header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor elektronische tolheffing zal naar verwachting 16,8 miljard USD bereiken in 2030

Jun 21, 2023 4:00 PM ET

Electronic Toll Collection Market Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Electronic Toll Collection Market naar verwachting een CAGR van 7..1van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 16,8 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor elektronische tolheffing (ETC) verwijst naar de wereldwijde markt voor systemen en technologieën die worden gebruikt voor automatische tolheffing op wegen, bruggen, tunnels en andere transportinfrastructuur. Met deze systemen kunnen voertuigen door tolpunten rijden zonder te stoppen, waardoor files worden verminderd, reistijden worden verbeterd en de algehele transportefficiëntie wordt verbeterd.

De markt voor elektronische tolheffing heeft wereldwijd een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van verschillende factoren, waaronder de toenemende behoefte aan efficiënt verkeersbeheer, de groeiende nadruk op het verminderen van files en koolstofemissies en de verschuiving naar slimme transportinfrastructuur.

Tijdens de eerste stadia van de pandemie hebben veel landen afsluitingen en reisbeperkingen ingesteld, wat heeft geleid tot een aanzienlijke vermindering van het verkeersvolume en de tolinkomsten. Met minder voertuigen op de wegen nam de vraag naar tolheffingssystemen tijdelijk af, wat de groei van de markt beïnvloedde.

Vraag een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4971

Electronische tolheffing markt Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Atlantia S.p.A
  • Conduent Inc.
  • Cubic Corporation
  • Denso Corporation
  • EFKON GMBH
  • GeoToll
  • International Road Dynamics Inc.
  • Kapsch TrafficCom AG
  • Neology Inc.
  • Perceptics LLC
  • Q-Free ASA
  • Raytheon Company
  • Siemens AG

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-toll-collection-market-4971

Electronic Toll Collection Market Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde markt voor elektronische tolheffing (ETC) is Azië-Pacific. De regio domineert de markt, zowel wat betreft het genereren van inkomsten als het gebruik van elektronische tolheffingssystemen.

De regio Azië-Stille Oceaan is de thuisbasis van enkele van de dichtstbevolkte landen ter wereld, waaronder China en India. De snel groeiende stedelijke bevolking en verstedelijkingstrends in de regio hebben geleid tot meer wegverkeer en files. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zijn overheden en vervoersautoriteiten in de regio actief ETC-systemen aan het implementeren om de doorstroming van het verkeer en de efficiëntie van de tolheffing te verbeteren.

Electronic Toll Collection Market Segmentatie

De wereldwijde markt voor elektronische tolheffing is onderverdeeld in technologie en toepassing.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in automatische voertuigidentificatie, automatische voertuigclassificatie, overtredingshandhavingssysteem en tolverwerkingssysteem.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in wegen, bruggen, tunnels en veerboten.

Lees meer artikelen-

Door Intercom Market to Surpass USD 6,454.2 Million at 8.5% of CAGR by 2032- Report by Market Research Future (MRFR)

Waveguide Market Poised to Reach USD 2.8 Billion at a 6.20 AGR by 2030- Report by Market Research Future (MRFR)

Gaming Hardware Market to Reach USD 62.04 Billion, at a 6.50 AGR tegen 2032 – Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als voornaamste doel het leveren van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US)

44 2035 002 764(UK

Email: [email protected]

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Electronic Toll Collection Market,Electronic Toll Collection Market size,Electronic Toll Collection Market share