header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geleien en gummies is klaar voor een aanzienlijke groei met een CAGR van ~ 4 van 2022 tot 2030

Jun 21, 2023 2:00 AM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor geleien en gummies naar verwachting een CAGR van ~4,00 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 43.588,2 miljoen in 2030.

De Jellies en Gummies markt verwijst naar het segment van de zoetwarenindustrie dat zachte, op gelatine gebaseerde snoepjes produceert en verkoopt die verkrijgbaar zijn in een breed scala aan smaken, vormen en kleuren. Deze producten worden meestal geconsumeerd als snack of traktatie en zijn populair bij zowel kinderen als volwassenen. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor geleien en gummies.

Free Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1829

Tijdens de beginfase van de pandemie richtten consumenten zich op het kopen van essentiële artikelen, waardoor de vraag naar niet-essentiële producten zoals snoep afnam. Naarmate de pandemie vorderde, nam de vraag van consumenten naar gemaksvoedsel en traktaties echter toe, waardoor de vraag naar geleiproducten en gummies weer aantrok. De markt voor Jellies en Gummies zal de komende jaren naar verwachting blijven groeien door factoren als veranderende consumentenvoorkeuren, de introductie van nieuwe en innovatieve smaken en een toename van de vraag naar functionele en verrijkte zoetwarenproducten.

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Haribo, Jelly Belly Candy Company, MARS Inc., Mondelez International Inc., European Food Co. Ltd, Casa Del Dolce SRL, Cloetta, Decoria Confectionery Co. Ltd. en Meiji.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor geleien en gummies is onderverdeeld in type, categorie en distributiekanaal.

Gebaseerd op type: Jellies en Gummies

Op basis van categorie: Conventioneel en Functioneel

Op basis van distributiekanaal: Store-Based and Non-Store-Based

Regional Analysis

Regionaal gezien is de regio Azië-Stille Oceaan de grootste markt voor geleien en gummies, goed voor een aanzienlijk deel van de wereldmarkt.

Koop dit rapport (90 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):

https://www.marketresearchfuture.com/shopping_cart?report_id=1829

Dit is voornamelijk te wijten aan de grote bevolking en het groeiende besteedbare inkomen in landen als China en India, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar zoetwarenproducten. Europa en Noord-Amerika zijn ook belangrijke markten voor Jellies en Gummies, gedreven door de populariteit van deze producten onder consumenten en de aanwezigheid van toonaangevende fabrikanten van zoetwaren in deze regio’s.

Related reports:

Gummi-vitaminen-markt Onderzoeksrapport Informatie per Type (enkelvoudige vitamines en multivitamines), per eindgebruiker (kind en volwassene), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Sugar-Free Gummies Market Onderzoeksrapport Informatie per Type (Gummibeertjes, Gummiwormen, Gummikersen, Gummiringen en anderen), Eindgebruiker (Kinderen en Volwassenen), distributiekanaal (winkelbasis [supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels en andere] en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat meer te zien, meer te leren en meer te doen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,Verenigde Staten van Amerika 1 646 845 9312Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Jellies & Gummies Market,Jellies & Gummies Market Size,Jellies & Gummies Market Share,Jellies and Gummies Market,Jellies And Gummies Market Survey,Jellies And Gummies Market Analysis,Jellies And Gummies Market Forecast,Jellies And Gummies Market Information,Jellies And Gummies Market Challenges,Jellies And Gummies Market Size,Jellies And Gummies Market Share,Jellies And Gummies Market Growth