootste markt voor hummus in Europa, met een grote vraag naar hummus in supermarkten en andere winkels. Frankrijk en Duitsland zijn ook belangrijke markten voor hummus, met een groeiende vraag naar gezonde snackopties die de verkoop stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Food, Beverages & Nutrition Industry , by Market Research Future:

Hummus Market Research Report – by Type (Classic Hummus, Lentil Hummus, Edamame Hummus, Garlic Hummus, Black Hummus and White bean Hummus) Packaging (Tubs/Cups, Jars/Bottles and others) and by Distribution Channel – Forecast till 2030

Sauzen-markt Onderzoeksrapport Informatie per Type (Mosterdsaus, Hete Sausen, Sojasaus, Barbecuesaus, Ketchup, en anderen), Verpakking (Flessen & Potten, Zakjes & Sachets, en anderen), distributiekanaal (winkelbasis (supermarkt & hypermarkt, buurtwinkel en anderen) en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2030

LET OP: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]


Keywords:  Europe Hummus Market,Europe Hummus Industry,Europe Hummus Market Size,Europe Hummus Market Share,Europe Hummus Market Demand,Europe Hummus Market Trends,Europe Hummus Market Growth,Europe Hummus Market Analysis,Europe Hummus Market Forecast,Europe Hummus Market Statistics