header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Olie- en gasafvalwarmteterugwinning marktsegment, reikwijdte, toekomst, voorspelling tot 2030

Jun 20, 2023 5:15 PM ET

Oil and Gas Waste Heat Recovery Market Analysis :

De Oil and Gas Waste Heat Recovery Market wordt gedreven door de toenemende focus op energie-efficiëntie met een gezonde CAGR van ~7,50 ijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor terugwinning van olie- en gasafvalwarmte naar verwachting een CAGR van ~7,50 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 20,8 miljard in 2032.8 miljard tegen 2032.

De Oil and Gas Waste Heat Recovery Market verwijst naar het marktsegment dat zich richt op het terugwinnen en gebruiken van afvalwarmte die vrijkomt tijdens de productie, raffinage en verwerking van olie en gas. Ten eerste levert het aanzienlijke energiebesparingen op en vermindert het de uitstoot van broeikasgassen door gebruik te maken van afvalwarmte die anders verloren zou gaan. Ten tweede hebben strengere milieuvoorschriften en duurzaamheidsdoelen de olie- en gasindustrie ertoe aangezet om efficiëntere en duurzamere praktijken toe te passen, waaronder de terugwinning van afvalwarmte.

Get Free Sample Report PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5903

Covid-19 Impact on Oil and Gas Waste Heat Recovery Market

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de Oil and Gas Waste Heat Recovery Market. De pandemie leidde tot een afname van de wereldwijde vraag naar olie en gas door verminderde economische activiteit en reisbeperkingen. Als gevolg daarvan hebben veel olie- en gasbedrijven hun productie- en exploratieactiviteiten teruggeschroefd, wat een directe invloed heeft gehad op de markt voor afvalwarmteterugwinning. Minder productie betekent minder afvalwarmte, waardoor de vraag naar warmteterugwinningssystemen afneemt.

Marktsegmentatie

De markt voor olie- en gasafvalwarmteterugwinning is gesegmenteerd naar apparatuur en toepassing.

Op basis van de apparatuur is de markt onderverdeeld in warmtewisselaars, ketels, stoomgeneratoren met warmteterugwinning en turbines

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in thermische en elektriciteitsopwekking.

Krijg rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5903

Regionale analyse

De grootste regio in de markt voor terugwinning van olie- en gasafvalwarmte is meestal Noord-Amerika. Noord-Amerika is sterk vertegenwoordigd in de olie- en gasindustrie, met grote olieproducerende landen als de Verenigde Staten en Canada. Deze landen hebben een gevestigde infrastructuur voor olie- en gasexploratie, -productie en -raffinage, die veel afvalwarmte genereert.

Europa heeft strenge milieuregels en duurzaamheidsdoelstellingen, die de vraag naar oplossingen voor afvalwarmteterugwinning hebben gestimuleerd. De regio Azië-Pacific, met name landen als China en India, kent een snelle industrialisatie en vraag naar energie, waardoor kansen ontstaan voor afvalwarmteterugwinningstechnologieën.

Koop Premium Onderzoeksrapport over de markt voor olie- en gasafvalwarmteterugwinning:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5903

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • ABB Ltd. (Zwitserland)
    • ABB Ltd. (Zwitserland)
      • ABB Ltd. (Zwitserland)
        • ABB Ltd. (Zwitserland)
          • ABB Ltd. (Zwitserland)
          • Ormat Technologies (V.S)
          • General Electric Company (V.S)
          • China Energy Recovery (China)
          • Bono Energia (Italië)
          • Dongfang Electric Corporation (China)
          • Amec Foster Wheeler (V.K)
          • Siemens AG (Duitsland)
          • Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (Japan)
          • Echogen Power Systems Inc.(V.S)
          • Econotherm Ltd (V.K)

          Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

          https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-gas-waste-heat-recovery-market-5903

          Over:

          Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

          Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

          Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Oil and Gas Waste Heat Recovery Market,Oil and Gas Waste Heat Recovery Market Size,Oil and Gas Waste Heat Recovery Market Scope,Oil and Gas Waste Heat Recovery Market Share,Oil and Gas Waste Heat Recovery Market Trends