header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor HRM-software zal tegen 2030 33,40 miljard dollar bereiken met een groeipercentage van 12,2 – Market Research Future (MRFR)

Jun 21, 2023 5:00 PM ET

Volgens het onderzoeksrapport gepubliceerd door Market Research Future (MRFR), Human Resources Management (HRM) Software Market Per Organisatie, Per Service, Per Implementatie en Per Regio- Marktvoorspelling tot 2030. De wereldwijde markt voor Human Resources Management (HRM) Software had in 2021 een waarde van 13,3 miljard dollar en zal naar verwachting aanzienlijk groeien tot 33,40 miljard dollar in 2030. Deze prognose weerspiegelt een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,2 gedurende de prognoseperiode van 2022 tot 2030, met een geschatte marktwaarde van USD 14,92 miljard in 2022.

Marktsynopsis:

Het post-COVID-19-tijdperk is getuige geweest van een aanzienlijke verschuiving in de werkdynamiek, waarbij werken op afstand en hybride modellen de nieuwe norm zijn geworden. Grote bedrijven over de hele wereld hebben deze trend omarmd en staan hun werknemers toe om één of twee dagen per week op afstand te werken. In tegenstelling tot de heersende opvatting dat werknemers op afstand minder productief zijn, blijkt uit onderzoek het tegendeel. Een opmerkelijk onderzoek, uitgevoerd door Airtasker, onderzocht 1.004 voltijdse werknemers, waarvan 505 op afstand werkten in de V.S. De resultaten toonden aan dat werknemers op afstand beter presteerden dan hun collega’s op kantoor in termen van productiviteit. Verrassend genoeg werkten werknemers op afstand 1,4 dagen per maand meer dan werknemers op kantoor, wat neerkomt op 17 extra werkdagen per jaar.

Get Free Sample PDF Brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6212

Met de toenemende flexibiliteit in werkmodellen kiezen HR-afdelingen snel voor gebruiksvriendelijke en efficiënte HR-managementsoftware die werken op afstand ondersteunt. Deze software is uitgegroeid tot een go-to oplossing voor personeelsplanning, salarisadministratie, werving en werving van talent voor grote bedrijven. De markt is getuige van een stijging in de vraag naarmate meer organisaties de voordelen van HRM-software erkennen. Bijgevolg zal de markt voor Human Resources Management (HRM) Software naar verwachting wereldwijd een aanzienlijke groei doormaken, met een hoger samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) tijdens de prognoseperiode.

Competitief landschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Human Resources Management (HRM) Software-industrie zijn onder andere:

  • Gusto
  • Microsoft
  • AP
  • Sage
  • Talentsoft
  • Oracle
  • ADP
  • Workday
  • Kronos
  • IBM

Latest Industry Updates:

  • juli 2022:

Omni HR, een HR-automatiseringsplatform, heeft met succes een overtekende pre-seed financieringsronde afgesloten, waarbij USD 2.4 miljoen dollar. De ronde werd mede geleid door Alpha JWC Ventures en Picus Capital, naast andere prominente investeerders.

  • januari 2022:

flex, een human resources management platform gevestigd in Zuid-Korea, haalde een opmerkelijke USD 32 miljoen op in zijn Serie B-financieringsronde, waardoor het bedrijf gewaardeerd wordt op USD 287 miljoen.

  • oktober 2021:

Buk, een Chileens bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van platforms voor personeelsbeheer voor Latijns-Amerikaanse bedrijven, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door USD 50 miljoen op te halen in een Serie A-financieringsronde. Deze succesvolle ronde waardeerde het bedrijf op USD 417 miljoen.

Omvang van het rapport – Management (HRM) Software Markt:

Report Metrics

Details

Marktomvang in 2030

USD 33.40 miljard dollar

CAGR in 2022-2030

12.2%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Key Market Opportunities

Groeiend aantal bedrijven wereldwijd

Key Marktdynamiek

Toenemende toepassing van automatisering en digitalisering van HR-activiteiten Verbeteringen in moderne technologieën zoals Machine Learning (ML), en Artificial Intelligence (AI)

Koop Nu Premium Onderzoeksrapport – Verkrijg Uitgebreid Marktinzicht.

Market Drivers:

De Human Resources Management (HRM) Software markt is onderverdeeld op basis van verticals, waaronder BFSI (Banking, Financial Services, and Insurance) en Healthcare. In 2021 domineerde het BFSI-segment de markt, goed voor ongeveer 55-60% van de totale omzet van de Human Resources Management (HRM) Software-markt. Dit aanzienlijke aandeel kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, zoals de sterke vraag binnen de detailhandel, waar het voldoen aan de verwachtingen van de consument van cruciaal belang is. Daarnaast stimuleren de groeiende BFSI-sector en de voordelen die HRM-software biedt voor onder andere personeelsbeheer, salarisverwerking, aanwezigheids- en werktijdencontrole en het afhandelen van belastinggerelateerde taken, de adoptie van HRMS-software binnen de BFSI-sector.

