header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Slimme zonne-energiemarkt vraag, groei, segment, toekomst, inzicht, vooruitzichten, 2030

Jun 20, 2023 2:36 PM ET

Global Smart Solar Market Analysis:

De Smart Solar Market wordt aangedreven door een snel groeiend milieubewustzijn en technologische evolutie met een gezonde CAGR van ~15,8 ijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor slimme zonne-energie naar verwachting een CAGR van ~15,8 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 41,56 miljard in 2030.

De slimme zonne-energiemarkt verwijst naar de toepassing van geavanceerde technologieën en oplossingen in de zonne-energiesector om de efficiëntie, bewaking en controle van zonne-energiesystemen te verbeteren. Het gaat om de integratie van smart grid-technologieën, data-analyse, automatisering en communicatiesystemen om de opwekking, distributie en het gebruik van zonne-energie te optimaliseren.

De COVID-19 pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor de smart solar markt. Hier zijn enkele belangrijke effecten: De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, wat van invloed was op de productie en distributie van slimme zonne-energiecomponenten en -systemen.

Get Free Sample Report PDF:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7522

Vergrendelingsmaatregelen, reisbeperkingen en minder personeel resulteerden in vertragingen en tekorten. Door economische onzekerheden werden veel zonneprojecten uitgesteld of geannuleerd. De vertraging in installaties had ook gevolgen voor de vraag naar slimme zonne-energieoplossingen. De pandemie benadrukte het belang van hernieuwbare energiebronnen en duurzaamheid. Overheden en organisaties erkenden de noodzaak om de overgang naar schone energie, waaronder zonne-energie, te versnellen. Deze toegenomen aandacht kan de toekomstige groei van de markt voor slimme zonne-energie stimuleren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor slimme zonne-energie is onderverdeeld in oplossingen, diensten en toepassingen.

Gebaseerd op oplossingen: Meter Data Management, Netwerk Monitoring, Analytics, SCADA en Remote Metering

Gebaseerd op Diensten: Consulting en Demand Response

Op basis van toepassing: Commercieel, industrieel en residentieel

Krijg rapport op maat:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7522

Regionale analyse

De Verenigde Staten zijn een belangrijke markt voor slimme zonne-energieoplossingen, gedreven door gunstige overheidsinitiatieven en ondersteunend beleid. De regio is getuige geweest van de toepassing van geavanceerde monitoring- en besturingstechnologieën voor zonne-energiesystemen. Verschillende Europese landen, zoals Duitsland, Italië en Spanje, zijn koplopers op het gebied van de toepassing van zonne-energie. Regelgeving en stimuleringsmaatregelen van de Europese Unie ter bevordering van hernieuwbare energie hebben ook bijgedragen aan de groei van de markt voor slimme zonne-energie in de regio. Landen als China, Japan en India hebben een aanzienlijke groei doorgemaakt in de zonne-energiesector. De toenemende vraag naar energie, overheidssteun en dalende kosten voor zonnecomponenten hebben de toepassing van slimme zonne-energieoplossingen in de regio gestimuleerd.

Koop Premium Smart Solar Market Research Report:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7522

Het Midden-Oosten heeft overvloedige zonne-energiebronnen, wat leidt tot aanzienlijke investeringen in de zonne-energiesector. Regeringen in de regio stimuleren projecten voor hernieuwbare energie, waaronder slimme zonne-energiesystemen. Landen als Brazilië en Chili zijn getuige geweest van de groei van zonne-energie-installaties. De regio heeft potentieel voor verdere ontwikkeling van de slimme zonne-energiemarkt, gedreven door ondersteunend beleid en dalende kosten voor zonneapparatuur.

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn ABB (Zwitserland), GE Power (VS), Itron Inc. (VS), Schneider Electric (Frankrijk), Echelon Corporation (VS), Silver Spring Networks Inc. (VS), Landis GYR AG (Zwitserland), Sensus USA Inc. (VS) en Urban Green Energy (UGE) International (VS)

Bekijk de details van het rapport voor meer informatie:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-solar-market-7522

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten in de markt voor zonne-energie.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Smart Solar Market,Smart Solar Market Size,Smart Solar Market Trends,Smart Solar Market Scope,Smart Solar Market Share,Smart Solar Market Growth