header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van plantaardige olieconcentraten (Cocs) wordt gedreven door een toename in het gebruik van pesticiden en plantengroeiregulatoren met een gezonde CAGR van 4,25 tijdens de prognoseperiode van 2021 tot 2028.

Jun 21, 2023 10:00 AM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Gewasolieconcentratenmarkt van 2021 tot 2028 naar verwachting een CAGR van 4,25 % registreren en tegen 2028 een waarde van meer dan 310 miljoen USD vertegenwoordigen.

Gewasolieconcentraten zijn een soort landbouwhulpstoffen die worden gebruikt om de landbouw te voeden.25van 2021 tot 2028 en tegen 2028 een waarde van meer dan 310 miljoen USD vertegenwoordigen.

Gewasolieconcentraten (COC’s) zijn een soort hulpstoffen voor de landbouw die worden gebruikt om de prestaties van herbiciden, insecticiden en fungiciden te verbeteren. COC’s worden gemaakt door verschillende plantaardige oliën en oppervlakteactieve stoffen te mengen tot een concentraat dat met water wordt gemengd en op gewassen wordt aangebracht. De belangrijkste functie van COC’s is het verbeteren van de bevochtiging, verspreiding en penetratie van de pesticideoplossing, wat leidt tot een betere dekking en opname van het actieve ingrediënt door de doelplanten of -plagen. COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor gewasolieconcentraten. De pandemie heeft de toeleveringsketens en logistiek verstoord, wat heeft geleid tot hogere kosten en langere levertijden voor grondstoffen en eindproducten.

Markt voor olieconcentraten voor gewassen

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10551

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de markt voor gewasolieconcentraten vanwege de hoge adoptie van precisielandbouwpraktijken en de aanwezigheid van grote marktspelers in de regio. Europa en Azië-Pacific zijn ook belangrijke markten voor COC’s vanwege de toenemende vraag naar voedsel en de groeiende trend van duurzame landbouw. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika zijn opkomende markten voor COC’s vanwege de toenemende toepassing van moderne landbouwpraktijken en de noodzaak om de productiviteit van gewassen in deze regio’s te verbeteren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde acupunctuurmarkt is gesegmenteerd in type, toepassing en vertical.

Op basis van toepassing: Herbiciden, Insecticiden, Fungiciden en Andere

Op basis van oppervlakteconcentratie: Minder dan 15%, tussen 15% en 25
en groter dan 25%

Gebaseerd op gewastype: Fruit & Groenten, Oliezaden & Peulvruchten, Granen & Granen en Andere

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/crop-oil-concentrates-market-10551

Key Players

Sommige van de belangrijkste spelers op de markt zijn Croda International Plc. (VK), BASF SE.(Duitsland), CHS Inc.(VS), KALO Inc.(VS), Helena Agri-Enterprises LLC.(VS), Innvictis Crop Care LLC. (VS), Plant Health Technologies. (VS), Precision Laboratories LLC (VS), Nutrien Ag Solutions (VS) en Winfield United. (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouw , by Market Research Future:

Distillers’ Grains Market wordt gedreven door de toenemende vraag naar kosteneffectieve en duurzame voederingrediënten, met een gezonde CAGR van 5..60 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032

Feed Premixes Market wordt gedreven door de toenemende vraag naar dierlijke producten van hoge kwaliteit, zoals vlees, melk en eieren, en de toenemende aandacht voor diergezondheid en dierenwelzijn, met een gezonde CAGR van 15,6% tijdens de prognoseperiode van 20,5 jaar.06 uring the forecast period of 2023 to 2030

NOTE: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Crop Oil Concentrates Market Size,Crop Oil Concentrates Market,Crop Oil Concentrates Market Share,Crop Oil Concentrates Market Type,Crop Oil Concentrates Market Application,Crop Oil Concentrates Industry