header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor IoT-platforms zal naar verwachting 22,64 miljard dollar bereiken in 2030 met een groei van 15,20%. [PDF-versie]

Jun 22, 2023 5:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal IoT Platform markt naar verwachting een CAGR van 15,20 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 22,64 miljard in 2030. De IoT-platformmarkt (Internet of Things) verwijst naar het industriële segment dat uitgebreide oplossingen en technologieën biedt voor het beheren en verbinden van verschillende apparaten en toepassingen in het kader van het internet der dingen. Een IoT-platform fungeert als een infrastructuur- of middlewarelaag die communicatie, gegevensuitwisseling en coördinatie tussen aangesloten apparaten, sensoren, toepassingen en gebruikers mogelijk maakt. IoT-platforms bieden meestal een breed scala aan mogelijkheden om IoT-implementaties te ondersteunen. Deze mogelijkheden omvatten apparaatconnectiviteit en -beheer, gegevensinvoer en -opslag, realtime analyses, gegevensvisualisatie, regelengines, beveiligingsfuncties en integratie met andere bedrijfssystemen. Veel platforms bieden ook aanvullende diensten zoals machine learning, kunstmatige intelligentie (AI) en edge computing.

Klik hier voor het verkrijgen van het Pattern Premium Report op:

IoT Platform Industry Key Players:

  • SAMSUNG
  • Robert Bosch GmbH
  • Ayla Networks Inc.
  • GENERAL ELECTRIC
  • KaaIoT Technologies LLC
  • The ThingsBoard Auteurs
  • SiteWhere LLC.
  • Siemen
  • Italtel S.p.A.
  • IBM

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, is een leidende markt voor IoT-platforms. De regio heeft een goed gevestigd IoT-ecosysteem, ondersteund door een sterke technologie-infrastructuur en een hoog niveau van digitale transformatie in verschillende industrieën. De aanwezigheid van grote aanbieders van IoT-platforms, samen met early adopters in sectoren als productie, gezondheidszorg en transport, heeft de groei van de markt voor IoT-platforms in deze regio gestimuleerd.

Koop Nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreide Marktinzichten.

Europa is een andere prominente markt voor IoT-platforms. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn getuige geweest van een significante toepassing van IoT in sectoren als productie, auto’s en energie. De initiatieven en regelgeving van de Europese Unie met betrekking tot data privacy en beveiliging, zoals GDPR (General Data Protection Regulation), hebben de adoptie van IoT-platforms in de regio beïnvloed. Daarnaast dragen de aanwezigheid van gevestigde IoT-leveranciers en de focus op smart city-projecten bij aan de groei van de markt voor IoT-platforms in Europa.

De regio Azië-Pacific vertegenwoordigt een grote en snelgroeiende markt voor IoT-platforms. Landen als China, Japan en Zuid-Korea hebben IoT op grote schaal toegepast in verschillende sectoren, waaronder productie, landbouw en slimme steden. De robuuste productiesector in de regio en de drang naar industriële automatisering zijn belangrijke drijfveren geweest voor de toepassing van IoT-platforms. Daarnaast dragen de toenemende verstedelijking, overheidsinitiatieven en een grote bevolking bij aan de groei van de IoT-platform markt in deze regio.

Browse Full Report Details:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-platform-market-1739

Marktsegmentatie

IoT Platform markt is gesegmenteerd in Platform, Toepassing en Eindgebruikers.

Platform: Connectiviteit/M2M Platform, Laas Back-End, Hardware-Specifiek Software Platform, Consumer/ Enterprise Software Extension

Applicatie: Apparaatbeheer, Databasebeheer, Analytics, Verwerking

Eindgebruiker: Smart Cities en Homes, Retail, Gezondheidszorg

Top Trending Reports: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  IoT Platforms,IOT Platform market,IOT Platform market analysis,IOT Platform industry analysis,Global IOT Platform,IOT Platform consulting services,IOT Platform business information,IoT Platform Market Size,IoT Platform Market Share