header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Militaire Ingebedde Systemen Marktomvang, Groeipercentage, Industriële Kansen 2023-2030

Jun 20, 2023 4:17 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor militaire ingebedde systemen naar verwachting een CAGR van 6,31 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 19,4 miljard in 2030.

De wereldwijde Military Embedded Systems Market verwijst naar de markt voor elektronische systemen die specifiek zijn ontworpen om specifieke militaire functies uit te voeren, zoals communicatie, navigatie, bewaking, wapencontrole en andere. De militaire embedded systemen zijn ontworpen om zware omgevingsomstandigheden te weerstaan en betrouwbaar te werken bij extreme temperaturen, hoge schokken en trillingen en elektromagnetische interferentie. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar geavanceerde militaire apparatuur en wapens, stijgende defensie-uitgaven door overheden wereldwijd en technologische vooruitgang op het gebied van elektronica en communicatie.

De pandemie heeft verstoringen in de toeleveringsketen veroorzaakt, wat heeft geleid tot vertragingen in de levering van kritieke componenten en systemen. De lockdowns en reisbeperkingen die door verschillende landen zijn opgelegd, hebben geleid tot de sluiting van productiefaciliteiten, met productievertragingen tot gevolg.

Vraag een voorbeeld van een PDF-brochure aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9627

Key Players

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Curtiss-Wright Corporation (VS)
  • KONTRON AG (Duitsland)
  • Mercury Systems Inc. (VS)
  • Xilinx Inc. (VS)
  • EUROTECH (Italië)
  • General Dynamics Corporation (VS)
  • General Micro Systems Inc. (VS)
  • Advantech Co. Ltd. (Taiwan)
  • Thales Group (Frankrijk)
  • SMART Embedded Computing (VS)

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor militaire ingebedde systemen is onderverdeeld in platform, producttype en toepassing.

Op basis van het platform is de markt onderverdeeld in Land, Airborne, Marine en Space

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in Advanced Telecom Computing Architecture, Compact-PCI (CPCI) Boards, Compact-PCI (CPCI) Serial, VME BUS en OPEN VPX

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in commando, controle, communicatie, navigatie, radar, luchtvaartelektronica en vetronica.

Bekijk alle details van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-embedded-systems-market-9627

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde markt voor militaire embedded systemen is Noord-Amerika. De Verenigde Staten zijn de grootste markt voor militaire embedded systemen in Noord-Amerika, met het Amerikaanse ministerie van Defensie als de grootste klant voor deze systemen. Het land heeft een groot defensiebudget en investeert veel in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde militaire apparatuur en systemen te ontwikkelen.

De regio Azië-Pacific is ook een groeiende markt voor militaire embedded systemen, gedreven door de toenemende defensie-uitgaven van landen als China, India en Zuid-Korea. Noord-Amerika blijft echter de grootste markt voor militaire embedded systemen, met een goed gevestigde defensie-industrie en een hoog niveau van investeringen in militaire technologie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten op Aerospace & Defense Industry , door Market Research Future:

Military Electro-Optical Infrared ( EOIR) Systems Market Onderzoeksrapport Informatie per Type (Beeldversterking, Laser en Infrarood), Sensortechnologie (Scannen, Sterring, Multispectraal en Hyperspectraal), Platform (In de lucht, op het land en op zee) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Military Satellite Market Informatie uit het onderzoeksrapport Per type baan (lage baan om de aarde, middelhoge baan om de aarde, geosynchrone baan), per type nuttige lading (communicatie nuttige lading, navigatie nuttige lading, nuttige lading voor beeldvorming en andere), Per satelliettype (kleine satelliet, middelzware tot zware satelliet), per systeem (elektrooptische/infraroodsensor (EO/IS), radar, SATCOM), per toepassing (ISR, communicatie, navigatie) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

LET OP: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]


Keywords:  Military Embedded Systems Market,Military Embedded Systems Market Size,Military Embedded Systems Market Share,Military Embedded Systems Market Research,Military Embedded Systems Market Report,Military Embedded Systems Market Analysis,Military Embedded Systems Market Growth