header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De getijdenenergiemarkt: groei, toekomst, inzicht, reikwijdte, prognose voor 2030

Jun 20, 2023 1:33 PM ET

Tidal Energy Market Analysis:

Tidal Energy Market wordt aangedreven door een toename in de ontwikkeling van infrastructuur met een gezonde CAGR van ~20 ijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor getijdenenergie van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~20 registreren en tegen 2027 een waarde van meer dan USD 4 miljard vertegenwoordigen. Getijdenenergie, ook bekend als getijdenenergie, is een vorm van hernieuwbare energie die de kracht van oceaangetijden gebruikt om elektriciteit op te wekken. Het maakt gebruik van de zwaartekracht van de maan en de zon, waardoor de getijden opkomen en ondergaan, om energie op te wekken. Getijdenenergie wordt beschouwd als een veelbelovende hernieuwbare energiebron vanwege de voorspelbaarheid en hoge energiedichtheid. De getijdenenergiemarkt is in de loop der jaren geleidelijk gegroeid, hoewel deze zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt vergeleken met andere hernieuwbare energiebronnen zoals wind- en zonne-energie. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toenemende wereldwijde vraag naar schone en duurzame energiebronnen, maar ook door technologische vooruitgang en ondersteunend overheidsbeleid.

Covid-19 Impact on Tidal Energy Market

De wereldwijde economische neergang veroorzaakt door COVID-19 heeft geleid tot een afname van de vraag naar energie. Als gevolg daarvan kunnen overheden en nutsbedrijven prioriteit geven aan onmiddellijke energiebehoeften boven de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve hernieuwbare energiebronnen zoals getijdenenergie.

Get Free Sample Report PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5478

Veel getijdenenergieprojecten hebben vertraging opgelopen door verstoringen in de toeleveringsketen en de beschikbaarheid van arbeidskrachten als gevolg van de pandemie. Reisbeperkingen en fysieke afstandsmaatregelen hebben de bouwactiviteiten en de inbedrijfstelling van projecten belemmerd.

De economische onzekerheid als gevolg van de pandemie heeft het voor getijdenenergieprojecten moeilijker gemaakt om financiering te krijgen. Investeerders en financiële instellingen zijn voorzichtiger en risicomijdender geworden, wat heeft geleid tot een vertraging in de projectfinanciering.

Marktsegmentatie

De getijdenenergiemarkt is gesegmenteerd naar funderingstype, capaciteit en installatiediepte

Per funderingstype : Barrage , Gravity Base , Monopile , Semi-submersible

By Capacity : Up to 100 kW , 100 kW to 500 kW Above

By Depth of installation : Shallow Water , Transitional Water , Deep Water

Get Customized Report:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5478

Regionale analyse

Europa is een belangrijke speler op de getijdenenergiemarkt, met verschillende landen die investeren in de ontwikkeling van getijdenenergieprojecten. Vooral het Verenigd Koninkrijk loopt voorop met getijdenenergie, met projecten zoals het MeyGen getijdenplatform in Schotland. Andere landen zoals Frankrijk en Nederland hebben ook interesse getoond en zijn begonnen met het onderzoeken van mogelijkheden voor getijdenenergie.

In Noord-Amerika heeft Canada het voortouw genomen bij de ontwikkeling van getijdenenergie. De Bay of Fundy in Nova Scotia staat bekend om zijn sterke getijden, waardoor het een ideale locatie is voor getijdenenergieprojecten. De Canadese overheid en verschillende industriële spelers hebben actief geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling op dit gebied. De Verenigde Staten zijn ook begonnen met het onderzoeken van het potentieel van getijdenenergie, met projecten in staten als Maine en Washington.

De regio Azië-Pacific heeft een aanzienlijk potentieel voor getijdenenergie vanwege de uitgestrekte kustlijnen. Zuid-Korea is een koploper op het gebied van getijdenenergie, met de getijdencentrale Sihwa Lake als een van de grootste getijdenenergieprojecten ter wereld. China heeft ook interesse getoond in getijdenenergie en langs zijn kusten worden proefprojecten ontwikkeld. Australië, Nieuw-Zeeland en India zijn ook begonnen met het verkennen van het potentieel van getijdenenergie.

Koop het beste marktonderzoeksrapport over getijdenenergie:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5478

Key Players

  • Atlantis Resources Ltd.,
  • Envirotek Pte Ltd (Singapore ),
  • Naval Energies (franc),
  • Tidal Energy Ltd. (U.K.) (TEL) (U.K),
  • Sabella,
  • Green Power Solutions (India),
  • Tidal Bridge B.V.( Nederland),
  • SBS Intl Ltd (U.K.)

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/tidal-energy-market-5478

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Tidal Energy Market,Tidal Energy Market Size,Tidal Energy Market Scope,Tidal Energy Market Share,Tidal Energy Market Trends,Tidal Energy Market Growth