header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bulkzakken heeft een groot potentieel om tegen 2028 een marktwaarde van USD 4956,7 miljoen te bereiken met een CAGR van 6,80%.

Jun 20, 2023 9:00 PM ET

Marktoverzicht

De stijging van de opslag en het transport van goederen in bulk zal naar verwachting zorgen voor tractie in de Bulk Bags Market. De rapporten over de verpakkingsindustrie & worden geproduceerd door Market Research Future, dat de marktopties voor uitbreiding belicht. Een inkomstenniveau van USD 4956,7 miljoen in 2028 wordt geschat met ondersteuning van 6,80 AGR.

De aanzienlijke vermindering van de kosten en behoeften aan materialen zal naar schatting de markt voor bulkzakken aanzienlijk sturen in de prognoseperiode. De kosteneffectieve en milieuefficiënte aard van de markt voor bulkzakken zal naar verwachting de ontwikkeling van de markt in de prognoseperiode sturen. De sterkte en betrouwbaarheid van deze verpakkingsvorm zullen naar schatting verder winstgevende groeikansen creëren in de prognoseperiode.

De markt voor bulkzakken heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar efficiënte en kosteneffectieve verpakkingsoplossingen in diverse industrieën. Bulkzakken, ook wel flexibele tussenliggende bulkcontainers (FIBC’s) genoemd, zijn grote, flexibele zakken die zijn ontworpen voor het transporteren en opslaan van droge, stromende producten zoals chemicaliën, voedsel en landbouwmaterialen.

Eén van de belangrijkste drijfveren van de markt voor bulkzakken is de kosteneffectiviteit van deze zakken in vergelijking met traditionele verpakkingsoplossingen. Bulkzakken zijn licht van gewicht, duurzaam en herbruikbaar, waardoor ze een ideale keuze zijn voor bedrijven die hun transport- en opslagkosten willen verlagen. Ze nemen ook minder ruimte in beslag dan traditionele verpakkingen, waardoor magazijn- en opslagruimte efficiënter kunnen worden gebruikt.

Een andere factor die de groei van de markt voor bulkzakken stimuleert, is de toenemende vraag naar milieuvriendelijke en duurzame verpakkingsoplossingen. Bulkzakken worden gemaakt van recyclebare materialen en omdat ze herbruikbaar zijn, zijn ze een populaire keuze voor bedrijven die hun impact op het milieu willen verminderen. Bovendien kunnen bulkzakken worden gebruikt ter vervanging van verpakkingsmaterialen voor eenmalig gebruik, zoals papieren zakken en plastic zakken, waardoor de hoeveelheid afval nog verder afneemt.

Get sample Report @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6737

Segmentale analyse

De segmentale evaluatie van de markt voor bulkzakken wordt uitgevoerd op basis van weefseltypen, capaciteit, ontwerp, eindgebruiker en regio. Op basis van het weefseltype is de markt voor bulkzakken onderverdeeld in type C, type B, type A en type D. Op basis van de capaciteit bestaat de markt voor bulkzakken uit medium (0,75 tot 1,5 kubieke meter), small (tot 0,75 kubieke meter) en large (meer dan 1,5 kubieke meter). Op basis van het ontwerp bestaat de markt voor bulkzakken uit vier zijpanelen, zijhoeken, schotten, zakken met u-panelen, ronde zakken/tabletzakken en andere. De segmentatie van de markt voor bulkzakken op basis van eindgebruikers kan worden onderverdeeld in voedingsmiddelen, bouw, chemische stoffen & meststoffen, mijnbouw, farmaceutische producten en andere. Op basis van de regio’s bestaat de markt voor bulkzakken uit Europa, Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika en de rest van de regio’s in de wereld.

Regionale analyse

De regionale analyse van de markt voor bulkzakken omvat regio’s zoals Europa, Azië-Pacific (APAC), Noord-Amerika en de rest van de regio’s in de wereld. De Noord-Amerikaanse regionale markt leidt de markt voor bulkzakken met een aanzienlijke marktomvang en kan dit de komende jaren ook doen met de beste CAGR. De afhankelijkheid van de industriële sector en de hoge dichtheid van toonaangevende productiebedrijven in de regio’s zal naar verwachting de bulkzakkenmarkt vooruit duwen gedurende de gehele prognoseperiode. De Europese regio kent een vergelijkbare welvaart omdat de regio overeenkomsten heeft met de markt in de Noord-Amerikaanse regio. Daarnaast is het toenemende milieubewustzijn in de regio van invloed op de markt voor bulkzakken. De APAC regionale markt is ook met een uitgebreide groei als gevolg van opkomende economieën als ze meer worden getrokken in industriële upliftment.

BUY NOW Report Link Here @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6737

Competitive Analysis

De herijking van de toeleveringsketen is naar schatting een ander gebied voor marktuitbreiding in de komende periode. De planning en prognose voor menselijk kapitaal in de markt is naar schatting een cruciaal aandachtsgebied in de komende jaren. Vooruitgang op het gebied van productiestijl en technologieën zal de komende jaren naar verwachting de overhand krijgen als gebieden van innovatie. De steun van de regelgeving zal naar schatting de effecten van de neergang in de komende periode aanzienlijk verzachten. Het huidige onevenwicht in de marktkrachten heeft ertoe geleid dat de marktspelers voorzichtiger zijn geworden met hun groei- en ontwikkelingsstrategieën. De instroom van valuta zal naar verwachting beperkt zijn in de komende periode, wat verdere problemen kan opleveren voor de algehele marktgroei. De expansie van de markt is momenteel bijna tot stilstand gekomen doordat overheidsinstanties en handelsorganisaties een stimulans introduceren om het ontwikkelingstempo op de wereldmarkt op te voeren.

Lijst van prominente bedrijven op de wereldwijde markt voor bulkzakken zijn

  • Greif Inc.(VS)
  • Conitex Sonoco (VS)
  • BAG Corp (VS)
  • Langston Companies Inc.(VS)
  • RDA Bulk Packaging Ltd. (Engeland)
  • Langston Companies Inc. (Engeland)
  • Bulk Lift International (VS)
  • Berry Global Group Inc (VS)
  • J & HM Dickson Ltd (UK)
  • LC Packaging (Nederland)
  • Emmbi Industries Ltd (India)

Industry News

De efficiëntie van de verwerking van ruwe hennepzaden en van eindproducten voor verzending naar de detailhandel is verhoogd door de apparatuur in Manitoba Harvest (Winnipeg, Manitoba, Canada). Het probleem is dat gepelde hennepzaden blijken te krimpen en voorzichtig moeten worden behandeld om bederf van de goederen te voorkomen. Bovendien was er onvoldoende plantruimte en moet er stof worden gebruikt om de hygiëne van de planten te behouden.

Lees meer artikel details –

Dangerous/Hazardous Goods Logistics Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/dangerous-hazardous-goods-logistics-market-one-10099

Boxboard Packaging Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/boxboard-packaging-market-10755

Medical Packaging Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-packaging-market-845

Caps and Closures Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/caps-closures-market-1265

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Bulk bags market,Bulk bags market share,Bulk bags market trends,Bulk bags market analysis,Bulk bags market research,Bulk bags market forecast,Bulk bags market growth,Bulk bags market demand,Bulk bags market size