header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verkenning van de lucratieve markt van sandwichpanelen: Een revolutie in de bouw

Jun 20, 2023 8:00 PM ET

Global Sandwich Panel Market – Overview

Sandwich Panels Market omvang zal naar verwachting USD 4,20 miljard waard zijn in 2030, het registreren van een CAGR van 8,85 ijdens de prognoseperiode (2022 tot 2030), Stijging in het niveau van de productie-activiteiten wereldwijd heeft aanzienlijk veroorzaakt de groei van het sandwichpaneel sector. Market Research Future, dat gespecialiseerd is in marktrapporten over onder andere de bouwsector, heeft onlangs een rapport over deze markt gepubliceerd.

De markt voor sandwichpanelen is de afgelopen tijd relatief sneller gegroeid vanwege de toepassingen in de opslag- en magazijnsector en de luchtvaart, om er maar een paar te noemen. Nieuwe productontwikkelingen hebben bijgedragen aan de opwaartse groei van de sector. De producteigenschappen van sandwichpanelen, zoals geluidsisolatie en isolatie, hebben de reikwijdte en het potentieel van de markt vergroot.

Industry Segments

De wereldwijde markt voor sandwichpanelen is onderverdeeld in type, materiaal, toepassing en regio. Op basis van materiaal wordt de markt onderverdeeld in polyurethaan, minerale wol en andere. Op basis van type is de markt onderverdeeld in wandpanelen, dakpanelen, gevelpanelen en overige. Op basis van toepassing is het onderverdeeld in commercieel, industrieel en overige. Verder is het op basis van regio gesegmenteerd als Noord-Amerika, Europa, APAC en Rest van de Wereld.

Get sample Report- https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1563

Detailed Regional Analysis

De markt voor sandwichpanelen ontwikkelt zich in een uitstekend tempo. De APAC-regio domineert de markt aanzienlijk met zijn snel groeiende markttraject wereldwijd. Het zal uitbreiden met een bewonderenswaardige CAGR tijdens de prognoseperiode. De regio zal waarschijnlijk ook een snelle industriële groei laten zien als gevolg van de toegenomen investeringen in de regio’s China en India, waar de bouwsector groeit. Dit heeft de reikwijdte van de markt voor sandwichpanelen in de regio verder vergroot. Noord-Amerika zal naar verwachting snel groeien tegen 2021. Europa en de rest van de wereld zullen naar verwachting ook groeien met een uitstekende CAGR tussen 2016 en 2021.

Global Competitive Analysis:

De sector ondergaat een aanzienlijke transformatie die het groeitempo van de sector heeft versneld. De spelers in de sector maken efficiënt gebruik van hun primaire middelen om veranderingen in de groei op lange termijn te initiëren. De laatste tijd is er sprake van een trend van volumegedreven groei in de markt met de ontwikkeling van verschillende soorten producttypes. De beste groeikansen op lange termijn voor deze sector kunnen worden benut door te zorgen voor voortdurende procesverbeteringen en financiële flexibiliteit te behouden om te investeren in de optimale strategieën. Omgekeerd, met bedrijven die ernaar streven om zo vroeg mogelijk een aanzienlijk deel van het marktsegment te veroveren, worden experimenten met verschillende voordeelpunten serieus overwogen en geïmplementeerd.

De belangrijkste mondiale bedrijven die een sleutelrol spelen op de markt voor sandwichpanelen zijn:

  • DANA Group of Companies (VAE)
  • INVESPANEL SL (Spanje)
  • Building Component Solutions LLC (Saoedi-Arabië)
  • Nucor Corporation (V.S.),
  • Nucor Corporation (V.S.).S.),
  • Assan Panel A.S. (Turkije)
  • Hoesch Siegerlandwerke GmbH (Duitsland)
  • ArcelorMittal S.A. (V.S.)
  • MANNI Group (Italië)
  • Zhong Jie Group (China)
  • Romakowski GmbH & Co. KG (Duitsland)
  • Tata Steel Limited (India)
  • NCI Building Systems Inc. (VS)
  • Multicolor Steels India Pvt Ltd. (India)
  • Tata Steel Limited (India)
  • NCI Building Systems Inc. (India)
  • Sintex (India)

Ask For Customization https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1563

Industry Updates:

Jan 2018 Hevel Group en het Wit-Russische bedrijf ISOBUD hebben samen een fotovoltaïsch sandwichpaneel voor dakbedekking gepresenteerd dat ze ook samen hebben ontworpen. Het dakbedekkingsmateriaal is samengesteld uit heterojunctie PV-modules die worden geproduceerd in de 160 MW-fabriek van Hevel. ISOBUD kwam ook met zijn eigen innovatieve sandwichpaneel met een verwarmingselement. Door de integratie van hoogrendement PV-modules in een sandwichpaneel en het gebruik van innovatieve sandwichpanelen voor verwarming kan het stroomverbruik van een nieuwe faciliteit aanzienlijk worden verlaagd.

jan 2018 Innovatieve en zeer thermisch geïsoleerde glazen sandwichgevelsystemen van Hueck Trigon GSP hebben geheel nieuwe mogelijkheden geopend voor aantrekkelijke ontwerpen van gebouwschillen. Door het creëren van homogene glasgevels met een volledig oppervlak zonder zichtbare structuur kunnen dessins naar wens op de ondoorzichtige glasoppervlakken worden gedrukt.

juni 2017 Teraplast Group, de grootste PVC-verwerker in Roemenië, heeft onlangs Interlemind, een Servische producent van sandwichpanelen, overgenomen voor 4,3 miljoen euro. In 2017 heeft Teraplast Group in totaal 11 miljoen euro geïnvesteerd in Servië, waarvan 2,7 miljoen euro in ontwikkeling en 4 miljoen euro werkkapitaal. Het management heeft verklaard dat de overname deel uitmaakt van de strategie van de Teraplast Group om de omzet en winstgevendheid te laten groeien.

Koop nu – https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1563

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future

1 646 845 9312

Email: [email protected]

Related Report-

Manhole Covers Market: https://www.marketresearchfuture.com/reports/manhole-covers-market-1372

Kraanmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/crane-market-2934

Geotechnische markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/geotechnical-engineering-market-7991

Gordijngevels markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/curtain-walls-market-8404

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Sandwich Panels Market,Sandwich Panels Market share,Sandwich Panels Market trends,Sandwich Panels Market size,Sandwich Panels Market growth