header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de wereldwijde markt voor draagbare scanners in 2030 USD 2,31 miljard zal bedragen, met een CAGR van 5,1 tijdens de voorspellingsperiode 2020-2030.

Jun 21, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor draagbare scanners naar verwachting een CAGR van 5,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 2,31 miljard in 2030.

De markt voor draagbare scanners verwijst naar de industrie die apparaten ontwerpt, produceert en verkoopt waarmee particulieren en bedrijven onderweg documenten, foto’s, ontvangstbewijzen en andere materialen kunnen scannen. Deze scanners zijn meestal klein, licht en kunnen gemakkelijk van de ene locatie naar de andere worden vervoerd. De markt omvat een breed scala aan draagbare scanners, waaronder handscanners, staafscanners, penscanners en meer, en bedient een verscheidenheid aan industrieën en toepassingen, zoals gezondheidszorg, onderwijs, financiën en transport.

De COVID-19 pandemie had een gemengde impact op de markt voor draagbare scanners. De pandemie heeft geleid tot een toename in de vraag naar oplossingen voor werken op afstand en afstandsonderwijs, wat heeft geleid tot een toegenomen interesse in draagbare scanners als hulpmiddel voor het digitaliseren van documenten vanuit huis. De pandemie heeft ook geleid tot een toename van telegeneeskunde, wat de vraag naar draagbare medische scanners heeft gestimuleerd.

Vraag een gratis proefexemplaar aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6103

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Becton
  • Dickinson en Company
  • Wuhan Tianyi Electronic Co. Ltd.
  • CarVitacon VS
  • LLCesono Technology CO.
  • Verathon Inc.
  • Sonostar Technologies Co. Limited
  • dBMEDx Inc.
  • GE Healthcare Inc.
  • LABORIE
  • Signostics Inc.

Regionale analyse van demarkt voor draagbare scanners

De grootste regio in de markt voor draagbare scanners is Azië-Pacific. De vraag naar draagbare scanners in Azië-Pacific wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de groeiende trend van werken op afstand, toenemende overheidsinitiatieven om digitalisering te bevorderen en de stijgende vraag naar draagbare medische apparatuur. De regio heeft ook een grote en groeiende e-commerce-industrie, die de vraag naar draagbare scanners bij kleine en middelgrote ondernemingen stimuleert.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor draagbare scanners, gedreven door factoren zoals de aanwezigheid van grote bedrijfskantoren, de hoge adoptie van technologie en de groeiende trend van werken op afstand. Azië-Pacific blijft echter de grootste en snelst groeiende markt in de markt voor draagbare scanners.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=6103

Draagbare scannermarkt segmentatie

De markt voor draagbare scanners is onderverdeeld in type en technologie.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in stationaire scanners, niet-robuuste barcodescanners en automatische scanners.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in 2D-imager en lineaire imager laserscanners.

Korting controleren @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-6103

Gerelateerde rapporten:

Neuromorfe Chip-markt ter waarde van USD 1.560,3 miljoen in 2026, met een CAGR van 11,7% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De waarde vande ECC-geheugenmarkt zal tegen 2025 13,08 miljard USD bereiken met een AGR van 6,6: bevestigt Market Research Future (MRFR)

De markt voor buitenverlichting zal tegen 2027 USD 25,2 miljard bereiken met een groeipercentage van 15,02 AGR.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Portable Scanner Market,Portable Scanner Market Analysis,Portable Scanner Market Scope,Portable Scanner Market Growth,Portable Scanner Market Research