header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zuurdeegmarkt klaar voor robuuste groei met een CAGR van ~ 8,00 tussen 2022 en 2030

Jun 20, 2023 9:00 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde zuurdesemmarkt van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~ 8,00% registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 5,36769761 miljard vertegenwoordigen.

Bij het afsluiten van mijn kennis in september 2021, maakte de wereldwijde zuurdeegmarkt een gestage groei door en won aan populariteit bij consumenten wereldwijd. Zuurdeeg is een broodsoort die wordt gemaakt door middel van een gistingsproces waarbij natuurlijk voorkomende gisten en melkzuurbacteriën worden gebruikt. Het heeft een uniek smaakprofiel en wordt vaak geprefereerd voor zijn mogelijke gezondheidsvoordelen en artisanale kwaliteiten. Zuurdeeg brood heeft veel aandacht gekregen vanwege de vermeende gezondheidsvoordelen, waaronder een betere spijsvertering en een betere opname van voedingsstoffen. Consumenten worden ook aangetrokken door de natuurlijke ingrediënten en het traditionele broodbakproces.

Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1823

Key Players:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Puratos Group, Ireks GmbH, Ernst Böcker GmbH & Co. KG, Lesaffre Group, Philibert, Alpha Baking Co. Inc. en anderen.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde zuurdesem markt is gesegmenteerd in Type, Ingrediënten en Toepassing,

Type: Type I, Type II, Type III

Ingrediënten: Tarwe, Rogge, Haver, Gerst

Toepassing: Brood & Broodjes, Pizza, Gebak

Regionale Analyse

Zuurdeegbrood heeft een lange geschiedenis in Europa en is diep geworteld in veel Europese culturen. Landen zoals Frankrijk, Italië, Duitsland en de Scandinavische landen hebben een sterke traditie in de consumptie van zuurdesembrood. In Europa is de markt volwassener en consumenten zijn zich meer bewust van en hebben meer waardering voor ambachtelijke en traditionele broodbakmethodes.

De zuurdesemtrend heeft aan populariteit gewonnen in Noord-Amerika, gedreven door een groeiende interesse in natuurlijke en gezondere voedingsopties. Steden als San Francisco, bekend om zijn zuurdesembrood, hebben bijgedragen aan de toegenomen vraag. Daarnaast heeft de stijgende populariteit van speciale bakkerijen en ambachtelijke broodproducten de marktgroei verder aangewakkerd.

Koop dit rapport (110 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en figuren):

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1823

De zuurdesemmarkt in de regio Azië-Pacific is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Veranderende consumentenvoorkeuren, toegenomen verstedelijking en blootstelling aan wereldwijde culinaire trends hebben bijgedragen aan de stijgende vraag naar zuurdesembrood in landen zoals Australië, Japan, Zuid-Korea en China. Westerse bakkerijen en cafés hebben ook een rol gespeeld in de popularisering van zuurdesem in de regio.

Related reports:

Bakery Products Market Onderzoeksrapport Informatie Per Producttype (Brood, Gebak &, Koekjes & Koekjes, Bagels, Donuts, Pizza & Pizza Crust, Taarten & Taart, en brownies), per categorie (vers en diepgevroren), per distributiekanaal (detailhandel en foodservice) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Bakery Ingredients Market Onderzoeksrapport Informatie per Type (Emulgatoren, Enzymen, Zetmeel, Bakpoeder & Mixen, Kleurstoffen & Smaken, Oliën, Vetten, & Shortenings en anderen), Toepassing (Brood & Broodjes, Koekjes & Koekjes, Gebak & en anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat meer te zien, meer te leren en meer te doen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Sourdough Market,Global Sourdough Market,Sourdough Market Research Report,Sourdough Market Analysis,Sourdough Market Opportunities,Sourdough Market Trends,Sourdough Industry,Sourdough Market Type,Sourdough Market Size,Sourdough Market Share,Sourdough Market Growth,Sourdough Market Demand,Sourdough Market Research