header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor straatverlichting op zonne-energie: vraag, omvang, inzicht, vooruitzichten, 2030

Jun 20, 2023 1:14 PM ET

Global Solar Street Lighting Market Analysis:

Global Solar Street Lighting Market wordt gedreven door een duurzaamheid van zonnestralingsenergie met een gezonde CAGR van ~ 14 .10 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Market Research Future Insights

Volgens MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor straatverlichting op zonne-energie naar verwachting een CAGR van ~ 14,10 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3,96 miljard in 2030. De markt voor straatverlichting op zonne-energie is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van verschillende factoren, zoals toenemende overheidsinitiatieven voor energiebesparing, toenemend bewustzijn over hernieuwbare energie en vooruitgang in zonne-energietechnologie. Straatverlichtingssystemen op zonne-energie zijn een efficiënt en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele straatverlichting, omdat ze worden aangedreven door zonne-energie, die schoon en hernieuwbaar is. De sector van de straatverlichting op zonne-energie is getuige geweest van technologische ontwikkelingen die hebben geleid tot efficiëntere en betrouwbaardere systemen. Deze omvatten de ontwikkeling van hoogrendement zonnepanelen, verbeterde oplossingen voor batterijopslag en intelligente lichtregelsystemen. Deze technologische vooruitgang heeft de toepassing van straatverlichtingssystemen op zonne-energie in verschillende regio’s doen toenemen.

Covid-19 Impact on Solar Street Lighting Market

De pandemie heeft verstoringen veroorzaakt in wereldwijde toeleveringsketens, waaronder de productie en het transport van onderdelen voor straatverlichting op zonne-energie. Afsluitingsmaatregelen, minder personeel en reisbeperkingen hebben de beschikbaarheid van grondstoffen beïnvloed en de levering van eindproducten vertraagd.

Get Free Sample Report PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5350

Veel projecten voor straatverlichting op zonne-energie hebben vertraging opgelopen door de pandemie. In veel regio’s werden bouwactiviteiten stilgelegd of vertraagd, wat leidde tot uitgestelde installaties en inbedrijfstelling van straatverlichtingssystemen op zonne-energie. De door de pandemie veroorzaakte onzekerheid heeft ook invloed gehad op investeringsbeslissingen, wat heeft geleid tot het annuleren of vertragen van projecten.

De economische impact van de pandemie heeft geleid tot verminderde publieke en private investeringen in infrastructuurprojecten, waaronder straatverlichting op zonne-energie. Overheden en bedrijven hebben hun middelen gericht op het beheersen van de onmiddellijke gevolgen van de crisis, wat heeft geleid tot een vertraging in nieuwe projecten en installaties.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor straatverlichting op zonne-energie is onderverdeeld in Type, Producttype en Toepassing.

Type : Standalone , On Grid

Producttype : Compacte Fluorescentielampen (CFL) , Licht Emitterende Diode (LED) ,

Toepassing : Residential , Commercial , Industrial

Krijg rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5350

Regionale analyse

Noord-Amerika is getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor straatverlichting op zonne-energie. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei in deze regio. Factoren zoals toenemende overheidsinitiatieven om hernieuwbare energie te bevorderen, toenemende bezorgdheid over het milieu en de behoefte aan energie-efficiënte verlichtingsoplossingen hebben de toepassing van straatverlichtingssystemen op zonne-energie in Noord-Amerika gestimuleerd.

Europa loopt voorop bij de invoering van hernieuwbare energietechnologieën, waaronder straatverlichting op zonne-energie. Landen als Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland hebben een gunstig beleid en stimuleringsmaatregelen ingevoerd om het gebruik van straatverlichtingssystemen op zonne-energie aan te moedigen. De focus op duurzame ontwikkeling, energie-efficiëntie en het terugdringen van de CO2-uitstoot heeft de groei van de markt in deze regio gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific heeft een aanzienlijke groei laten zien in de markt voor straatverlichting op zonne-energie. Landen als China, India, Japan en Australië hebben het meest bijgedragen aan de groei van de markt. Snelle verstedelijking, bevolkingsgroei en toenemende overheidsinvesteringen in slimme stadsprojecten hebben de vraag naar straatverlichtingssystemen op zonne-energie in deze regio gestimuleerd. Bovendien hebben de dalende kosten van zonnepanelen en batterijen straatverlichting op zonne-energie economisch haalbaarder gemaakt.

Koop Premium Solar Street lighting Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5350

Key Players

  • VerySol Inc. (VS),
  • Solar Street Lights USA (VS),
  • Dragons Breath Solar (VK.),
  • Philips Lighting Holding B.V. (Nederland),
  • Omega Solar (India) en anderen.

Browse Report Details For More Information:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-street-lighting-market-5350

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten in de markt voor straatverlichting.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Street Lighting Market,Solar Street Lighting Market Size,Solar Street Lighting Market Scope,Solar Street Lighting Market Share,Solar Street Lighting Market Trends