header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouillonblokjesmarkt ter waarde van USD 6,45 miljard in 2030 – Exclusief rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 21, 2023 4:08 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de Bouillonblokjesmarkt naar verwachting een CAGR van 4,82 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6,45 miljard in 2030.

De Bouillonblokjesmarkt verwijst naar de wereldwijde industrie die zich bezighoudt met de productie en distributie van bouillonblokjes. Dit zijn kleine blokjes gemaakt van gedehydrateerde groenten, vlees of visbouillon, die worden gebruikt om smaak toe te voegen aan soepen, stoofschotels en andere gerechten. De bouillonblokjesmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van factoren zoals producttype, distributiekanaal en geografie, en wordt beïnvloed door verschillende economische, sociale en technologische factoren.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de Bouillonblokjesmarkt. De pandemie heeft geleid tot een toename van de vraag naar bouillonblokjes omdat mensen meer tijd besteden aan thuis koken. Nu restaurants en andere eetgelegenheden gesloten zijn of minder capaciteit hebben, kiezen consumenten voor zelfgemaakte maaltijden, waardoor de verkoop van bouillonblokjes is gestegen.

Krijg een voorbeeld PDF Brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5021

Bouillonblokjes Markt

Key Players

Sommige van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Nestle S.A.
  • Goya Foods, Inc
  • International Dehydrated Foods, Inc.
  • The Unilever Group
  • Proliver Bvba
  • Southern Mills, Inc.
  • Henningsen Foods, Inc.
  • McCormick & Company
  • The Kraft Heinz Company
  • Hormel Foods Corporation

Marktsegmentatie

De Bouillonblokjes Markt is gesegmenteerd naar producttype en distributiekanaal.

Op basis van het producttype is de markt onderverdeeld in vegetarisch, veganistisch, ei-getarisch en niet-vegetarisch

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Bekijk alle details van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/bouillon-cubes-market-5021

Regionale analyse

De grootste regio van de Bouillonblokjes Markt is Azië-Pacific. De regio Azië-Pacific heeft een grote bevolking, wat zorgt voor een aanzienlijke vraag naar voedingsmiddelen, waaronder bouillonblokjes. Bovendien heeft de regio een sterke traditie in het gebruik van bouillonblokjes in verschillende keukens, waaronder de Chinese, Koreaanse en Japanse keuken, wat de vraag naar deze producten verder stimuleert.

China is de grootste producent en consument van bouillonblokjes in de regio, en het is ook de grootste producent en consument van bouillonblokjes wereldwijd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Food, Beverages & Nutrition Industry , by Market Research Future:

Vegetable Puree Market Onderzoeksrapport Informatie Per Type (Tomaat, Wortel, Biet, Pompoen, Erwten, Spinazie, Butternut Squash, Zucchini, Paprika, en anderen), Per Categorie (Biologisch en Conventioneel), Per Toepassing (Babyvoeding, Dranken, Zuiveldesserts, Soepen, Sauzen, Dressings en Andere) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Visoliemarkt Onderzoeksrapport Informatie Per Producttype (Zalm, Kabeljauwlever en Andere), Per Eindgebruik (Diervoeder, Functionele Voeding, Functionele Dranken, Voedingssupplementen en andere), per distributiekanaal (winkel en niet-winkel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

NOTE: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]


Keywords:  Bouillon Cubes Market,Bouillon Cubes Industry,Bouillon Cubes Market Size,Bouillon Cubes Market Share,Bouillon Cubes Market Demand,Bouillon Cubes Market Growth,Bouillon Cubes Market Trends,Bouillon Cubes Market Analysis,Bouillon Cubes Market Research Report