Verder wordt verwacht dat het segment gezondheidszorg het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) zal laten zien tijdens de prognoseperiode. Deze groei kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder de voortdurende expansie van de gezondheidszorgsector en de toegenomen investeringen in de ontwikkeling van de gezondheidszorgindustrie. Omdat de gezondheidszorg zich blijft ontwikkelen en uitbreiden, is er een groeiende behoefte aan effectieve HRM-softwareoplossingen om de HRM-processen te stroomlijnen en het personeelsbeheer in dit domein te verbeteren.

Browse In-depth Market Research Report (100 Pages, Charts, Tables, Figures) on Human Resources Management (HRM) Software Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/human-resources-management-software-market-6212

Marktsegmentatie:

De wereldwijde human resource management softwaremarkt wordt geanalyseerd en gesegmenteerd op basis van inzet, service, organisatiegrootte, oplossing en vertical.

De markt voor HRM-software is qua inzet onderverdeeld in on-premise inzet en on-cloud inzet. De toenemende erkenning van de betrouwbaarheid van on-cloud implementatieplatforms zal naar verwachting de expansie van de wereldwijde HRM-markt gedurende de onderzoeksperiode stimuleren.

Op basis van de organisatiegrootte bestaat de markt voor HRM-software uit grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s). De toenemende toepassing van HRM-oplossingen in opkomende KMO’s, samen met de stijgende vraag naar effectieve interne omgevingscontrole in grote organisaties, is klaar om de groei van de HRM-markt te stimuleren.

Het oplossingsgerichte segment van de HRM software markt omvat talentmanagement, workforce management, applicant tracking system, sourcing en werving, en anderen. Het gebruik van oplossingen voor personeelsbeheer neemt aanzienlijk toe, gevolgd door de toegenomen toepassing van sourcing- en wervingsoplossingen, wat naar verwachting de marktgroei zal bevorderen.

De servicegerelateerde segmenten van de HRM-softwaremarkt omvatten training en advies, ondersteuning en onderhoud, en integratie en implementatie. De wijdverspreide toepassing van training en advies door toonaangevende bedrijven wereldwijd zal naar verwachting de groei van de HRM-markt tijdens de beoordelingsperiode stimuleren.

De verticale segmenten van de HRM-softwaremarkt omvatten transport en logistiek, publieke sector, detailhandel, gezondheidszorg, BFSI, IT en Telecom, productie en andere. De toegenomen inzet van HRM-oplossingen en -diensten in de IT- en Telecomsector zal naar verwachting de expansie van de wereldwijde markt stimuleren.

Vraag maatwerk – Ontvang een aangepaste versie van het rapport door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Regional Insights:

De groei van de human resource (HR) management softwaremarkt in Noord-Amerika tijdens de onderzoeksperiode kan worden toegeschreven aan de vroege adoptie van disruptieve technologieën, waaronder cloud-gebaseerde diensten en automatiseringsoplossingen. Daarnaast wordt verwacht dat de aanwezigheid van gevestigde bedrijven die gespecialiseerd zijn in HRM-softwareoplossingen in de Verenigde Staten en Canada de expansie van de markt zal stimuleren. De Noord-Amerikaanse markt voor HRM-softwareoplossingen zal naar verwachting de wereldmarkt aanvoeren tijdens de analyseperiode, zoals blijkt uit een regionale studie uitgevoerd door MRFR. Innovaties en aanzienlijke investeringen in technologische vooruitgang, met name in cloud-technologie, zullen de regionale marktgroei stimuleren.

In de regio Azië-Pacific (APAC) zal de HRM-softwaremarkt naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de prognoseperiode, gestimuleerd door een toename van overheidsinitiatieven gericht op het bevorderen van digitalisering.

Related Reports:

  • A2P Messaging Market – De markt voor A2P messaging zal naar verwachting groeien van 68,0 miljard dollar in 2022 naar 88,3 miljard dollar in 2030
  • Master Data Management Market – Master Data Management Market zal naar verwachting 24,2 miljard dollar bereiken in 2030 met een CAGR van 16,85 in de periode 2022-2030
  • Energy as a Service (EaaS) Market – De energie-as-a-service-markt zal naar verwachting groeien van 74,03 miljard dollar in 2023 tot 125,54 miljard dollar in 2030.54 miljard dollar in 2030

Bekijk meer Informatie En Communicatie Technologie Onderzoeksrapporten.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR), en Marktonderzoek & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Human Resources Management (HRM) Software Market,Human Resources Management (HRM) Software Market Size,Human Resources Management (HRM) Software Market Share,Human Resources Management (HRM) Software Market Growth