header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor vliegtuigtrekapparatuur wordt gedreven door de groeiende vraag naar efficiënte en veilige grondafhandeling op luchthavens, met een gezonde CAGR van 7 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Jun 21, 2023 10:00 AM ET

Aircraft Towing Equipment Market Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde vliegtuigsleepmarkt naar verwachting een CAGR van 7 van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD xx miljard in 2030.

De markt voor vliegtuigsleepapparatuur verwijst naar de markt voor machines en gereedschappen die worden gebruikt voor het slepen van vliegtuigen op de grond. Deze uitrusting is essentieel voor het verplaatsen van vliegtuigen op luchthavens en in onderhoudsfaciliteiten. Ze omvatten onder andere trekhaken, sleepboten, trekkers en dollies. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor sleepuitrusting voor vliegtuigen. De luchtvaartindustrie is zwaar getroffen door de pandemie, waarbij minder vliegreizen hebben geleid tot een verminderde vraag naar sleepuitrusting voor vliegtuigen. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben ook hun vliegtuigbestellingen uitgesteld of geannuleerd, wat de markt verder heeft beïnvloed.

Aircraft Towing Equipment Market

Get a Free Sample PDF File @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6769

Regionale Analyse

Noord-Amerika: Een van de grootste markten dankzij de gevestigde luchtvaartindustrie en een groot aantal luchthavens. De vraag wordt gedreven door vliegtuigbewegingen en de behoefte aan onderhoud en reparaties.

Europa: Belangrijke markt met een gevestigde luchtvaartindustrie, een groot aantal luchthavens en luchtvaartmaatschappijen en een toenemende focus op het verbeteren van de luchthaveninfrastructuur.

Azië-Pacific: Zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van het toenemende luchtverkeer, de groeiende luchtvaartinfrastructuur en de behoefte aan onderhoud en reparaties van vliegtuigen.

Rest van de wereld: Zal naar verwachting een gestage groei vertonen als gevolg van de uitbreiding van de luchtvaartindustrie en de toenemende aandacht voor verbetering van de luchthaveninfrastructuur.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor vliegtuigtrekapparatuur is onderverdeeld in type apparatuur, aandrijfmodus en eindgebruiker.

Gebaseerd op type apparatuur: Trekkers en Trekhaakloze Trekkers

Gebaseerd op Aandrijfwijze: Niet-elektrisch, Elektrisch en Hybride

Gebaseerd op Eindgebruiker: Commercieel en Militair

Toegang rapport Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aircraft-towing-equipment-market-6769

Key Players

Sommige van de belangrijkste spelers op de markt zijn Avia Equipment Pte Ltd (Singapore), Aero Specialties, Inc. (VS), Cavotec SA (Zwitserland), Douglas Equipment Ltd (VK), Flightline Support Ltd (VK), Gate GSE (België), Imai Aero-Equipment Mfg Co. Ltd (Japan), JBT Corporation (VS), MULAG Fahrzeugwerk GmbH (Duitsland) en Weihai Guangtai Airport Equipment Co, Ltd (China).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense , by Market Research Future:

Aerospace Fasteners Market Innovations Driving Efficiency and Safety in Aviation

Military Simulation and Virtual Training Market, Future Technology for Building a Stronger Defense

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Aircraft Towing Equipment Market,Aircraft Towing Equipment Market Trends,Aircraft Towing Equipment Market Size,Aircraft Towing Equipment Market Segments,Aircraft Towing Equipment Market Growth,Aircraft Towing Equipment Industry