header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor wegwerphandschoenen 2023 zal tegen 2030 een opmerkelijke groei kennen

Jun 22, 2023 2:00 PM ET

Globale markt voor wegwerphandschoenen: De wereldwijde markt voor wegwerphandschoenen wordt gedreven door het toenemende bewustzijn en belang van hygiëne en veiligheid in verschillende industrieën, met een gezonde CAGR van ~ 4,72 ijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Wegwerphandschoenenmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 4,72 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1123,98 miljoen in 2030. Wegwerphandschoenen worden op grote schaal gebruikt in een breed scala van industrieën en sectoren, waaronder de gezondheidszorg en medische sector, voedselverwerking, farmaceutische industrie, auto-industrie, chemische industrie, conciërges en sanitaire voorzieningen, en nog veel meer.

Ze vormen een beschermende barrière tussen de handen van de drager en mogelijke verontreinigende stoffen, waardoor het risico van kruisbesmetting, infectie en blootstelling aan chemicaliën wordt beperkt. De markt voor wegwerphandschoenen is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van diverse factoren. De toenemende nadruk op hygiëne en veiligheidsnormen in alle sectoren, vooral in de gezondheidszorg, is een belangrijke drijfveer geweest. Daarnaast hebben de toenemende bewustwording van het belang van handhygiëne en de behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) tijdens de COVID-19 pandemie de vraag naar wegwerphandschoenen verder gestimuleerd.

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10345

Regionale analyse

Noord-Amerika is een van de grootste markten voor wegwerphandschoenen vanwege de strenge regelgeving en normen in sectoren als gezondheidszorg, farmaceutica, voedselverwerking en auto-industrie. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei in deze regio. De COVID-19 pandemie heeft de vraag naar wegwerphandschoenen in gezondheidsinstellingen verder doen toenemen, wat tot een aanzienlijke marktgroei heeft geleid.

Europa is een andere belangrijke markt voor wegwerphandschoenen door de strenge regelgeving in verband met de veiligheid van werknemers, vooral in de gezondheidszorg. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een grote gezondheidszorgsector en dragen aanzienlijk bij tot de markt. Ook de toenemende bewustwording van hygiëne- en veiligheidsnormen in diverse industrieën heeft de vraag naar wegwerphandschoenen gestimuleerd.

Azië-Pacific kent een snelle marktgroei in het segment van de wegwerphandschoenen, voornamelijk dankzij de groeiende gezondheidssector, toenemende productieactiviteiten en een toenemend bewustzijn van persoonlijke hygiëne. China, Japan, India en Zuid-Korea leveren de grootste bijdrage aan de marktgroei in deze regio. De COVID-19 pandemie heeft de vraag naar wegwerphandschoenen in de gezondheidszorg en andere sectoren verder versneld, met name in dichtbevolkte landen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor wegwerphandschoenen is onderverdeeld in type en toepassing.

Type : Natuurrubber , Nitril , Vinyl ,

Toepassing : Medisch , Onderzoek , Chirurgisch , Food Service , Clean Room

Key Players

Ansell Limited, Semperit AG Holding, Medline Industries Inc, B. Braun Melsungen AG, MRK Healthcare Pvt. Ltd, Hartalega Holdings Berhad, RFB Latex Limited, Asma Rubber Products Pvt. Ltd, Kanam Latex Industries Pvt. Ltd, en Primus Gloves Private

Browse In-depth Market Research Report @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/disposable-gloves-market-10345

Bekijk meer rapporten

Glove Box Market @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/glove-box-market-7827

Storage Tank Market @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/storage-tank-market-8140

Industriële kleppenmarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-valve-market-7536

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: ;[email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future


99 Hudson Street,5Th Floor


New York, New York 10013


United States of America


Phone:+1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)


Email:;[email protected]


Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  l Disposable Gloves Market,l Disposable Gloves Market share,l Disposable Gloves Market size,l Disposable Gloves Market growth,l Disposable Gloves Market demands